.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

dammm ima takav daskal,prepodava mi po filosofiq..uf mn go mrazq mn e lud i vyob6te ne se zanimavam s nego,kato iska6e da me izpitva posledniq pyt mu kazah 4e ni6to nqma da govorq i toi mi pisa 2 est,vyob6te ne mi se zanimava s nego,nqmate ideq kolko e otka4en,govori za nqkvi zvezdoleti i ima specialno otno6enie kym nqkoi u4enici..zatva go mrazq...tr vsi4ki da sme ravni

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Хм...учител, който ме мрази...ми няма май.Не си правя труда да изпъквам много много, а пък като изпъкна е с нещо добро е не винаги де...
    Но иначе има доста, които аз не понасям
    хъхъ..

Мен по принцип ме мразят математиците и физиците - щото съм голяма фенка на историята, пък техните тъпи предмети не ги взимам на сериозно.
    Но иначе с повечето даскали се разбираме, дано да продължава така, че само проблеми с тях ми трябват

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    Учителите може да не ме мразят,ама аз със сигурност мразя някои от тях

Mene shteshe da mi e po-lesno da otgovorq na vuprosa "ima li uchitel,koito vi obicha" vsushnost ne sum chak takava vurhovna izcepka,no naistina ima uchiteli,na koito OPREDELENO ne im dopadam.
    Primer:
    G-jata po angliiski :
    Tuj kato trqbvashe da izleze po maichinstvo do kraq na godinata,a ne mojeshe da se nameri zamestnichka se naloji da oformi,tezi koito moje predi vakanciqta,a ostanalite(neoformenite)gi prashat na izpit v kraq na sroka.A za da mojesh da budesh oformen trqbva da imash minimalno 6 ocenki.E,az imah 5 ocenki(i to hubavi)i vuobshte nqmashe da povliqe KOIII ZNAE KOLKO i 2-ka daje da mi beshe napisala..NO NE.Edinstveno az i oshte edno momiche(pak neinna liubimka)ostanahme s po 5 ocenki i koi otiva na izpit?!AZzzz..
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си