Цитирай Първоначално написано от Kaliq
Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
Цитирай Първоначално написано от Kaliq
Цитирай Първоначално написано от {Poison}
Трябва да ти дойде до ден след приемане на хапчето.
недей да говориш толкова сигурно,пила съм го 2 пати и никога след това не ми е идвало,даже и не ми е закъснявало,така че при всеки действа различно. Чувала съм че ако до няколко дни ти дойде значи че яйцеклетката е била оплодена,но все пак не съм сигурна в това
Абе стига плашили момичето и разправяли глупости.

Изобщо не е вярно, че ако не ти дойде до ден-два, значи си бременна и всякакви такива измишльотини. Тия хапчета като ги пиете, четете си листовката. "Макар, че при повечето жени следващата менструация настъпва в очакваното време, при някои закъснява, или се появява по-рано от нормалния период." Аз съм го пила 3 пъти общо. Първият път ми дойде няколко дни след това, защото тогава си трябваше да ми дойде, вторият път ми закъсня с 3 дни (т.е. доста време след като пих) и сега чакам да ми дойде т.т Та тфа с единият ден е голяма простотия.
Преди да нападаш хората прочети добре написаното,не я плаша а и казвам че не е казано че след като изпие хапчето трябва да и дойде до няколко дни..... и никъде не съм писала че ако не и дойде до няколко дни значи че е бременна
Афф..
Визирах {Poison}, съжалявам за употребеното не на място множествено число. -.-