Моят проблем е следният...Харесвам едно момче от август месец.С него много сме си писали за отношенията ни и дори ми казваше,че ме харесва,но вече не можел да е с мен ...Ние живеем доста далече един от друг,на близо 400 км.Сега той си е тук за зимната ваканция.Вчера на един купон не се сдържах и отидох при него,дръпнах го и почнахме да се целуваме...Не мога да му устоя,вече 5 месеца го харесвам,а и понеже бях "леко" пийнала и се усмелих най-сетне,за което сега страшно съжалявам и си бея главата.Вчера бях толкова щастлива,бях с него през цялото време,през цялото...Щях да "фръкна" в небето от щастие..Нищо не ме интересуваше,само това да съм с него.Мислех си,че това ще продължи и след това,но май няма да стане ...Той е говорил с една моя приятелка и й е казал,че сме от различни компании,много рядко се виждаме,такива работи и може да не стане нищо.От тези думи си мисля,че просто така се е възползвал от мен(радвам се,че не съм направила други глупости) и ...Не знам,сега се чувствам смачкана,направо ми уби всички надежди,които толкова време бяха в мен,които ме държаха щастлива...И кажете защо всичко се проваля,когато си на 7-мото небе,защо трябваше да става така?!?!?!Как с 2 думе човек може да ти разбие сърцето,да ти провали каквото и да е настроение,да те побърка и обърка тотално..???Три големи въпросааа...Защо .Отчаяна съм от живота и вече нищо не знам,не искам да виждам никой,не искам да чувам никой..........Оставам си със крадките,но прекалено хубави спомени ....Хора,вече не ми се живее,сериозно ви казвам.... ,не искам да празнувам и Нова Година, .Вече съм на мнение,че нито едно момче не е със света,нито едно....Може тук момчетата да ми се сърдят,но е ТАКА!Преди няколко седмичи 1/2 стана същото,но поне не харесвах толкова това момче,просто симпатии и то пак се възползва,сега пак....До кога ще продължава???????
Може да не си пишете мнението,просто исках да споделя,за да ми олекне,нищо повече...Ще помоля на този,на който не му харесва темата просто да я задмине