- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусионна тема: Къде в България живеят най-хубавите жени?
Спор не правя.
Мръсно ли е в София - мръсно е. Има ли задръствания - има. Кой какво на кого, това не ми е работа. Аз дори фаса си не хвърлям на улицата и винаги ползвам градски транспорт. А постоянно гледам "баш" софианци как си дояждат кроасанчето и - пус!, на земята. Не казвам, че всички софианци са такива. То стига и една трета, за да се замърси до такава степен. Просто вечното "те онези са виновни" ми влиза у гъзо - това е най-лошото от българския манталитет. И относно пришълци и задръствания - аз други номера освен "С" виждам толкова рядко, че може да се игнорират. Сега какво? Да тръгна да им търся родословните дърва на всичките?
За правилното говорене няма да коментира. Всеки, който е стоял пет минути нейде из София знае за какво става въпрос.
Ела да видиш Варна, каква е разликата зиме и лете, колко по-чисто и спокойно е сега. Как няма идиоти да трошат и правят мизерии. Някой, обаче, оплаква ли се от вас? Не.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!