Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
Цитирай Първоначално написано от Buttk0
emo = horata koito se oblichat w cherno ... slagat si cheren grim ... postoqnno ciwrat ... iskat da umrat i razprawqt kolko e shiban jiwota ... prawi si izwodi kakwa e muzikata im neshto kato HIM mai ...
Tи си ебати заблуденото копеле.

(и)Емокор-а е създаден преди 20тина години, ама чак сега нещо стана популярен. (и)Емотата са малки човечета, които ги е страх от живота и дори да нямат проблем пак се опитват да се депресират. Режат си "вените" (кожата над тях) и постоянно парадират с това колко са тъжни, колко са неразбрани, колко са си рязали кожата над вените и с какво. Момчетата, подобно на чалгарите, носят розови дрешки, впити дънки и имат прекалено тъпа прическа от вид теле ме лиза ма в обратната посока.

http://www.bladegash.net/forums/imag...ine=1119030731

А, да, и от снимката се вижда, че носят и грим. Абе жалка работа.

Но всяко правило си има изключения - хора, които просто слушат музиката и й се кефят. Въпреки, че и тя не е кой знае кво.

Дано съм бил изчерпателен, ако някой има въпроси да пита.
Гад мръсна , винаги спориш с мен на тая тема!

За кво трябва да се съди по тва , което се пее в песните , че емотата били "тъжни" , "неразбрани" ? Нима в другите стилове музика (секи случай не метъла) не се пее за раздели любови и тн ? To така излиза , че сички са депресанти ftw.