- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
Warna twurdo.
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
София винаги си е била миризлива. Пример? Песента на Богдана Карадочева, тая песен е сигурно от сумати време. И какво се пее? "И... мръсна..." София винаги си е била град на селяните. Не ви знам забутаните квартали ама вие първо тря се научите да говорите на чист български а не на селски и тогава тря предявяваш мнение. Ако правим сметка, в София курвите са х10 мангалите х10 циганията и смрадта х10. Няма друг град в който толкова селяни да има на едно място. Ше псуваш Варна а? Зако всяко лято си надигаш сланините и идваш на морето да ни ебеш кучките? Нали си имате в София? Тъпи софиянци. С нищо не е интересна София ама с абсолютно нищо. Едно НДК, Парламент и статуи, нищо друго. "Град на изкувството" ае вие неможете да си напишете и след това да си прочетете името, иначе град на изкувството. Мога да ти кажа от личен опит че Варна е град ДЪ БЕСТ! Варна е на върха. Ако трябва да изброявам колко известни хора са излезли от Варна и колко от София ще стане утре. Нека да дам обаче все пак и някакви примери като, Филип Киркоров, Илко Ескенази, и куп други. Затва твоето невежество е простено...Първоначално написано от Amayo
Ест че бургас бе.И мъжете и жените сме си сууууууууууперПървоначално написано от Seizure of Power
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ти не прекаляваш ли малко вече? Много взе да обиждаш кой как говорел, къде било мръсно и кои били селяни. Хайде поне за говора малко се поогледай и ослушай. Добре, че те чета, а не те слушам, че съм сигурна как говориш на меко. Аз всяко лято почти съм на Златни пясаци и ми харесва и Варна като град. Не знаете да правите заведения, иначе има много готини хора. Морска столица сте и това не е никак малко. Не виждам причини да се обиждаме на градове и села.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Амайо също прекалява с някой изказвания, но има и право до някъде.
Аз нямам нищо против хората от провинцията. Ти говориш, че идваме всяко лято на море. Да идваме и след това си отиваме. До като цялата провинция се пресели в София. Изоставят къщи на по 4 ката и се врат тука в гарсониери, само и само да са в София. Е заради тези всички надошли от какви ли не кътчета на България е целия проблем.
А и темата не е кой град е по-хубав, по-чист и къде има селяни, а се пита къде са най-хубавите жени в България.
За мен София и Варна водят в това отношение. Също така хубави жени има и в Русе. Но почти във всеки български град или село може да се срещне хубава жена, за разлика от други държави. А кой е селянин, кой град е по-мръсен и т-н. Това не е предмет на обсъждане. Просто е тъп този спор за мен.
Хахах, всеки софиянец бърза да сочи другите, че са пришълци, че са селяни и провинциалисти, преселили се в София.
Бре, Amayo, от половин година живея в тази пуста му столица, как така само ти забелязваш, че "сяка коледа бедния ни градец отчита рекордни стойности на селяндурщина, задръствания, цигания, мръсотия". Ако питаш мен, то там си е константно (и нормално за милионен град, но - хей!, на вас все някой друг ви е виновен! това ме дразни на основната софианска маса, никога не поглеждат себе си, бай ганьовци всичките). А за "селяци на гости" мога друго да изкоментирам. Лятото можеш все такива едни селяци (бреех, то големи селяци трябва да са, дори на колите номерата им почват с едно голямо "С") да видиш как правят най-големите мизерии.
И не си мислете, че нашето мекане може да стъпи и на малкия пръст на вашия диалект. Не казвам, че на всички софианци трудно им се разбира какво се опитват да ти кажат. Както е вярно, че и много варненци не "мйекаме". Но вашите говорни дефекти са мнооооого по-зле от нашите - като почнем от "хлеб" и "дедо", минем през вечно грешните ударения и приключим с акцента и тоналността на говорене.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Шизъл,.......... благодаряПървоначално написано от shizzle
![]()
shizzle брато аз си помня София преди 4 години и повярвай ми не беше такава каквато е сега...нямаше ги километричните задръствания..стига от нас (краен квартал) до центъра за 20 минути!!!Не се ебавам...сериозно!За да ти дам ярък пример за това колко голям ефект имат "пришълците" върху родният ми град ще посоча дните по Коледа когато всички "пришълци" си отидоха по родните места...ако знаеш само какъв гот ми беше..няма задръствания няма навалица..едно такова спокойно..ехххх!Всяко чудо за 3 дни!!
Да отбележа че не мразя хората от провинцията освен ако някой не ме провокира.И още един пример...повечето ми колеги в университета са от провинцията...и не знам защо някви комплекси ли избиват не пропускат да се оплачат колко мръсно било,колко шумно било,колко студено било...и кво ли още не..и то точно на мен софиянеца..за да ме накарат да се почуствам гадно!Аз обаче не се чуствам гадно ..това е родното ми място..и ще кажа че това непрекъснато оплакване си е чист егоизъм..как да искаш да ти е чисто когато цяла България живее тука!!!Много добре го каза едно момче от Бургас "..проблемът е че всички идват да живеят тук,всеки се оплаква но не прави нищо за да се подобри положението!"
