- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Emo Music
exactlyПървоначално написано от exploitedteen
ми педо, как да ти кажа, в момента го правяПървоначално написано от qwertyu
![]()
Яко имоооооооууууууушъъън имоушън пръдъкшън
mi bravo , mene kvo me ebe za tebe ?
като гледам нещо те ебе, щом ми говориш без да те питам нищоПървоначално написано от qwertyu
![]()
Да не си педо ?
predlojenie li 6e mi pravi6?Първоначално написано от niGGa
Ей. маафъка, както си тръгнал половината форум ше изкараш педерасти!Плюс тва асоциацията имо-педераст не е много удачна!Има разлика между хомосексуален и бисексуален!Първоначално написано от niGGa
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Че то бисексуален дори по-лошо...
Ако изобщо знаеш, какво точно представлява би сексуалността!Първоначално написано от niGGa
FukKEmosRapeThemSt00pidCvnts.
Първоначално написано от TheNightRider
Tova beshe NAI TYPOTO koeto sum chela nqkoga!Abe chovek ti nared li si?!?!?!HIM emo li sa?!?!Super brutalna grupa sa si i ne sa EMO!Veche ne znam dali spadat kum rock ili tam nz kakyv stil zashtoto prosto ne moga da opredelqm koq pesen kakyv stil e no HIM ne sa EMO!A emo horata sa super qki...kogato ti se sluchi neshto losho i ti se strupat mnogo problemi navednuj shte razberesh kakvo e Emo!!!!!I ne samo emo-tata nosqt cherni drehi...mhmmmmmm naprimer metalite sushto nosqt cherni drehi..cheren grim i t.n. A kato iskat da se grymnat tova si e tqhno reshenie.I na men mn pyti mi se iskalo da se grymna shtoto do gusha mi e doshlo ot vsichki typi i egoistichni hora na toq skapan svqt no kakvo da se pravi:Chovek nqma da razbere kakvo mu e podgotvil jivota za v budeshte ako ne go izjiveeПървоначално написано от Buttk0
i btw nqma losha muzika ima prosto razlichni hora s razlichni predpochitaniq na tema muzika
![]()
Всеки път има край и начало, дъжд заплиска ли - ще превали. А сърцето, от мъка преляло, няма никога да отболи...
Чакам те педо, обясни миПървоначално написано от brain_stew
![]()
Не беше ли тва, дет хем ти ебеш, нем тебе те ебат![]()
АХАХАХАХАХ
Е, вече бисексуално момиче е красота за очите![]()
Не знам дали е красиво или не, но да си би сексуален е удобно!Ако не ти върви с единия пол, отиваш при другия...Макар че при момчетата е малко по трудно, но явно имотата нямат този рпоблем!Дали аз ще се целувам със момиче, или някое имо с друго не е от значение, защото би сексуализма е до една степен това.Педалите въобще не са имота, защото те са хомосексуални, а имотата са бисексуални, а бисексуализма е тогава, когато нямаш никви предразсъдъци към твоя си пол и намираш неговите хубави (и удобни) страни...Първоначално написано от niGGa
А философията "хем ти ебеш, хем тебе те ебът" е много грубо и неправилно изказана!Защото мисля обясних по-горе, за какво всъщност става въпрос!
За щастие на мен и с двата пола ми върви!![]()
За мене е едно и също - просто ти го казваш със локуми и празни приказки.
щом казваш...може и да са локуми и празни приказки, но между педал и би сексуален има разлика!Колкото и да не ти се иска!Нека продължава да ти е едно и също...но все пак ти грешиш!Искаш да кажеш че съм лесбийка ли?Първоначално написано от niGGa
цитирах тези редове от писанията ти:
Не знам дали е красиво или не, но да си би сексуален е удобно!Ако не ти върви с единия пол, отиваш при другия...Макар че при момчетата е малко по трудно, но явно имотата нямат този рпоблемТоест - празни приказки....а имотата са бисексуални, а бисексуализма е тогава, когато нямаш никви предразсъдъци към твоя си пол и намираш неговите хубави (и удобни) страни...
Аз просто го изразявам направо.
Първоначално написано от qwertyu
хаЯАХяяхАЯахаяхахяхахахаХ АхахХАХААААААААА..... чесно ли е??![]()
![]()
![]()
представи си АЗ съм МОМИЧЕ хахахахахаххаахахахахах .......ьахьхахьхахьахьхах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ххахаахахаа тъпак
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
И пак не отговори на въпроса ми....аз лесбийка ли съм?щото съм бисексуална така случайно....Първоначално написано от niGGa
Иска ми се да си, но явно си падаш и по двата пола.. И не, не си.
И както написа колегата наБИРАч![]()
I was walking down the road with a dozen pals of mine
Looking for some aggro, just to pass the time
We met this stupid emo and he tried to run away
But i punched him in the nose just to pass the time of day
ЪъЪ?!?!?Ква ше е ползата за тебе, ако съм?!Първоначално написано от niGGa
И щом не съм, тогава за кво си противоречиш?щото мисля, че беше казал, че за тебе е едно и също....тогава излиза, че въпреки, че например сега си имам приятел, съм лесбийка, защото може би съм се целувала с момиче?Просто си противоречиш, тва е всичко!
посочи къде казвам че за мен бисексуален и гей е едно и също
а това, за моята полза - спокойно. Имам въображение![]()
10х много че все пак разяснихте какво е тва - Емо ... Се пак адаши са ми хората а и аз от време на време sad-vamАма мойто тъжно настроение се оправя след втория коктейл водка-джин
А отностно музиката на тези "Емо-та" Прочетох всичките мнения преди мойто и имаше само един линк ...
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Така е...аз ги помолих просто да ми дадат някви линкчета,а те почнаха да разискват някви теми к'во било емо къв бил той и сякви е такива простотий....само помолих за някой друго линкче бе хорица![]()