- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da im kaja za Nova God
Hi!
Hodq s edno mom4e ve4e po4ti god.To e s 2god.po-malko ot men.Na6te znaqt,4e e s 1god.po-malko.Kak da im kaja istinata-nz kak 6te reargirat?
Ima i o6te ne6to-kak da im kaja,4e iskame s gadjeto mi da sme samo dvamata na Nova Godina?Znam,4e 6te se protivqt,za6toto 6te si pomislqt,4e 6te pravim ne6to?:}
Pomognete mi
Хах,а няма ли да правите?Ами просто трябва да им го кажеш-може и да не са очаровани,но имат ли избор?Това си е твоят живот.А това за Нова Година-просто ги молиш и сигурно ще се съгласят.
ами кажи им че искаш да си на саме с любимият тиако са разбрани родители ще се разберат
но се пак те може д аси мислят че ще правите.....! трябва да спечелиш доверието им
и най-вече УСПЕХ!
![]()
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
А двамата на колко сте!?![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
не е нужно вашите да знаят точните му години. плюс, минус една година не е толкова фатално, така че засега поне можеш да си замълчиш.
а за нова година... ами най-добре се съберете компания. не празнувай нова година само с него! колкото повече хора толкова по-добрепък и с тази идея вашите може би по-лесно ще приемат, че искаш да си извън къщи в тази нощ.
и един съвет от мен: излез след 12. така всички ще бъдат доволни![]()
Ami i az bqh taka kakto teb ... nz kak da im kaja,che na Nova Godina ne iskam da sym s tqh,a s kompaniq.I baq go mislqh,no taka i ne og izmislih,a to beshe tolkova lesno.Gledahme TV i az gi popitah ` Ami vie na Nova Godina kade shte ste? ` na koeto te otvyrnaha s vypros ` Ami ti ? ` ... probvai i ti taka ... pak dano uspeesh :P .. stiskam palciInache za tova,che shte si pomislqt,che sh praite neshto .. mi prosto im kaji,che shte se sabirate golqma kompaniq v nqkoi priqtel.
![]()
Кажи им,че ще си на купон в приятели с много хора и отиди в това момче,ако техните не си празнуват в тях...Ако е така отидете някъде сами,хотел...нещо такова,не знам....
А понеже съм много любопитна...На колко сте???![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ami prosto sqdash i i kazvash kakvo iskateI dano te razberat
Uspeh
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
1vo bravo macka mnoo me kefi6 ti razbiva6 stereotipa
2ro ti na kolko si ako si na 18 a toi na 16 kvo zna4enie ima pyk i kvo gi gree va6te s koi izliza6 v smisyl 6to 6te im kazva6
Na 19 sam,a toi na 17.Ne se smeite-tragi4no e:}
Prosto nz kak da vi obqsnq-az sam ot tezi hora,koito kato i izlajat i vednaga im se li4i-taka 4e ne me savetvaite da laja,4e 6te sme kompaniq
Кефя се на какички,които са навити да ходят с по-малки момчета на възраст от тях. Тва е ебати рядкосттаДайте ми една кака и на мене,дееба
![]()
Des_ , прочетох,че си на 19.... и не разбирам какъв ще ти е проблема с вашите... Достатъчно си голяма,за да взимаш сама решенията!Пълнолетна си!А и дори с твоя приятел да правите нещо-какво лошо!Това си е между вас двамата... а и няма цял живот да се "пазиш"![]()
да така ще е най-добреПървоначално написано от anito.sl
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
о0 на 19 си и ще слушкаш вашите ако ти кажат няма да излизаш на нова година!?Аз въобще няма и да ПИТАМ даже.И двамата не сте малки,така че хич да не ти пука!