- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne znam kakvo haresvam u nego no vse pak go haresvam!
тои не е не6то особенно но все оак го харесвам.Тези мои приятелки, които знаят 4е го харесвам казват 4е бил много грозен и тем подобни.на моменти дори ми изглежда малко задрастен.Моля ви помогнете ми !
Въобще да не ти пука...Щом си го харесваш да не ти пука...![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
A kakaf e vsyshnost problema ti ? Da ti pomognem.. no za koe?
abe mila da ne ti puka kfo goovorat priqtelkite ti.vajnoto e 4e go haresvash nali te nqma da go zimat za tqh.ako ne go haresvat e tqhem problem.se pak ti si izbrash gajeta a ne te :P
abe izvinete za vaprosa no kak moga da slagam kartinka pod nika kakto drygite v foruma?molqvi kajete shttoto ne 4atkam mn mnblagodarq predvaritelno
![]()
извинявай за въпроса,но ти с него ли искаш да ходиш или с приятелките ти?не трябва да се влияеш от никого....щом го харесваш бъди с него и да не ти дреме!Ако се повлияеш това ще бъде най-глупавата ти грешка...а не се знае-може той да се окаже голямата ти любов?
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
щом ти си го харесала никой друг не може да ти каже, че това не е правилно! щом сърцето ти го иска няма нищо, което да му попречи да го обича, още повече пък приятелите!
Е,това не значи че като е по-грозен не може никоя да го харесва...И мнението на повечето ми приятелки за момчето харесвам не е хубаво,но поне се радвам,че не ме вълнуват такива неща....
А едно момиче беше попитало как се слага картинка...И аз още не знам,а от колко време съм във форума..Кажете,МОЛЯЯЯ ВИИИИ!!!
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!