- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Emo Music
То толко тъпа музиката, че даже няма кой да ти даде линк.. Не ти ли говори нещоПървоначално написано от n_ivajlova
![]()
Нема случайно на тоя свят![]()
Да , тая музика е многоо тъпа ! Пък и тея самоубийци дет' я слушат...Първоначално написано от niGGa
. Постоянно казват колко им е тежко , колко им е трудно без някой да ги е питал...
Абе хора момичето иска линк за музиката - не иска да и поясняват какви я слушат и какво пеят - Щом и харесваИма хора които просто са различни от масата българи и т'ва е... А кво ще кажете за човек дет на закуска слуша габа и техно, следобяд - хаус , а на вечеря сръбски чалги и ходи в чалга дискотеки ? Хората са различни проумеите го !
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
basi tupacite....slu6am emo i nqq dam link 6ot ne zaslujavate,osobeno nqkoi(kato kazah 4e slu6am emo nqqm predvid the used)Samo 6te pomolq...ne komentiraite ne6ta s koito dori ne ste naqsno(kazvam go nai ve4e za selene,6ot sum sig 4e vob6te ne zn za ko ide re4)
о0о0о0о0о0о0о0оФфФфФфФфФфФ о0оФфФ напрао незнам казах ви нещо,пуснах тема за да ми дадете някви линкчета ебани за да си драпна некоя друга песничка,а вие продължавате никой ама никой не ви е питал дали тази музика и този стил е тъп и сякви е такива....Като искате да коментирате к'во мислите за тази музичка знаете от каде се пуска нова тема и готово![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi dadoha ti link4e :P
@peps from mars : mai 4e samo na dumi si momi4e![]()
@nigger : ti si naistina zle , izkara polovinata forum pedali i lesbiiki.pone se informirai malko , nedei da se izkazva6 nepodgotven.
Чакаме "nigger" да отговори..
А и днеска видях имо гърл.. АХАХААХАХХАХА.. беше седнала на земята пред НДК.. изглеждаше травмирана.. АХАХХАХАХАХ.. сцепих се от смях пред нея.. Дали се е самоубила?
пфффф...от такива като тебе няя спасение....Първоначално написано от niGGa
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Яко..
Утре пак ще мина.. Ако е там ще й кажа "Здрастииииииииии", а физиономията ми ще е![]()
Няма да те наругая за да не земеш да се самоубиеш !Първоначално написано от Анонимко
am az malko sum oburkala de...ne staa6e vupros za selene a za nigga otnosno komentara mu:"То толко тъпа музиката, че даже няма кой да ти даде линк"Gre6kata e moq,oburkah se 4e ti si go pisal,-a.A ina4e i da me narugae6 np...nqq se samoubiq 6ot ne mi puka ot teb i ot koito i da bilo v toa forum i 6ot smqtam 4e sum nai-6tastlivoto emo na svetaA i su6to izmislete ve4e ne6to po originalno da se podigravate na emotata osven sus motiva za samoubiistvoto 4e ve4e ne minava
a i s tva 4e muzikata bila ligava....povqrvaite mi,tva emo det slu6am opredeleno ne e ligavo,puk i slu6am i metul osven tva,za koito ve4e edva li nqkoi 6te trugne da tvurdi 4e e lignq
xaxax kat nema ko da kaje6 sa prai6 na interesen...... mmm tupo ee i to mnooПървоначално написано от qwertyu
hodi da turkalq6 aspirini i ne me zaka4ai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Мале как ви завиждам на софиянци, че си имате НДК, където да дебнат ема и готи...Първоначално написано от niGGa
![]()
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Хей, бейбиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Eeee nai-setneПървоначално написано от forgotten_n_alone
I az ot odeve se chudq tolkova li e trudno i ostanalite da go razberat...Razlichni hora-razlichni interesi.Ne moje vsichki da te haresvat,nito puk ti da haresvash vsichki.Tova ne oznachava che trqbva da trunem sega da se zaqjdame i samo da se pravim na interesni.To i az naprimer ne traq chalgata,obache nqkoi si i se kefqt...tva si e tehen izbor,da si pravqt kvoto iskat,men po nikakuv nachin ne me zasqga. Vseki da si jivee jivota kakto si iska,a ot teq ligavshtini nqma nikuv smisul.
Iii btw na men emo-tata sa mi super sladki,a i ne vijdam neshto losho v tva da si chuvstvitelen.no pak povtarqm-tva si e moe mnenie,ne go nalagam i vi molq i vie da ne nalagate vasheto.Ae stiga obqsneniq.+ tva mislq che dostatuchno se spori po toq vupros v edna moq tema nqkoga.hade vseki da prebroi do 10 na um,da disha dulboko i stiga tolkova nervi![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
ЪЪЪЪЪъъ нещо не моа схвана......тва няква шега лиПървоначално написано от niGGa
А и още нещо.....що мислиш че съм момиче???
zeh si aspirina , a ti namaza li se s vuzelin4e ?Първоначално написано от peps_from_mars
6toto e malko po-umen ot maimuna.Първоначално написано от Анонимко
Нужно ли е да ти обяснявам това в кой род е?Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от qwertyu
znam 4e si tup nema nujda da go pokazva6![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Да ако обичаш,и не ми викаи беиби повече ако моеПървоначално написано от niGGa
Боже,Боже...Какви хора!Поискаха ви линкче,а вие ще се избиете
![]()
li4no na men mi e zabavno da gledam kolko e tup nigger i da 4eta ubiistvenite lafove na peps
^И аз ти се хиля, пич, спокойно. Бе всеки се хили на всеки. Яка работа, верижно изнасилване става ахаха![]()
Деба, тоа "nigger", деба..
Иначе, бебс, мисля да приключиме вече![]()