- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Emo Music
e dobre de nqq li da mi obqsni6 e dea tam za rodu a uПървоначално написано от niGGa
Не, бебси, ще пропуснаПървоначално написано от Анонимко
*Захърква*&
Ti si unikalno prost eПървоначално написано от niGGa
![]()
Гут морген!Първоначално написано от Анонимко
scion_of_Storm...всеки се смее на всеки...мнол мъдро!Имам другарка в немската, ше дойда на гости, да ти взема автограф!
Иначе нигга...мнол си зле, маафъка!Просто...си толкова тъп и ограничен...и си противоречиш супер много!Главно от там идва твоята тъпотия!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Радвам се че мислиш така
И...ти личи престореното безразличие!Не те познавам, но ми мязаш на ония дето се влияят от чуждото мнение и то супер много!АКо не беше така, просто щеше да кажеш нещо по-различно от "Радвам се че мислиш така!" с престорена надутост!Тъпо е!Първоначално написано от niGGa
ae ostaveto go toa e,nqq se zanimavame s nego saKajete sa...ima li nqkoi tuka det slu6a emocore hardcore ne6to takova(ne kazvam metul i punk,koito su6to slu6am,6ot 100% ima mn det slu6at tva.....ama mene me int dr sq)
Има.Първоначално написано от Анонимко
+1Първоначално написано от Emocore
от време на време...
иначе съм от инея бели офце дет слушат метъл и пънк!Но имам чернички петънца!![]()
(по дяволите болна ли съм, че приказвам такива глупости?!)
Ha imalo e \Първоначално написано от Emocore
/ A ne6to taka po-tejko slu6a6 li(sudq ot podpisa ti.............ne 4e sa lo6i grupite de)
Kaжи какво за теб е "по-тежко" и ше ти кажа дали го слушам.
emi Yaphet Kotto,Bring me the horizon,Grade,Orchid,As i lay dying,Underoath(nqkoi pesni)....se6ta6 se na kude biq![]()
имам на bring me the horizon няколко и няколко на As i lay dying иначе underoath са яки![]()
Mi da i az taka predpolagah....az mai sum edinstvenata det slu6a dr v tazi malka sladka Bulgariq....ama i tva 6a sa promeni,kakto se promeni i deficita na emota tukaПървоначално написано от Emocore
Баси утопиите разправяш тука!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Яко. Не мога да спра да си мисля, какво ли за бога мислят останалите за мене. През едно нещо са ми.Първоначално написано от brain_stew
Не, ти си просто ИмоГърлиначе съм от инея бели офце дет слушат метъл и пънк!Но имам чернички петънца!
(по дяволите болна ли съм, че приказвам такива глупости?! )![]()
АЗ!ИМОГЪРЛ!ААА НЕЕЕ!Първоначално написано от niGGa
баси смешката си!!Малеее!Ааааа!Неее ти ми би дузпата...
Бро, няям нищо общо с имогърлс...общо имам с имотата като цяло, колкото пича на аватара ми!Спри да наричаш всеки имо....просто...не, ти си тъп та вдлъбнат!
![]()
осъзнавам кви тъпанари има на тоя свят!отивам да си пиля вените с лъжичка!![]()
em ko se hili6 e mom4e,az dr 4ovek det da slu6a Yaphet Kotto i Grade v Bg ne sum sre6tala,ina4e ako ima i ti si ot tqh mn 6te se radvat 4estnoПървоначално написано от exploitedteen
Абе гений, искам да ме запознаеш със всички в БГ!Малее, и а зимам мерак да се запозная с всички за да мога да казвам кой какъф е и за кво се бори...счетоводна книга ли си водиш и правиш справки кой кво слуша?!Въъъ!Първоначално написано от Анонимко
Бду емокор ги слуша тез неща...ооо збаравих ти познаваш всички и знаеш по-добре от мене!
RedChil, с люспа от риба е по-яко!Личен опит...все пак съм имогърл!![]()
Ole kvi ste zlobi,zaqjdate se za nai malkoto,samo debnete takia,basi horataПървоначално написано от brain_stew
d'oh! A ina4e 1-kazah mai i 2-kazah go s vlojena izvestna doza humor i go kazah ot opit,6ot pove4eto "emota" v bg slu6at the used i tva e.I ne sum kazala 4e poznavam vsi4ki hora v bg po dqvolite.I ta ne razbrah nqkoi ot teq det mi se nerviraha tuka nad mene slu6a li vuprosnite grupi ili prosto taka si prikazva
Ляляляляля. Чета , чета ,чета ... Отекчавам сеее... Стига сте се карали ! Ясно е че имо-тата са зле
, може да има малки изключения , но повечето са зле
![]()
miiiiiiii i az poznavam hora det slu6at grupi za koito ne sum 4uvala ...xaxa kak zvu4i samoПървоначално написано от exploitedteen
Em huu de az ve4e kazah 4e ne poznavam vsi4ki hora v bg taka 4e.....prosto ne sum sre6tala do sq 4ovek det da slu6a yaphet kotto po dqvolite
..........QSNO ???
ляляляля.... Абе дайте линк за тая смотана музика и да се приключва ...