Zdraveite,zna4i kajetemi kvo da pravq zna4i oyvam na u4ili6te s napisani doma6ni,i na testovete sm napisala vsi4ko i te mi pi6at dvoiki kvo stava kajetemi az li sm pri4inata ili te.molqvi kajetmi![]()
Оооо да сигурна съм - ти си отиваш на училище,правиш си контролните абсолютно правилно и накрая имаш 2!Наистина странно как се получава така,направо не е истина!Айде стига с тия тъпи измислени теми от рода на "Ауу защо ми писаха 2!??"-еми познай защо!!!!!Първоначално написано от rumi20
....Don't bother!Be happy!....
Не ти е виновно 119! Без обиди за училищата,моля![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от strange__
Точно.Защо винаги училището е виновно,защо не потърсите причината първо във вас а след това във всичко останало?!
....Don't bother!Be happy!....
Охооо,кой клас сиТова ми е бившото даскало.Кажи кой и по какво са ти ги писали тия двойки
?
Иначе-истина е,там пишат доста обективни оценки.Не мисля,че имаш право да се сърдиш на училището,учителите или съучениците ти.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
oho oho...... \/ i az vav 119 sou
ti koi klas
az sam 7v
poznae6 li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ти пишат 2-ки за това, че си учила ахах
не на мен тия![]()
![]()
Ami 6a klas i tazi pi iztoria nie i vikame baba zoqnaka kak da ne ni znae6 za6to ot nie sme nai palaviq kals v cqloto u4ili6te sled 5 .
tochno puk pri neq mn lesno se izkarvat ocenkiПървоначално написано от Avotorkata
![]()
Az Sum NaD VaS !!!