Цитирай Първоначално написано от Amayo
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Amayo
Цитирай Първоначално написано от ultra
[но софиянки,може би със надутото си самочувствие,че са от столицата някак вместо да ги харесаш,ти стават гадни.
На селянките са им гадни естествено - самочувствието им не е надуто а опрадвано мила.
ГРАЖДАНИНО!!!
Дошли от разстояние една туба бензин в Сф и после софианец ми се пишеш!!!
И не ми разправяй,че събота и неделя ходите по ВИЛИТЕ си на СЕЛО хахаха
На Вилата съм,тъй като кажеш изглежда по-ГРАДСКО...,май вие се комплексирате повече,щото ви е срам да си кажете,че ваще са довтасали от село в големия град и едно време са лизали задниците на управниците само и само да ги дАрят с някоя панелка-кутийка...
Признавам само и единсвено старата буржоазия,онея дърти бабки,натоканите и със 3,4 апартамента-рестиТутки...Т`ва вече е софианка...
Та,за к`во самочувствие става въпрос???

(не искам да слагам под общ знаменател всички граЖдани на София,но като ми излезе някой с подобен коментар,което винаги става и просто не мога да не се зачекна)
Ее дъртите са се по партийна линия. Дедо ми е удостоен с почетен медал герой на труда, другия генерал, сички баби се доктори по бивша и настояща номенклатура. Към девето коляно чак имаме един който не еродом от София, един дядо в гърция стария Михайлов който беше роден в македония но за разлика от сега той се е признавал за БЪЛГАРИН от македония. Тогава не е имало такива глупости като сега. И имаме некви снимки от е*** ти времето където го има тоя пра пра пра..дядо и разни войводи, хайдутите яне попаджийски, петко вълчанов, страхил незнам си кой се исторически личности. И тогава лето хиляда осемсотитин незнамс и коя е била такавамизерия че са зели всички сираци на умрелите хайдути и са ги изпратили в канада а те пък са отишли в софия и там се е завила родата и пра дядо ми е разправял как като е бил на 6 годинки неговия дядо стария михайлов му е показвал тая снимка с войводите. А междодругото пък по това време един от тия сираци който се пада някъв братовчед на некой от дядовците се връща от канада и като му показваме от къде е дошъл и какви хора са били неговите родители и му се къса сърцето.
Амаьо, и да нарежда ДА ДА