.

Виж резултатите на анкетата: Kak se otnasqte kam tova 4e imate akne ?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ujasno gadno mi e,sram me e da izlizam ot kashti.

3 4,23%
  • Gadno mi e!

14 19,72%
  • Ne e priqtno,no ne e kraq na sveta.

36 50,70%
  • Ne mi puka.

18 25,35%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Kompleksirate li se ot tova 4e...

Mnogo mi e liub0pitno kompleksirate li se ot tva 4e imate akne ? Znam 4e tema7a moje da vi se stori tapa no mi e adski interesno .

Повече от фен
    мм някак си не ми пука
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

хах мен ми пука само ако се изпъпча мн ма тфа ми се случва рядко така че на кой му дреме \/
    f*ck off!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз имам мнооого малко,така че и на мен не ми пука.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Нямам акне, но ако трябва да съм честна, винаги ми е супер гадно, когато ми излезе някоя пъпка. Не мога да кажа, че не ми пука - напротив. Не че се комплексирам, но определено не се чувствам добре

Фен
    Град
    botevgrad
    Ми на мене ми е гадно ама то е нормално така че не се притеснявам особено много

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не. Много ясно, че имам проблеми с кожата, повечето хора на нашата възраст имат, но моето не е фрапиращо. Появяват ми се пъпки рядко и то не са големи(за щастие), мънички са и бързо минават, щом ги намажа. Няма какво да се тревожа или комплексирам.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми аз имам проблеми с кожата на лицето и ако ги нямаше щях да съм сигурно цифра по-самоуверена..адски ми е неприятно и не че се затварям вкъщи,но по-добре се чувствам на тъмно

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми аз нямам акне така че не съм участвала в анкетата Да се моля никога повече да не ме достига това проклятие хих [-o<

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Еми аз имам проблеми с кожата на лицето и ако ги нямаше щях да съм сигурно цифра по-самоуверена..адски ми е неприятно и не че се затварям вкъщи,но по-добре се чувствам на тъмно
    Същото. И много се надявам да се оправя .. може би ако ме навести някоя вълшебна фея
    И не толкова ми е гадно , колко си мисля ,че отвращавам хората около себе си . Дано не е така.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Не излизам от нас,а ако ми се наложи в краен случай-фереджето и съм на 6

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    чесно казано съм доволна от кожата си и нямам много екстри като пъпки но пък имам нещо което ще е завинаги и не е толкова пиятно ..имам 1-2 белега и много бемки но ще го преживея ...комплекси ..не не мога да кажа пъпките поне минават и се забравят а белезите не ...такаче не са толкова страчни едни пъпки ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Нямам акне, но ако трябва да съм честна, винаги ми е супер гадно, когато ми излезе някоя пъпка. Не мога да кажа, че не ми пука - напротив. Не че се комплексирам, но определено не се чувствам добре
    И аз съм така.

ми от време на време ми излизат пъпки но се справям доста успешно с тях и в никакъв слувай не мога да кажа че ме комплексират даже много си се радвам на лицето :P

Фен
    Град
    Свищов
    Аз никога не съм имала,но дори да ми излезе и една пъпка се побърквам и си мисля,че е нещо ужасно.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Моите не се забелязват ,така че не ми пука
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на Sarabi
    И да имам и да нямам какво ми пука.Приятелите ми не ме харесват заради лицето на КАмерън Диас.То пък едната пъпкааааа ужас.Никога не ми е пукало няма и да ми пука.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

v na4aloto imah 4uvstvoto 4e 6te umra 6toto imah naistina dosta pyp4ici i vsi4kite bqha 4erveni ... abe pla4e mi se kato se setq...
    no sega ve4e samo predi da mi doide cikyla mi izlizat nqkolko i ne me byrka a i se uspokoqvam kato gledam drugite koito imat mn pove4e pypki \/

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз нямам акне и немога да кажа ама сигорно е гадно

kompleksirat se samo tezi koito ne vqrvat v krasotata si ! akneto si e normalno ne6to za tazi vuzrast. s nqkolko pupki nqma da doide kraq na sveta
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

..:Moni4ka:..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    И да имам и да нямам какво ми пука.Приятелите ми не ме харесват заради лицето на КАмерън Диас.То пък едната пъпкааааа ужас.Никога не ми е пукало няма и да ми пука.
    ti ako znaesh jestokata istina Cameron Diaz kolko e pupchivabez grim,izobshto nqmashe da pravish tova sravnenie
    a po temata-8-9-10klas imah dosta,ama tupoto beshe,che bqha po buzite,a ne v T-zone,kudeto uj omaznqvaneto e poveche...ta ne bih kazala che sum se kompleksirala togava,ama sibeshe drazneshto..slava bogu vsichko minava i zaminava aaa,iima 1 laf 'jivei,shtoto sled pupkite idvat bruchkite' tui che da ne vi e*e osobeno \/

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми аз имам малко и то на ръцете...така че не му обръщам особено внимание
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    От пубертета на всеки се появяват нещо нормално е но се притеснявам когато ми излезат пъпки и се чуда как да ги скрия
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    аз съм късметлийка-нямам много пъпки
    Пък и не ми дреме особенно
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Еми то почти секи има пъпки,тъй че - who cares ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си