.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142

Тема: Emo Music

Град
    пЪрвомай
    ОККККККККККККК вие сте правии ....тва е шибана снимка аз съм емо ии се режа и ви мразя и искам да умра...са по-по добре ли е
    SaVe The PLANET....KILL YourSelf...!!!

PeOPLe Can FLYyyyy!!!!

Град
    пЪрвомай
    хахаха да е тъка е....нали ти казах 4е си прав са кво ми наливаш още тъка е тъка е ....абсолютно си прав...

PeOPLe Can FLYyyyy!!!!

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Сори,че ще ти го кажа,ама тъка се пише с а...
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Град
    пЪрвомай
    лелеее Ок мерси за попраФката ....аз тЪка незнаех 4е се пише с А Но ве4е ЩЕ знаЯ ....на мене първите 7 Години ми липсват...не у4ех...рязох си вените....

PeOPLe Can FLYyyyy!!!!

Guest
    ostavete momi4eto namira 4e mi staa gadno i na mene ve4e Seriozno gadno e

Град
    пЪрвомай
    добре ще пробвам пак....

кофти е да и ти добре го знаеш...

PeOPLe Can FLYyyyy!!!!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Лапетийо я се вземи в ръце малко бе, про имоушънъл мъдъфъкърка. Аман от такива като тебе бе, кофа с кофа. ^_^

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе хора, не мога да разбера, кви са тея извратени представи за emo-то. Тва не са хора, които реват щот им е свършила бирата, дет искат да се самоубият... влагайте в тази дума всичко което влагате в думата емоционален(или емоциоалност)... или с 2 думи : emo-тата са емоционалните хора, които просто се впрягат повечко, когато им е гадно, си седят и си мислят за тфа и едва ли не се депресират...да... обаче има и друга страна... емоционалните хора, когато им е готино, се вживяват супер много \/ и понякога направо не можеш да ги спреш... аз не съм от хората, които мразят живота си, за мен най-тъпото нещо е да си прережеш вените и тн... но бих нарекъл себе си emo, защото се впрягам страшно мн, понякога взимам нещата мн навътре, мн насериозно... страшно емоционален съм... това, което си мислите вие че е emo, са общите представи, създадени от хората за да имат на кого да се подиграват...
    а сега за момичето : не знам ти какво слушаш.... аз лично съм на Atreyu, Bullet for my Valentine(те бият доста към metalcore, ама стават) Panic! at the disco, The used, 30 seconds to mars, AFI(новите им неща), Funeral for a friend, Saosin(мн готина групичка, задължително ги чуй), My Chemical romance... за друго не се сещам в момента... но ако ми влезе нещо в главата... ще пиша
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Цитирай Първоначално написано от atanakata
    абе хора, не мога да разбера, кви са тея извратени представи за emo-то. Тва не са хора, които реват щот им е свършила бирата, дет искат да се самоубият... влагайте в тази дума всичко което влагате в думата емоционален(или емоциоалност)... или с 2 думи : emo-тата са емоционалните хора, които просто се впрягат повечко, когато им е гадно, си седят и си мислят за тфа и едва ли не се депресират
    май дълбоко в мене дреме едно прелестно emo o.O тва сериозно.

emo-тата оакват готЪ като съвсем безсрамно грабят идеи и визия от там. ама се получава някъв гей-фешън ефект. ей за тва ги мразя. иначе хората, които се радват на такава музика без да се вживяват, хич не ми пречат.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    emo = horata koito se oblichat w cherno ... slagat si cheren grim ... postoqnno ciwrat ... iskat da umrat i razprawqt kolko e shiban jiwota ... prawi si izwodi kakwa e muzikata im neshto kato HIM mai ...
    Tи си ебати заблуденото копеле.
    ахахаха - ти си ебати заблуденото копеле е тфа ме разби

Re: WTF...

