.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Харесвам го,какво да направя?

ситуацията е следната....пиша си с едно момче от миналата седмица и страшно много ме кефи,но неговият най-добър приятел,с който ходих преди няколко години ми прави разни намеци да ходим заедно на хижа и поразучих и се оказа че ме харесва а те са много добри приятели и аз незнам дали ще се навие да бъде с мен след като най-добрия му приятел ме харесва?аз ще му покажа че не искам да съм с него,но ме е страх да не ми направи мръсно...какво да правя????
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Фен
    Град
    София
    Ми според мен е редно да поговориш и с двамата и да кажеш какво искаш(ако го направиш бъди по-мека с този,който те харесва,за да не ти направи мръсно наистина)
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mrysno da ti napravi.. E ne mislq.. Vij govori s choveka koito haresvash i napravi vsichko vyzmojno da trygnete.. Ako te haresva super .. Ako onq drugia mu e istinski priatel she go razbere.. :P

дано,защото яко съм хлътнала....даже се чудя как да му го призная,че може да си помисли че е прибързано,защото знае че наскоро съм скъсала с приятеля ми....но ще рискувам...
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

ami mili4ka spored men pogovori s bivshiq izqsni mu kfi sa ti 4ystfata kam negoviq priqtel i ako e razumen shte te razbere nqma da sa pritesnqvash spoks

Мега фен Аватара на iiirish
    не се тревожи за това как той ще се оправи с най-добрия си приятел. остави нещата както са и нека той сам прецени дали си заслужава да бъде с теб или да предпочете приятелството

Голям фен
    МИиии,,не мисля чче щще тти ннаправви мрръссно!
    Ако и той те харесва ще се хване с теб,независимо от всичко,и ако бившият ти е разумен човек няма да прави никакви проблеми.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    emi ako tva mom4e ima nqkvi simpatii kam teb,pogovori s nego!no vnimavai da ne narani6 dr mom4e ot egoizam,za6toto vsi4ko se vra6ta...dano vsi4ko mine kakto ti se iska...uspeh
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си