- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става след хапчето.......какво да очаквам
Здравейте
знам че има много теми от този вид на пих постинор и бременна ли съм но аз няма да питам това... :/
Днес бях в бившото си гадже и правихме секс...до тук добре 1-воначално се скъса презерватива и той го смени и продължихме но точно когато свърши и 2-рия презерватив се е скъсал и е каза че е седял по малко от минута в мен но ми каза да си взема някакви хапчета за да не стане фал....добре....притесних се като ми го каза защото явно има защо макар той е от тези момчета които се притесняват много за сексуалния си живот което е хубаво де....след час и нещо пих постинор и след 3 часа не съм повърнала значи е подействало та въпросът ми е не дали съм бременна ами какво ще стане в смисъл трябва да ми дойде сега ли...да се пръсне яйцеклетката и да ми дойде отново или.....?????какво става много съм притеснена защото знам че са много опасни тези хапчета пък и преди 2 дена ми свърши и......ще откача даже мислите не мога да си подредя като хората моля ви кажете ми какво ще стане сега за да знам какво да направя и да не се шокирам утре на даскало.......![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....