- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво смятате ако някой пуши.
kakvo 6te si pomislite ako vidite 4e nqkoi pu6i.az sam na 14 i nz da prodalja ili da gi otkaja.
Ако видя някой да пуши веднага ми пада в очите. За мен той/тя не е
устоял на това изкошение въпреки че незнам кое му е хубавото да пушиш.
Да миришеш постоянно на цигари - пффф(((
Недей да пушиш повече моля те!!!!!
Какволи ще сипомисля?
" Боже, този си трови живота напразно, пък и ако дава толкова пари за цигари значи не е добре "
Извинявам се, не искам да убидя никого, но просто това ми е мнението, а и след Нова година цигарите ще поскъпнат най-малко с лев... аз не бих давала 5 лв. за нещо, което ме убива всеки ден... малко по малко...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
az sa6to sam na 14 i pu6ih no sprqh.osobenno ako sportuva6 mn vredi.slu6ai me za6toto i az sam minal prez tozi put.
bravo na tebe.na 14 si a 6te pu6i6.ubiva6 se ot mlad taka4e po dobre gi spri predi da e kasno![]()
Като видя някой да пуши смятам колко е 2+2 и почти винаги стигам до извода, че е = на 3 .... тва нормално ли е? ..
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
ti za kfo pushish we?za da se praish na kakaaaa?da si wyrwejna li kfo.ebati
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Има толкова много пушачи, че изобщо няма да ми направиш впечатление![]()
=D> По темата- зависи за кого точно става въпрос- главно дали го познавам или неПървоначално написано от Drak'thul
Ама ти пък кат пушиш от 14 години... Еми браво, като минеш и на дрога и почнеш с опитите за самоубииства, понеже мама и тати не искат да ти вземат нов GSM, животът ти ще е пълноценен
Нищо лично, но поне в общия случай причините за тея глупости са точно от тоя тип
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
няма две мнения по въпроса ..не продължаваи !Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
еее ти пък се изказа!Първоначално написано от ludo_mace
сериозно ли си мислиш че от цигарите се минава на дрога и че хората които пушат неминуемо ще направят опит за самоубийство
ако да,значи живееш в някакъв много ама мноого заблуден свят!
колкото до авторката на темата,ако пушиш само за гъзария значи наистина е най-добре да ги спреш.наистина цигарите доста вредят,но ако си имаш по-сериозни причини защо пък да не си правиш удоволствието в крайна сметка живота е кратъке,вярно че вероятността да не доживееш до 30тина е голяма но какво пък...
![]()
Не знам за другите ама на мен супер гнусно ми става кат видя момиче с цигара-някво такова...не искам да обидя никой!
Пък и кво се учудвате едни от нашия клас пушат от 5 клас и ся:
1-изглеждат ужасно
2-зъбите са започнали да им пожълтяват
3-биха убили човек за цигара
4-и стават фр само с останалите пушачи
С една дума suxxx
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Какъв е смисъла да пушиш?- питам аз! Ако искаш да се тровиш, да се правиш на много важна, да си хабиш парите за глупости продължавай! / нищо лично/![]()
![]()
подкрепямПървоначално написано от kati_0513
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Еми не ми пука секи си има живот и сам решава какво да прави с него.Е разбира се ако са нефи малки ще им се скарам \/
nqma da mi napravi vpe4atlenie...ko kat pu6i,nali si e za nego-i az pu6a,puk sum na 13
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
![]()
![]()
аз съм на 14 и нямам никакво намерение да пуша![]()
ами не пуши някой да те е питал ???/Първоначално написано от angel with broken wings
Не, но мисля, че не е нужно някой да ме попита, за да изкажа мнението сиПървоначално написано от evil lady in black
![]()
че е срванително... гнусен?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
da i az taka!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Че си проваля здравето,външния вид и като цяло СЕБЕ СИ...
А ако е на моята възраст(13)и не го познавам,бих си казала "Деба и тъпите фешъни...Смешни гъзарчета"И в повечето случаи си го казвам,като видя някои мои познати и непознати на по 13-14(12),как немогат да си запалят цигарата,нито да пушат като хората,ама карай,нали е "модерно".
Та мнението ми за пушачите е сравнително отрицателно.Въпреки,че аз самата пуша.Но поне знам защо го правя.Много хора ме смятат за странна и едва ли не пропаднала,а ми се пишат за "приятели"...И когато им кажа причината,поради която пуша,реакцията е "![]()
Оле,Кам,извинявай,незнаех,о ле тва е ужасно..."
Бла-бла...И въпреки всичко смятам да спра цигарите.Вредно е в крайна сметка.А ако ще да изпуша всички цигари на света,няма да върна времето назад и няма да предотвратя по никакъв начин случилото се.![]()
Та скъпи мои връстници-пушачи.Не,че ви се бъркам.Не,даже не се и опитвам да го правя...Просто е вредно за вас,а и смешно,наистина е смешно.Както и да е.
Весели празници на всички![]()
Не ми пука особено много...ама се дразня някви дето са 5-ти клас да се мислят за голяма работа,защото пушели...струва ми се,че сега е доста по-модерно да не пушиш,че си по-различен от всичките заблудени,които го правят.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
oh ludi hora ste tova pu6a4ite !!! ne moga da vi razbera !!! kak moje da se trovite i to ot tolko rano?!!![]()
![]()
dqdo mi po4ina ot cigarite i da vi kaja hi4 ne e hubava gledka! ako iskate da umrete taka-trovete se !!! va6a volq
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Пушачите са най - гадното племе! Навсякъде трябва да се съобразяваме с тях. Един добър пример са заведенията. Гадните им фасове ги хвърлят, където им падне. за кво са почнали да пушат - от гъзария, което според мен е просташко. Защото гъзария се прави, за да направиш впечатление. Впечатление може да се направи по много по- достойни начини! Ма да кажа " да си трошат главите, не ми пука", ама не е така....щото те вредят и на такива като мене- дето не пушат и нямат такова намерение. Не на последно място- парите! Колко струва една кутия цигари бе пушачи? Колко - 2-3-4лв? По колко кутии пушите седмично? Я сметнете месечно това колко е! Можете да си купите една свестна блузка за тея пари.