- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 6te se samoybiq
Аз от два дена не съм ходила на училище...то и наще са в чужбина по бизнес...аз съм само с малкия ми брат
преди малко си направих тест и по както четя тука не съм...бременна
![]()
Но за полиция и родители не искам да замесвам защото нашите са ужасно неразбрани..ще ме изкарат мене виновна!Няма да обърнат внимание на травмите ми!
Имам малки синини по ръцете и единия крак..също и леко зачервяване по половия орган.
Ще го приживея!Мерси shizzle за тела и сайта
Не мисля, че трябва да оставиш нещата така! Имаш неразбрани родители, казваш.. ДОВЕРИ ИМ СЕ! Понякога се оказват неочаквано готини хора! А и това е ВАЖНО!
Обади ли се на телефона поне? Разбери, един път ще го преживееш.. А следващия? Или пък да знаеш, че той най-вероятно сега си чати със следващото момиче в списъка? Как е сега?
По дяволите, толкова съм натоварен, че съм готов да хвана пътя и да дойда до Пловдив, да го намеря малкото копеле и да го запозная със смъртността на газов пистолет от упор!
Къде ти е била устата да кажеш че не искаш да се чукте ... май си я използвала за нещо...(дето ужким не искаш)
Ама викни полицията - пичовете обичат да слушат майтап.
2т. системно
На кой етаж живееш ?
Такива пък като ги заразправятеПървоначално написано от Amayo
......а защо не се поставите на нейно място?Тогава помислете какво е,а не се правете на много интересни,щото ако това е истина и момичето търси помощ знаеш ли какво й причинявате с подобни мизерни изказвания,зародено от закърнелите ви мозъци....нищо лично,прозто изказвам мнение,различно от твоето
......
А все пак на твое място да бях събрала хайка както се казва....поне не бих оставила нещата така....както каза shizzle-този път може да го преглътнеш,но следващия?А следващото момиче ако не успее да го преживее?
ПП:
Ми то ако не е от упор,май ще го запознаеш само с болка и леееки изгаряния....поне да почувства нещо ^^ ......важното е да се помъчиПървоначално написано от shizzle
....
Здравей,
прочетох постинга ти и трябва да призная, че съм дълбоко потресена от случилото се с теб. Като родител мога да ти кажа само едно- РОДИТЕЛИТЕ ТИ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ УПРЕКНАТ ЗА ПОДОБНО НЕЩО. Ти си била изнасилена след като не си искала това, което е станало. Да не говорим, че ти си още ДЕТЕ, не се обиждай, но е така. А след като имаш и доказателства за изнасилване- синини и болки в половия си орган, значи е факт. Няма от какво да се притесняваш, ти си силно момиче, ако НЕ искаш да си жертва, действай и промени това. Иначе, както са ти казали по- нагоре, има опасност това да стане практика и той да те изнасилва ВСЯКА ВЕЧЕР, приятно ли ще ти бъде това? Бъди силна и признай на майка си и баща си, те са хора и те са били млади и са правили глупости. НО НЕ ОСТАВЯЙ НЕЩАТА ТАКА!!!В никакъв случай, моля те! Толкова тъжно ми стана, не знам какво бих направила с подобен мерзавец, ако знам, че е изнасили детето ми. Наистина!
П.С. Пиши ми ако искаш на имейл: psycho@gbg.bg
Първоначално написано от ;(((((((((
ОФФФ ФЪК. Бактън от тъпи пишлемета. Дори и пеленаче знае че запознанствата в нета са опасни. Много глупаво от твоя страна момиче. Кажи на родителите си, тва е сигурно. А дали можеш да го съдиш, можеш да го съдиш ако предявиш желание. Но сега не е момента, след два месеца да пишеш тук и да искаш съвети. Когато е станало тогава трябваше да се свържеш с полицията. Но най добрия вариант е да кажеш на родителите си!
хъм доста висок стил на изговор имаш за 14 годишна ....Първоначално написано от Анонимко
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
УшеФ няма да помогне в никъв случай...Най-малко да усложнят проблема...А ти като си на 14 той е на 16 ,кво се обесняваш ,че не можеш да се съпротивляваш?Да не те е водил в тях ?
