- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Emo Music
ОККККККККККККК вие сте правии ....тва е шибана снимка аз съм емо ии се режа и ви мразя и искам да умра...са по-по добре ли е![]()
SaVe The PLANET....KILL YourSelf...!!!
PeOPLe Can FLYyyyy!!!!
хахаха да е тъка е....нали ти казах 4е си прав са кво ми наливаш още тъка е тъка е ....абсолютно си прав...![]()
PeOPLe Can FLYyyyy!!!!
Сори,че ще ти го кажа,ама тъка се пише с а...![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
лелеее Ок мерси за попраФката ....аз тЪка незнаех 4е се пише с А Но ве4е ЩЕ знаЯ ....на мене първите 7 Години ми липсват...не у4ех...рязох си вените....
PeOPLe Can FLYyyyy!!!!
ostavete momi4eto namira 4e mi staa gadno i na mene ve4e Seriozno gadno e
добре ще пробвам пак....
кофти е да и ти добре го знаеш...
PeOPLe Can FLYyyyy!!!!
Лапетийо я се вземи в ръце малко бе, про имоушънъл мъдъфъкърка. Аман от такива като тебе бе, кофа с кофа.^_^
абе хора, не мога да разбера, кви са тея извратени представи за emo-то. Тва не са хора, които реват щот им е свършила бирата, дет искат да се самоубият... влагайте в тази дума всичко което влагате в думата емоционален(или емоциоалност)... или с 2 думи : emo-тата са емоционалните хора, които просто се впрягат повечко, когато им е гадно, си седят и си мислят за тфа и едва ли не се депресират...да... обаче има и друга страна... емоционалните хора, когато им е готино, се вживяват супер много \/ и понякога направо не можеш да ги спреш... аз не съм от хората, които мразят живота си, за мен най-тъпото нещо е да си прережеш вените и тн... но бих нарекъл себе си emo, защото се впрягам страшно мн, понякога взимам нещата мн навътре, мн насериозно... страшно емоционален съм... това, което си мислите вие че е emo, са общите представи, създадени от хората за да имат на кого да се подиграват...
а сега за момичето : не знам ти какво слушаш.... аз лично съм на Atreyu, Bullet for my Valentine(те бият доста към metalcore, ама стават) Panic! at the disco, The used, 30 seconds to mars, AFI(новите им неща), Funeral for a friend, Saosin(мн готина групичка, задължително ги чуй), My Chemical romance... за друго не се сещам в момента... но ако ми влезе нещо в главата... ще пиша![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
май дълбоко в мене дреме едно прелестно emo o.O тва сериозно.Първоначално написано от atanakata
emo-тата оакват готЪ като съвсем безсрамно грабят идеи и визия от там. ама се получава някъв гей-фешън ефект. ей за тва ги мразя. иначе хората, които се радват на такава музика без да се вживяват, хич не ми пречат.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ахахаха - ти си ебати заблуденото копеле е тфа ме разбиПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха ти схващаш ли тънката разлика между емо и емокор?Първоначално написано от pLeFeL
forgotten_n_alone аз могаПървоначално написано от forgotten_n_alone
![]()
Бутончето едит е наистина полезно нещо, вервайте ми...
И на мен няма да ми пречат особено не-вживяващите се и искащи да се правят на интересни емо фенове. Ама такива, които само ми реват щото близалката им била гадна на вкус и са им го наръгали с линия в гъза в съня им, и затова искат да се самоубиват(примерно) са тъпи....
Аз пък мисля че го знамПървоначално написано от pLeFeL
Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно. [20:7]
Обикновено не си служа с неща, които не знам.
nigger stiga si se izcepval.
Човек, вземи ми научи тъпия ник, че ти се изцепваш всеки път като го бъркаш. Не знаех, че тия, подобните на хора, емо, си бодат и очите.Първоначално написано от qwertyu
Колко теми има за ЕМО вече...не мога да зацепя кфо сте я хванали тая тема...кат не харесвате емо има хора които си го харесват...бахмааму...били такива били намсикфиси...ем всеки е различен...и си се кефи на различни неща...какту някой беше казал живеем в свободна страна ако искат и гoли да ходят...преди време беше така с метълите саму щото бяха по-различни...осъзнайте се и престанете да се дракате за тъпотии...