Така реших и аз да се включа в темата. Привърженикът на Левски от горния пост видимо е твърдо против чуждите влияния. Бих си позволил да го питам щом е толкова лошо пича със снимката на Белами за аватар /не си спомням точно ника му/ да е привърженик на чуждестранен отбор защо тогава над всяко негово съобщение излиза надпис Support your local team, който поне за нас българите е на чужд език. Предполагам, че щом е толкова "local" сигурно живее на 5 метра от Герена и затова е фен на "Левски". По същата логика всеки е длъжен да подкрепя отбора от неговата махала. Аз лично ходя на всеки домакински мач, а не рядко и на гостувания на моя "local team"- НАФТАТА, но това не ми пречи да подкрепям и най-титулувания английски клуб LIVERPOOL FC. Та не виждам защо толкова му се злобиш на Белами. А и не те знам колко силно го "support"-вате "Левски", при положение, че на мача в БУРГАС за купата тази есен, вашата агитка се състоеше от 30 души. Предполагам, че все пак ти си бил един от тях, а не си гледал някой чуждестранен мач по телевизията