- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Emo Music
Абе хора аи пуснете ми неква емо музика че аз имам тука неква и тя вече ми омрьзна![]()
![]()
айде плс плс плс плс
![]()
Аз ли сам ж грешкЬьЬьЬьЬ![]()
![]()
![]()
Emo muzik ... blqh ... utidi w last.fm tam si ima cql "Tag" za takia emota kato tebe ... !
Strength thru Oi!
Там нема такиа екстри или аз не мога да намеряаи пуснете некои линк ваааааа
![]()
кво представлява тва?
emo = horata koito se oblichat w cherno ... slagat si cheren grim ... postoqnno ciwrat ... iskat da umrat i razprawqt kolko e shiban jiwota ... prawi si izwodi kakwa e muzikata imneshto kato HIM mai ...
Strength thru Oi!
И от каде знаеш , че са точно такива хората?Съдиш по това , което казват другите , колко плоско.Първоначално написано от Buttk0
Емо е машина на барабаните. Няма грешка това момче - стабилен ритъм вади.Първоначално написано от priti_kiti
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Гад мръсна , винаги спориш с мен на тая тема!Първоначално написано от TheNightRider
За кво трябва да се съди по тва , което се пее в песните , че емотата били "тъжни" , "неразбрани" ? Нима в другите стилове музика (секи случай не метъла) не се пее за раздели любови и тн ? To така излиза , че сички са депресанти ftw.
Хаха, още едно доказателство на моето мнение за някои стилове музикаПървоначално написано от TheNightRider
Мерси за разяснението бро
bro ahahah
Shto pa reshi che e plosko ... az taka sym si reshil, takawa predstawa sym si izgradil za tqh ... draznqt me, ne gi haresfam, prekyleno "EMOcionalno" i f syshtoto wreme bez ikakfo deistwie ... seki ima gledna tochka nujno li e wednaga da se zapochfa s obidi ?!
Strength thru Oi!
Емо= Sux0r my dix0r. Не ви тряя да знаете поече.
nqmam ni6to protiv EMO-tata ...daje nqkoi sa mnogo sladki :](hah to i az edno vreme beh emo ama se otEM4ih...4e... nz i az 6to..)ae da si jiveqt emotata i tolkoz....nemam protiv teh... :} ama nekoi punkari i metal4eta sa svetlinni god po qki4ki....:]![]()
![]()
ina4e mujkite Emou6ani sa pederasi ama ...ko da sa prai...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
abe ti si nai - golemiq pederas tuka
Абе според мен това с грима е сладкоможе така да се чувстват по-женствени
Аз лично нито музиката нито грима им харесвам само прическите са якички понякога
Аууу, чак сега разбирам.
Ма тва били супер чувствителни хораЯвно не бях допрочел мненията.
Значи ще се оглеждам..Ах как искам да видя такъв на улицата..Да го съдера от ебавки и да ходи да се самоубие..АХЕЕХХЕх, ще се спукам от смех
По принцип имотата с тва са известни...че са супер чувствителни и най-малката закачка приемат като заяждане или обида (по мои лични наблюдения)!Но не всички са такива...Майната му на факта, че са педераси...всъщност те май са би сексуални, а би сексуализма е нещо...удобно!(пак лични наблюденияПървоначално написано от niGGa
)
Но по принцип имотата не са чак толкова лоши хора като ги опознаеш...особено ако не се превъзнасят със своето имовство!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
khh sme6nik , misli6 li 4e nqkoi 6e ti turpi da go ebava6? 6e kaje6 2-3 dumi i 6e zaore6 zemqta.Първоначално написано от niGGa
Първоначално написано от qwertyu
![]()
Упси, да не засегнах някой педо?
Не, засегна едно лошо ИмммммммммммммооооооооооУ![]()
ne , prosto si sme6en ako misli6 4e nqkoi 6e pozvoli da go ebava6 prosto ei taka.Първоначално написано от niGGa