Абе много ме интересува всъщност ДЕЦА ИДИОТЧЕТА!!!
HAhaha,are stiga!Vs ti povqrvahme!To taka stavat tiq raboti!Estestveno,4e si vinovna ti-tursila si si go i si go polu4ila!Imala sinini,za4ervqvane-hahahahaha!Leko,leko s nau4nata fantastika! Ouuu,i mene v4era kato me hvanaha edni i mi go vkaraha v kotenceto i sega se 4uvstvam travmirana i psihi4eski nestabilnaaaa! Q uu levuuu!
14 и използва доста добре българския език това ще да е някоя гениална личност![]()
хуя избирач не е ебач!
На 14 години ти все още си малолетна и това, което той е направил е подсъдимо. Не си мисли, 4е те изкарвам тебе невинна, зашото в крайна сметка 14 не е 4 години, ве4е би трябвало да имаш достатъ4но мозък в главицата си да НЕ се доверяваш толкова на 4овек от нета и то на първа среща. Ноо, станалото - станало. Важното е, 4е в слу4ая не само 4е би трябвало, ами дори си е и задължително да говориш с ваште и да потърсите отговорност на това мом4е. Самият факт, 4е той знае къде живееш и си е позволил да прави такива неща с теб против съгласието ти говори що за 4овек е. И винаги има възможността да го направи отново!
Говори с родителите си, моми4е, колкото и да се страхуваш, 4е ще ти се карат. В крайна сметка изнасилването си е престъпление и не бива просто да се правиш, 4е не ти се е слу4вало - след години, дори и да не го съзнаваш сега, това ще ти се отрази на психиката по някакъв на4ин. Shizzle гледам ти е дал информация и телефони, на които можеш да споделиш с някого за това, което се е слу4ило, а аз мога само да те посъветвам да го направиш.
![]()
Робинята на Quench
Pi4,mom4eto e na 16,tq e na 14!Razlikata ot 2 godini e svetovnoprieta kato naj-perfektnata!Toest,toj izob6to ne e pedofil,za6toto,kolkoto toj,tolkova i tq e pedofilka!Posle-ako e pod 14 i e s nejno suglasie ne e podsudim v nikakuv slu4aj!Ako e protiv nejnoto suglasie i se dokaje,4e e iznasilvane-togava e podsudim,no puk toj e pod 18 i ni6to nqma da mu napravqt!I posledno,no ne po smisul-v Bulgaria e bezpo4veno da izpolzva6 sudebnata sistema za kakvoto i da e!Първоначално написано от shizzle
за да го съди и трябва медицинско от съдебен лекар(от полицията вероятно ще и кажат при кой генеколог),който трябва да направи преглед до 48 часа
Don`t let go ot life
Let go of love
Let go of all we love
so don`t let go of lust
Let go of all we shape
Действително нешо много неприятно се е случило с теб. Според мен полицията няма да свърши работа, но този трябва да си го получи - трябва му един сериозен бой, мамка му и боклука шибан![]()
![]()
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Хайде стига с тези истории за самоубийството.Просто като ходиш на такива срещи се срещайте на по-оживени места.Отиваш и казваш в полицията.
