- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите по интимните части
Ако използвам за обезкосмяване на интимните части самообръсначка как да отстраня космите които са точно най-отдлоу,после като растат не бодат лихахаха И тези които стигат до дупето...койе най-ефикасният начин,ама не казвайте кола маска мен ме е срам да ходя на козметик за такива неща
emi... osven brasnene... drugo ne vijdam kakvo![]()
:P
ami kato pochnat da ti bockat shte gi obrasnesh pak![]()
![]()
сега .. ако си с самобръсна4ка трябва да се правиш на всеки 2 дена.. което е ло6о.. или поне на мен би ми писнало , кожата става по зле а космите по остри , дебели и гъсти.. така 4е забрави опцията за бръснене по добре от по рано на кола маска или с епилатор .. няма др избор .. сама избираш - "трай бабо за УУбост"
e ама аз сама не мога да си направя кола маска хахаха пак опираме до срама![]()
Ti nemash takia ralti i ti e lesno a ilianehahaha prestai si kwo im e na tqh
![]()
Strength thru Oi!
хахахаха да благодаряхахаха и сигурно писхически сте с мен дам е подкрепяте в начинанието
![]()
Drug wariant da sme s tebe nqma kak ... osfen da doideme da te "obrysneme" a
Strength thru Oi!
хахахаха може да има и по приятни поводи :Р
купи си едно кремче за обезкосмяване това на вийт е добро. Аз такиа ползвам и сам доволен.
Не ти цепи косъма като самобръсначката, разтът по-бавно и не бучат![]()
Ми де да знам...понякога боцка, ама не е прорязващя болка като от нож примерно..все пак е едно косъмче от време на време. Със самобръсначката пак бива![]()
кола маска
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
ее с епилатора не боли чак толква :P еби от какво толкова те е срам ае бегай на колаПървоначално написано от c0ca1na
moje i depilator![]()
Аве хора има и спрей на вийт!Може и с него-пръскаш миеш!Не сте ли чували???Според мен тва е най-подходящото за случая! \/
![]()
![]()
![]()
А относно самобръсначката-бляяя мноо е гадно,не пробвай!![]()
![]()
![]()
![]()
luuudii... kakfo tolkova va e sram ot kometi4kata... tfa i e raytata vse pak ...otidete na kozmetik i napray 6t se radvate mnoy... psoel cql mesec bez nikakfi kosmi... i spoko nqma srammm... svikva see
Спреят пък е най-голямата простотия, която ми е попадала по темата. Кремчето се нанася много по-плътно, не пада при най-малкото движение и лесно се слага (а не, като пръснеш със спрея, той да издухва всичко в един километър радиус)Първоначално написано от Анонимко
ami az se skubq s pinseta ama do edno mqsto a posle s brysna4kata![]()
...
Искам да ви попитам-на триъгълника добре,но ПО-отдолу как ги махате..? тоест с какво? Аз си мисля за бръснач,но няма ли опастност да се порежеж и да почне да ти тече кръв? Кажете :/
За мен най-ефективното обезкосмяване е чрез кола маска. Но явно ти не искаш така, остава само със самобръсначка. Боцкат, но като забоцкат ще ги обръснеш пак!
Сресвай ги на път поне, бе моме.
Или ги замятай/зализвай като лимба на една страна с гел.
![]()
Животът е БРЯГ!