.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Prezentaciq

Xaxo_xixi_
    Guest

Prezentaciq

Zdraveite!Poneje po informacionni tehnologii za doma6na rabota prez vakanciqta imame da pravime prezentaciq! 6te moje li da ni dadete linkove na prezentacii na drugi u4enici?
    Blagodarq Vi predvaritelno!

Много е лесно така да се чака на готово

Xaxo_xixi_
    Guest
    ami tarsih navsqkade,no nikade ne namerih

В дейта.бг има, обаче не е трудно да се направи една презентация само трябва малко време
    Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!

Re: Prezentaciq

Цитирай Първоначално написано от Xaxo_xixi_
    Zdraveite!Poneje po informacionni tehnologii za doma6na rabota prez vakanciqta imame da pravime prezentaciq! 6te moje li da ni dadete linkove na prezentacii na drugi u4enici?
    Blagodarq Vi predvaritelno!
    e dobre prezentaciq na kakvo?

Xaxo_xixi_
    Guest
    ako moje da e ne6to za Rila,no ne e zadaljitelno,men me interesuva kato struktura kak e napraveno,za6toto nqmam ideq kak da go napravq!

Супер фен
    Град
    В България
    ako moje da e ne6to za Rila,no ne e zadaljitelno,men me interesuva kato struktura kak e napraveno,za6toto nqmam ideq kak da go napravq!
    Кажи ми по какъв начин да се свържа с тебе.. скайп, майл?И може би ще ти помогна.

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    я кажете някакви програмки за презентация ..ама някви с повече ефекти .... щото мен ми тряят не точно за презентаци ..ама както и да е ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    я кажете някакви програмки за презентация ..ама някви с повече ефекти .... щото мен ми тряят не точно за презентаци ..ама както и да е ...
    Microsoft PowerPoint ... най-лесна.. ефекти има, но незнам дали е най-добра.

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

Цитирай Първоначално написано от ComiX
    Кажи ми по какъв начин да се свържа с тебе.. скайп, майл?И може би ще ти помогна.
    Ще ти помогне.... като ти прати мойта презентация ;]

Xaxo_xixi_
    Guest
    ami e-maila mi e: adski_sladka_f@abv.bg
    Mnogo 6te sam ti blagodarna ako mi prati6

Мега фен Аватара на quench
    абе,Ванка,кви са тия емили от теб? това със сигурност навремето за бъзик си го направил...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Adrenaline
    Цитирай Първоначално написано от ComiX
    Ще ти помогне.... като ти прати мойта презентация ;]
    Нещо против имаш ли?И да имаш вече я пратих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си