.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Emi mnogo na4ini ima, ediniq e da se opita6 da mu stane6 priqtelka... i toi naistina da ti se doverqva, puk ti da go predade6 po nai gadniq na4in kato izpolzva6 tova koeto ti e spodelql. Drugiq e da trugne6 s nai dobriq mu priqtel. Drugo koeto moje6 da napravi6 e da si nameri6 nqkoe novo gadje koeto da e Mnogo po gotino ot nego i toi da se kompleksira ot tova. Mojebi da smeni6 pri4eska i grim da hodi6 malko po nafukano i po gazarski[sorry ne te poznavam ne znam kak izglejda6, i kak se durji6 prosto davam nqkakv primer, koito do nqkakva stepen bi bil podhodq6t] no da si ostane6 su6tata po du6evnost i toi da po4ne sam da syjelqva 4e e imal takova gadje puk go e zarqzal. Za drugi ne se se6tam... Ako ima sestra da se spriqteli6 s sestra mu i postoqnno da kisne6 v tqh ili nqkakvi takiva.... Ako mu se mqrka6 i po 4esto pred o4ite mnogo 6te go nervi6... no vnimavai toi da ne trugne s nqkoq, 6toto ti kaza 4e se o6te go obi4a6 do nqkakva stepen i da ne te narani o6te pove4e. Uspehi

NO vse pak mislq 4e e po dobre da ostavi6 ne6tata kakvito sa i da go zareji6 za6toto qvno ne te aslujava. taka 4e jivei si jivota i ne se zanimavai s glupostite mu. Prosto si jivei jivota i ne si habi nervite.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Guest
    Абе какви са тея жалките теми във форума "Любов". Какво общо с любовта има няква дето се чуди как да си избие комплексите?

То иначе само по спама си личи че модераторите не си вършат работата.

Ами може би добро отмъщение е да разбере, че уж си му изневерила, докато сте били заедно.Това определено няма да му хареса и дали заради теб или заради себе си, наистина ще мму стане гадно.

по принцип отмъщението е глупаво нещо, пък и така най-много ще нараниш самата себе си... Истината е в пълното, ледено презрение и пренебрежение!

Nai - dobre ne mu obr16tai vnimanie

Guest

Real Love

L31h4z - mislq 4e mn pravilno sam izpolzvala taq dyma, v konteksta na napisanoto, nz kakvo ob6to imat tvaite gluposti za saksiite i cvetqta, no nqma nz prosto no comment

Q SEGA DA 4UQ VSI4KI MISLE6TI GORE DOLU S GLAVATA SI HORA!!!
    KAJETE MI AKO NE SI PONE MALKO EGOIST V TOQ JIVOT, KAKVO 6TE SE SLY4I S TEB???
    AZ 6TE VI KAJA KAKVO MISLQ AZ: 6TE TE PREEBAVAT OTVSQKADE!!

I ZAKVO SE PRAVITE NA "ANGELI" I DAVATE TAKIVA SAVETI, "NE OTMA6TAVAI....IGNORIRAI GO"??

Q SE SABYDETE, 6TOM Q E ZARAZAL, ZN NE MY PYKA DALI SE SVALQ S DRYG, DALI MY E "SLAGALA ROGA", ILI NE MY OBRY6TA VNIMANIE!!!!

L31h4z - mislq 4e mn pravilno sam izpolzvala taq dyma, v konteksta na napisanoto
    Ами, само ти така си мислиш

Хубаво, че трябва да си малко егоист, ама това е тъпотия...абе, госте, какво ли се мъча да ти обяснявам - такъв ти е манталитета, няма да си промениш мнението.
    Като искаш си коли бившите гаджета и после ги хвърляй в реката, въобще не ми пука.
    ...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Бе кво шсе занимаваш с такива простотии. Баси и нещото, продължавай си живота и подминавай този момент, толкова ли е трудно? Пффф

Сперед мен е много тъпо да мразиш човек, който до скоро си обичала. Няма смисъл да му го връщаш, защото все пак всичко се връща. Спокойно живота ще му отмъсти вместо теб
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Голям фен
    ами.....тва да станеш с някой негов фр е мн яко....натискай се с някой пред него прави се на безразли4на )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си