Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от готина мацка
Софиянки са с класи над провинциалистките
да с класа отгоре са по отношение на ходенето ниглеже на работа,липсата на вкус и по отношение на чалгарския им грим. Айде моля ти се-нали съм ги виждала-аз така да хвърля кофата с боклук не ходя,както те на работа и на заведения. Разбира се,че не всички са така,то като видя дрипла даже и тук в Свищов-знам,че е от голям град,най-често столицата. Да си купиш модни и скъпи дрешки не е достатъчно,за да изглеждаш добре. Нужно е да имаш стил и вкус. А пък за външна красота-вече толкова са се омесили,че не се знае кой от къде е. Има хубави жени навсякъде,както и грозни. В софия хубавите може да са повече,ама все пак говорим за население доста над това на повечето градве. В 1 село може да има 2 хубави момичета,а в С офия 2000,но това не е показател къде са най-хубавите момичета.
Говоря за тези родени в София и израснали тук. Иначе има много такива, каквито споменаваш, но те са новозаселили се първенюта с много пари и малко акъл. Тези дни по празниците, като се изчисти от провинциалисти, градът си отдъхна и по улиците почти не могат да се видят зле облечени и зле изглеждащи жени и мъже. Разликата беше осезаема просто.