Nameri nqkoi mom4eta s buhalki da go prebiqt malko!Prasetata(policiqta) sa super neshtasnici i nishtu nqma da napraqt
еми аз не прочетох някъде момичето да е написало незнаех дали съм готова тя написа че не е била сигурна че иска да прави точно сега секс и най-вече с него...това води до извода изнасилване....това преди колко дена стана и ти пък да не си ги брояла колко пъти ти го е "бутнал" че казваш 10 и за 10 пъти момче на 16 години не може да свърши освен ако няма някакви проблеми както прочете вече полицията няма да ти помогне....най добре кажи на някой твой добър приятел и между другото на 14 години не мисля че си малка аз съм на 14 години и съм правила секс не един път но при теб е друго всеки както се чувства в себе си.... :/ а и щом да чатиш в skype и да търсиш нови запознанства определено не си малка психически ясно е че ще ти устави белег това нещо и няма да правиш секс хич скоро но тва няма значение ся по добре ако не са минали 3 дена по добре си купи някви хапчета ако са минапи повече от 4 5 дена си направи тест за бременност за да видиш дали си бременна и вече там се обърни към майка си...УСПЕХ...сякакви ги има на тоя свят и мен са се опитвали да ме зинасилват 2 пъти и то в дискотека.....но все пак не стоях мирно и кротко и избягах.....пък тос незнам къв бой тряа му се метна ма и 1000 кила да е няа му стигне да го е*а в нещастника
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Първоначално написано от l@zur
Първоначално написано от Amayo
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Първоначално написано от England
Интересно ми е, ако някой по-силен от вас извратеняк по някакъв начин успее да ви причини същото, дали бихте реагирали по същия начин. М?![]()
Това, че ТИ на 14 не си можел (или не можеш, нз на колко си) да пишеш правилно, не значи, че другите не могат или не са можели.Първоначално написано от ачката
Вижте, хора, много ясно, че има теоретична възможност всеки случай, поставен тук, да е измислен от някого. Но точно този случай НЕ звучи НЕдостоверно, а не мисля, че трябва да подхождаме с "тъпа измислица до доказване на противното". Вие ако се обаждате, направете го сериозно, смислено, а пък дали вярвате на историята, си е ваша работа.![]()
Ами момиче и да ти се чете конско и да не ти се чете ти си направила грешката.Поговори с твоите приятели или си обади на вашите!Можеш да го съдиш, но това не е вариант по-добре един бой и тва е.
Don't hate the player , hate the GAME!
Ето заради такива недораслеци като вас, мои драги съфорумци, никога няма да има нормалност!
Каквато и вина да има момичето, то вече е получило МНОГО повече от това, което е заслужавала! Не мога да повярвам, когато чета с каква лека ръка игнорирате изнасилвача (защото това Е изнасилване!)!!! Не мога да повярвам, че има поне минимално нормален човек, който може да прочете за случая и да се ебава по такъв МАЛОУМЕН начин с ЖЕРТВАТА! Не осъзнавате ли, че с мненията си ОПРАВДАВАТЕ и ДАВАТА СВОБОДА на ИЗНАСИЛВАНИЯТА?!!!
И такива глупости като "не може да свърши за десетина ръгвания", "не е подсъдим", "полицията нищо няма да направи".. Вие добре ли сте!?
Момчето е извратено, не е мафиот, за да има протекция! Полицията най-обича такива лесни случаи, с които да си вдигне реномето! За нула време ще го опандизят!
Всъщност, единственото, за което съжалявам, е, че нямам координатите на момичето, за да разбера какъв е онзи и да му покажа справедливост!
извън темата: газовите пистолети са смъртоносни и от 5 метра с халосни!
Напълно съм съгласен!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от shizzle
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
"мои драги съфорумци" е това е вече върха на всичко драги ми смехуркоПървоначално написано от shizzle
![]()
а и като човек който наистина разбира от оръжие и не е чел само списания и статийки в нета мога да посторя с твърдението за газовия пистолет и ьалосните патрони![]()
хуя избирач не е ебач!
Vijte az sum malka..priblizatelno 164-5sm..a toi na 16 i 170 i ne6to..gore doly edna g;avanad men..xvana mi rucete s golqmata si lapa i ni nataka ni na onaka..nqma izmukvane..po4nax da derpam da se gur4a no toi taka me pregurna 4e 4ak da se zady6a..prosto ne sum tolkova silna za da se otdrupna i ritna!Ne pomislix o6te v na4aloto 4e 6te iska tova ot men!Kazax na edin moi priqtel..poznava me se ot proxodilkite!Toi se raztroi i qdosa..kaza samo da dam adresa i 6te se opravi..no o6te ne sul go dala..moje da sum buzlivka no ako toi zagazi!?Toi e edinstveniq mi priqtel koito me razbira...