.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    In`Loff :p
    Guest

Да пробвам ли пак?

Здр. На 15 съм. Пиша заради едно момиче от моето училище. Преди време имахме отношения с нея...смисъл, аз си я харесвах, уж и тя мене, ама нищо не се получи. И напоследък пак започвам да се увличам по нея Това проблем ли? И какво да правя? Тъкмо я бях забраил и ся пак...?

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    И аз имам подобен проблем. Диша ми се, обаче се чудя дали да дишам. Вие какво ще кажете?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на koalka
    Абе то не е проблем,ама гадното ще е,ако тя няма чувства,което е напълно възможно.

Фен
    Град
    София
    Нищо не ти пречи да опиташ...!Хем,ако те отреже,ще е в по-ранен стадий на увличане,хем ако стане пък ще ти е мноо гот
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

ами докато мълчиш и я гледаш отстрани няма да разбереш какво мисли по въпроса...смело напред-кажи и чувствата си!УСПЕХ
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом си мислел, че си я забравил, а изведнъж отново започваш да се увличаш по нея, значи това е проблем! фактически ти просто си се заблуждавал през цялото време, че тя вече не значи нищо за теб!
    а колкото до това какво да правиш... ми най-добре остави нещата както са. понякога е по-добре да се признаем за победени преди да е започнала войната защото поражението горчи прекалено много, особено ако го претърпяваме за втори път в един и същи двубой

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pyrvo si preceni dali si zaslujava da opitvash pak.. shtoto se pak predi ne se e poluchilo.. a ne vqrvam da e bilo sluchaino.. No ako namerish sili i nadejda v sebe si - deistvai.. :P i uspeh!

ami opitai moje i da te haresva sq koi znae :P ne se u4aivai spoks

In`Loff :p
    Guest
    Първо, мерси на всички и после да се уточня, че преди време не се получи заради мене И плс, кажете кво да я правя...смисъл, на кафе ли да я каня, да и разкривам ли кво чувствам...щото имам реални опасения, че нейните чувства са само приятелски

Голям фен
    emi ako ne opita6 nqma da razbere6.....namekni i po nqkav na4in 4e za predi sajalqva6 4e ne se e polu4ilo zaradi teb...ako tq ima nqkvi 4uvstva 6te ti gi pokaje...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    баси и философите сте. Седите отстрани и се питате "дали ме харесва? Дали да тръгна с нея? Дали да не я заговоря?" и хоп, докато го мъдрите това е отлетяла... Действие момци, действие.....
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен
    i az imah takyv problem dokato ne usaznah 4e ku4kata zaradi koqt vednyj se depresirah dosta me manipulira kato mi se umilkva i me izpolzva kurva s kurva dolna

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами аз почти винаги съм така... Смисъл не си променям вкусовета... Аз имам случка, в която гоня една мацка доста време..... Иначе не е проблем давай смело и безоговорно...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен
    Град
    Bourgas
    пробвай разкрии й 4увствата си.. пък каквото стане..поне 6те знае6 4е си опитъл..а не после си блъска6 главата..за6то не си
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    [color=red]Явно все нещо те влече към нея...остави се на течението/color]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    Нищо не ти пречи да опиташ...!Хем,ако те отреже,ще е в по-ранен стадий на увличане,хем ако стане пък ще ти е мноо гот

или може би просто не си я бил забравил напълно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си