Цитирай Първоначално написано от pLeFeL
    хаха тииййиийййииййн проблеми.....тва ЕМО проблем ли е....? са ако некои от вас си режат вените тва ве4е е проблем..Ок бе хора аз слушам емокор ...ии хората които познавам нито един до сега не съм чула д анарича себе си ЕМО....аа тва наименование идва от една случка предиии незнам си колко години на некъф концерт на Ембрейс май некъф решил да извика вие сте мноо емо или емо само нешо такова ....еми като има музика емокор схе има и хора дето я слушат както има хип хоп, чалга(за съжаление), метъл, пънк и т.н.

ее са мом4етата.......ъъъъъ НО КОМЕНТ ....те повече се вживяват май май..
    аа уееееееееееееееее в свободна държава живеем УЖ ако иска чожек и гол да ходи по улиците....кво сте я за4епкали тая тема...ми като не ви харесват затваряите си очите или нещо такова....просто игнор и тва е...
    хаха ти схващаш ли тънката разлика между емо и емокор?

Цитирай Първоначално написано от forgotten_n_alone
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    emo = horata koito se oblichat w cherno ... slagat si cheren grim ... postoqnno ciwrat ... iskat da umrat i razprawqt kolko e shiban jiwota ... prawi si izwodi kakwa e muzikata im neshto kato HIM mai ...
    Tova beshe NAI TYPOTO koeto sum chela nqkoga!Abe chovek ti nared li si?!?!?!HIM emo li sa?!?!Super brutalna grupa sa si i ne sa EMO!Veche ne znam dali spadat kum rock ili tam nz kakyv stil zashtoto prosto ne moga da opredelqm koq pesen kakyv stil e no HIM ne sa EMO!A emo horata sa super qki...kogato ti se sluchi neshto losho i ti se strupat mnogo problemi navednuj shte razberesh kakvo e Emo!!!!!I ne samo emo-tata nosqt cherni drehi...mhmmmmmm naprimer metalite sushto nosqt cherni drehi..cheren grim i t.n. A kato iskat da se grymnat tova si e tqhno reshenie.I na men mn pyti mi se iskalo da se grymna shtoto do gusha mi e doshlo ot vsichki typi i egoistichni hora na toq skapan svqt no kakvo da se pravi:Chovek nqma da razbere kakvo mu e podgotvil jivota za v budeshte ako ne go izjivee i btw nqma losha muzika ima prosto razlichni hora s razlichni predpochitaniq na tema muzika
    forgotten_n_alone аз мога

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Бутончето едит е наистина полезно нещо, вервайте ми...
    И на мен няма да ми пречат особено не-вживяващите се и искащи да се правят на интересни емо фенове. Ама такива, които само ми реват щото близалката им била гадна на вкус и са им го наръгали с линия в гъза в съня им, и затова искат да се самоубиват(примерно) са тъпи....

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от pLeFeL
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    сега мисля да изрека името Божие...
    ГОСПОДИ БОЖЕ, НАД МЕН ПИСА ЕМОКОР ПАРАЗИТ. ЩЕ СИ ПРЕРЕЖА ВЕНИТЕ..
    Дис Бритиш Хомосекшуал

хахахаха ами ако искаш и главата си прережи...то си е за тебе...хахаха
    Не Споменаваи Името Божие Напразно....тва май не го знаеш....не за друго ами обезценява се.....
    Аз пък мисля че го знам
    Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно. [20:7]
    Обикновено не си служа с неща, които не знам.

nigger stiga si se izcepval.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от qwertyu
    nigger stiga si se izcepval.
    Човек, вземи ми научи тъпия ник, че ти се изцепваш всеки път като го бъркаш. Не знаех, че тия, подобните на хора, емо, си бодат и очите.

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Колко теми има за ЕМО вече...не мога да зацепя кфо сте я хванали тая тема...кат не харесвате емо има хора които си го харесват...бахмааму...били такива били намсикфиси...ем всеки е различен...и си се кефи на различни неща...какту някой беше казал живеем в свободна страна ако искат и гoли да ходят...преди време беше така с метълите саму щото бяха по-различни...осъзнайте се и престанете да се дракате за тъпотии...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си