Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
ima6e 1 komentar super neskoposan ot sorta na tva kolko se bili umesili na moreto garci rimlqni bla bla.... mislq 4e ne si 4el iztoriq dragi... RUSE e nai stariq grad v balgariq koet zna4i i nai mn me6enici )

kolkoto do komentarite ot plovdiv....... ne mislq 4e ako v plovdiv ima6e tolkova hubavi macki ( a to ne moje da nqma na vsqkade ima ) nqma6e da ima nai mn geiove tam ot cqlata strana (ni6to li4no protiv tqh no prosto statistika... ) ili prosto sa prekaleno izkustveni i sme6ni i ne struvat za da ne mogat da zadovolqt 1 maj... (pak kazvam ima izklu4eniq)

1.най-старите градове във света са Пловдив и ... (забравих му името,днеска по БНТ сутринта го казаха пак,заедно с пловдив).
+ тва не значи че най-стария град има най-ного мешеници .. и тем подобни глупости
2.в Пловдив наистина има доста педерази, сравнено със страната естествено...ама вярвай ми не е заради това че не са ни хубави момичетата, просто вярвай (: .и ако искаш да си говорим на тия теми и да поспориш с мене : lokoneverdie : влизаш и говориш...

ПП: не видях ква е темата ама като гледам е в тема секс за тва мога да кажа, че пловдив е един от градовете в който най-масово се практикува...но не е на първо място..на първо място са крайморските градове(като Бъргас и Варна, ама не точно в тях ).