Затова следващият път когато подритнеш някакъв боклук на улицата не бързай да казваш:"..деееба и мръсния град."Защото може някой от твоя град да го е изхвърлил!!И последно досега най-кофти впечатление имам от варненци...за много велики се имат бе дееба а са дали на България един Мишо Шамара...а и си говорим много правилно софианци просто вие си мислите че като някой не говори като вас е грешно..те лингвистите са го казали "софианци говорят книжовен български!!"
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
shizzle е виновен дошъл от няква си Варна и сега прави боклук в София и после вика "аааа не съм аз, вие сте!"Първоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
из балкана
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Спор не правя.
Мръсно ли е в София - мръсно е. Има ли задръствания - има. Кой какво на кого, това не ми е работа. Аз дори фаса си не хвърлям на улицата и винаги ползвам градски транспорт. А постоянно гледам "баш" софианци как си дояждат кроасанчето и - пус!, на земята. Не казвам, че всички софианци са такива. То стига и една трета, за да се замърси до такава степен. Просто вечното "те онези са виновни" ми влиза у гъзо - това е най-лошото от българския манталитет. И относно пришълци и задръствания - аз други номера освен "С" виждам толкова рядко, че може да се игнорират. Сега какво? Да тръгна да им търся родословните дърва на всичките?
За правилното говорене няма да коментира. Всеки, който е стоял пет минути нейде из София знае за какво става въпрос.
Ела да видиш Варна, каква е разликата зиме и лете, колко по-чисто и спокойно е сега. Как няма идиоти да трошат и правят мизерии. Някой, обаче, оплаква ли се от вас? Не.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Брато не те познавам и нямам право да говоря какъв си ти но за други знам и съм отвратен от поведението им..не разбрах че си от Варна..не исках да те обидя но просто на гаден варненец съм попаднал (не тебе)!
Относно номерата сега всичко е "С" защото крайният срок за смяна на номерата мина през Юни да беше видял преди това какво беше ...не можеш да видиш софийска регистрация...даже и в моя квартал дето някой рядко се нанася се напълни с други регистрации най-много "ЕН" и "ОВ" а и "ВН" но последните са само на автомобили собственост на цигани..???Хем че видинчани са печени..поне тези дет познавам!
А относно това да застанеш на улицата и да прецениш говора на софиянеца...грешно място си избрал на улицата всякакви откъде знаеш че до теб не е някой перничанин например...най-добре влез в някое училище и се ослушай!!
Не забравяйте хора ние не трябва да се делим на Софиянци и Провинция..ние сме едно БЪЛГАРИ!!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Истината е че най-красивите са в Пловдив. Не бе, естествено че всеки ще каже своя град.
П.П. София sucks, Пловдив и крайбрежието са бъдещето.
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Пловдив и крайбрежието са бъдещите Софии, мога да ти кажа аз - със задръстванията и всичките му там екстри. Което направо ме кара да ми побелеят косите.Първоначално написано от protoss
Може и да си прав, но все пак населението на Б-я ще намалява тъй че едва ли...Първоначално написано от shizzle
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Бате аз вече наполовина съм побелял..сериозно ма не от задръствания ми от други нервиПървоначално написано от shizzle
![]()
1. ВарнаПървоначално написано от Великите Българи
2.![]()
3. Мисля,че всичко зависи до жената ... но пък виж на пиянски купон всички са достъпни![]()
nai krasivite jeni sa vuv vraca ,koi kakvoto 6te da kazva tva si e))
във Враца са наи красивите жени ,кои квото ще да говори тва е истината))
dostupni sa vsi4kite ,v posledno vreme si4ko sa e proaitilo))
BurgaZliikite sme si nai hubavi :P-spor nema!
аз като гледам...има спор...12 страници спор има...Първоначално написано от Анонимко
Знам със сигурност че на варненките не им викат просто варненки, имат впредвид че са от Варна и че са Жени
ВАРНААААА!!!
Шизъл - за втори път ще го кажа - селянине се познава по тва че вика на Софианеца Шоп - тва къдет го описваш е шопски диалект а според мене шопите са най голямите селяни.Първоначално написано от shizzle
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
Лелеле брато колко си прав...повечето ми "колеги" които са от провинцията си мислят че говоря на шопски...ма това не е вярно аз им го казах!Шопски говорят в Елин Пелин ако не греша и околностите!!
А относно по темата ...
всеки ще каже момичетата от своя град...и аз ще се повторя и ще кажа Софиянките..но и Кюстендилките...но в София всичко най-вече се дели на квартали... и всичко се усложнява двойно!!!