Molq vi pomognete mi .. iskam da si vyrna priqtelqt a neznam kak tolkova sam zatynala 4e neznam kakvo da pravq az sam na 15 toi e na 23 mnogo go obi4am bqhme 2 meseca zaedno i go ocenih kato 4ovek 4e e prekrasen i znae kakvo iska a takiva myje rqdko se sre6tat no az kakto vinagi se pravq gluposti ili problemat be6e 4e priqtelite mu se go lyjeha 4e az mu izneverqvam zashtoto si4kite mi priqteli sa v myjki pol i tva be6e povod za komentirane .. i 1000 i 100 izmislici mi natrupvaha otgore i nai dobriqt mu priqtel i toi gi drynka6e tiq ne6ta i toi mu povqrva i mi kaza 4e ve4e ne mi vqrva sy6to taka az mnogo go revnuvah zashtoto postoqnno polu4va6e sms ot nai razli4ni momi4eta !!!
Biv6ata mu priqtelka be6e v franciq tq se vyrna to4no 1 sedmica sled kato se razdelih s moqta lubov i toi se vyrnal pri neq kaza mi 4e tq mu e dokazala 4e go obi4a mnogo.. a predi 1 godina te sa imali 3 godi6na vryzka !!! HELP MY nqkoi ako ima ideq kak moga da spe4elq 4oveka koito obi4am i sam obi4ala nai mnogo prez jivota si da mi pomogne sei den 6te vlizam da proverqvam dali nqkoi mi e dal nqkakav savet tova ne e ta6ak seriozno mnogo mi e zle a pak mn go obi4am po cql den pla4a i si mislq kak da mu se obadq mnogo sma vlubena i samo gluposti pravq ot kakto ne sam s nego POMOGNETE MI ZASHTOTO SHTE UMRA

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника