...и си горд ,че си англичанин нали?Първоначално написано от maldini
ti si po sme6en i ot maldiniПървоначално написано от sharkybul
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Dove sono gli ultra![]()
Лацио...Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Това отбор ли е изобщо?
Първоначално написано от maldini
Най-големият отбор в Италия !
чуждопоклоник !Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
курва си , курва си![]()
Да не съм велизар ,че да ми викаш такаПървоначално написано от OtherDimension
axaxaxax ti znae6 li ne6to za Lazio voab6te 4e da mi govori6 we palqk are gledai si tam WC MYLAN i si gryhti spokoinoПървоначално написано от maldini
![]()
Реал Мадрид,много ясно-няма да ги предаваммм![]()
![]()
f@nt@zi@
Да,знам ,че освен великите им тифози не притежават абсолютно нищо друго.Можеш ли да сравняваш историята на Милан с тази на Лацио?Не мисля...далеч сте от класата на росонерите и никога няма да я достигнете.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
ЛЕВСКИ
I MAKE BLUE TERROR AND THE ONLY RULE I FOLLOW IS THE BLUE ONE
SAAAMOOOO BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
forza LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tva e istinata!!!!!!Drugiq sezon sme v ligata daje i za titlata moje da se borim s mom4eta kato pandev rocchi behrami ledesma !!!!!Ma4kaite RIMSKIIIII ORLIIIIIIII!! \/ \
/
MERDA ROMA!!!!!!!!
![]()
![]()
Mn qsno che Real Madrid! Vupreki che sega sa v kriza pak sa The Best dori i Beckham da otide v LA galaxy pak sa nai-dobrite![]()
Определено тая тема е правена от някой разбирач.Аз лично като почитател на тази игра съм обиден...Просто темата е направена напълно безхаберно...
За такъф отбор незнам дали може за става дума,всяка година нещата се менят това не е вино,а футбол разберете го ...![]()
![]()
ARSENAL FOREVER!!!
proli4a si kolko znae6Първоначално написано от maldini
![]()
ЮвентОс ТуринУ
...
забелязах няколко пъти, че си написал/а "любимия" си отбор грешно (пише се Ливърпул), което поражда сериозни съмнения относно футболната ти компетентност......Първоначално написано от yonikos
![]()
-натиснах Барса, но смятам,че най-добрия отбор не фигурира в листата или не може да се определи еднозначно! това прави въпросът грешно зададен. може би си имал/а пред вид "Кой е най-добрият отбор за 2007" или пък на десетилетието..."...за всички времена..."-някак си не звучи сериозно...
ЛЕВСКИ!!!!
Темата няма изчерпателност като предоставени отговори, не е формулирана добре и за това я спирам![]()