.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на I_ve7o

VYZMOJNO LI E???......

Vyzmojno li e ...edin 4ovek s koito si pi6e6 i govori6 ve4e pove4e ot godina..no prosto ne ste se vijdali..da ima lybov..smisal samo snimkite govorite si po skaip seki den pi6ete si sms-i 4yvate se redovnoo ai pi6ete )

Голям фен
    Не вярвам , прекалено наивно е ..

Мега фен Аватара на iiirish
    глупаво е да смяташ, че като сте си писали година или повече, отношенията ви непременно са прерастнали в любов! не бъди наивна и погледни реално нещата!

vse pak ne mislite li 4e ima izkly4eniq??

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Не бих го нарекъл любов. Силна привързаност, която граничи с любовта, да, но не и любов.
    Като си пишете от толкова време, не се ли решите да се видите у живо?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен
    Град
    SF
    Приятелство - естествено 4е може, привързаност, харесване - сигурно, оба4е да оби4аш 4овек, който не си виждал на живо... сигурно има и такъв вариант, но ми се струва леко наивно. Поне като толкова време си пишете и се 4увате, вижте се, колко му е

Робинята на Quench

ami da poneje jiveem mn daje4e i toi sh doide da me vidi;p

Голям фен
    Чак за любов не знам,но защо пък да не от друга страна...Но както вече написаха,прекалено найвно,но ако и двамата си пишете и говорите откровенно и не се лъжете за каквото и да е,дори и за чувствата си мисля,че е възможно...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля.Не можеш да обичаш човек,който дори не си виждал,не познаваш.Да се лъжеш,че е любов-да.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми изключения има...винаги е така...но се съмнявам след като не сте се виждали да съществува любов...харесване може би но любов...не...поне така смятам аз де
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Popadah v syshtoto polojenie predi godina i neshto ... i naistina si misleh che ima neshto istinsko, no se biah zablujdavala! Ne moga da kaja che sluchaite sa identichni, no moito beshe razocharovanie ot sebe si, che sym tolkova naivna da poviarvam che neshto takova moje da prerastne v istinsko ... no to e kakto si go chuvstvash, samo da ne se podlyjesh Dori liubovta ot razstoianie e po-pravdopodobna ot tova da mislish che imash vryzka s niakoi ot razstoianie No ti si znaesh nai-dobre, struva mi se ti se iska da e taka i da ubedish sebe si v tova neshto
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Голям фен
    vazmojno e da se privarje6 mn kam tozi 4ovek,za6toto si pi6ete vseki den+smsi i sigurno i 4esto si misli6 za nego!normalno e da se privarje6 mn,no 4ak liubov ne mislq...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мисля.Не можеш да обичаш човек,който дори не си виждал,не познаваш.Да се лъжеш,че е любов-да.
    съгласна съм с тебе
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

ами чак любов не аз си чатя с едно момче вече почти 2 години тои е от различен град но мисля че между нас просто има приятелска връзка
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си