слу6ам ви
моито мнение за ливарпул те според мен не малко са се доказвали по европеиските терени и не малко титли са пе4елили![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Барселона ми харесва най-много.
Въпрос -> Не можеше ли поне имената на отборите да ги копираш и поставиш в полетата ?
rm ili mu?tova e dilemata,no vse pak манчестърами реал отборът с най-многото титли,добри играчи и така
манчестър просто ги харесвам
![]()
+1 Barcelona![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Гласувах за ФК "МИЛАН" с. Полско Пъдарево, обл. Нова Загора. Най-великият отбор за всички времена...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
беше ме малко срам да гласувам отначало, с този невероятен правопис, но...гласувах си все пак.
Най-добър отбор, на всички времена, няма.![]()
в Англия имаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
да и това е манчестърПървоначално написано от LunaTriCk
П.п ливърпул се пише
FOR ZA JUVE![]()
![]()
![]()
FORZA JUVE![]()
![]()
![]()
в Англия казах, не в махлатаПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
пхаха заемате много хубаво място в класациятаПървоначално написано от LunaTriCk
темата не е за спор тихоооо
правописа сам го объркал наистина неотри4ам просто несам обърнал внимание в бързината за това се е полу4ило така се пак нее наро4но
не съм фенка на челси,но все пак би трябвало да го има тая анкета е безобразно малка!
Челси пък точно не би трябвало да ги има, щот туй е отбор без история...
хубуПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Не съм за Барселона но според мен те са наи добрия отбор и имат доста дълга история зад гърба си!!!!
Поне можеше да се постараеш да напишеш анкетата без тъпи правописни грешки, но както и да е ..
По темата : аз съм за Барса![]()
еми Бръмзе е прав че няма отбор на всички времена тъй като всеки е постигнал различно и в момента е на друго ниво като Нотингам Форест примерно които са били велик отбор а сега с в английската лига 1 а иначе Ювентус най ме впечатлява с изявите с в миналото с три поредни финала в Шампионска лига и 2 титли
Craig David-Walking Away
А какво прават отборчета като Манчо,Барца и Юве в тая анкета?
Реал Мадрид,Милан,Пуул,Байерн,Ая кс-тва са най-великите отбори.
maldini, върни се малко по-назад във времето и се сети и за Нотингам Форест![]()