.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: IsKaM PoMoSht

Hybrid View

IsKaM PoMoSht

Taka iskam da razkaja za moita posledna vryzka i koito moje da mi dade savet kak moga da si vyrna moita nai golqma lubov mnogo 6te sam mu blagodarna !!!
    taka...
    S moito bebe vsi4ko be6e perfekno dokato ne doide 1 vreme si4ki da po4nat da ni zavijdat nie bqhme zaeedno samo 2 meseca toi e na 23 a az na 15 ot mesec sme razdeleni az mnogo go obi4am no vsi4kite mu priqteli mu drynkatmnogo gluposti 4e mu izneverqvam i tem podobni a pak az nikoga ne bih mu izneverila !!! tva se dylji .. Zashtoto vsi4kite mi priqteli za v myjki pol i tiq deto mi zavijdat go nastroiha 1 vid 4e az s vsi4kite mi priqteli koito izlizam si lqgam i nz kakvo praq o6te . Moito bebe po4na da se samnqva v men vypreki 4e povodi nqma6e no nai dobriqt mu priqtel 1 den kato bqh s nego na kafe se pribral i mu kazal 4e me bil celuval [ vqrno e nasilstveno i az se dyrpah i si zaminah] a toi e kazal 4e az sam iskala i 4e sme se naebali[sry za grubiqt izraz no e taka v deistvitelno] vsi4ko tova neznaeh kak da mu obqsnq 4e ne e tak zashtoto toi mnogo vqrva na priqtelite si i nai ve4e na nai nai dobriqt si i nz.. 1 sedmica sled kato se razdelihme i ne se i vijdahme vyrnala se biv6ata mu priqtelka s koqto e imal 3 godishna vryzka a ot 1 godina ne sa zaedno tq u4ela v franciq.. tq se vyrnala vidqli se i toi mi kaza 4e tq mu dokazala 4e o6te mnogo go obi4a i e gotova da byde otnovo s nego i toi re6il da probva sega e s neq a az po cql den i nosht pla4a i neznam kak da si go vyrna pomognete mi pls znam 4e me obi4a no neznam kak da mu go pokaja nqkoi myj ako mi pi6e i mi vleze v polojenieto mn 6te sam mu blagodarna zashtoto ako myj mi pi6e toi 6te mi dade nai pravilniqt savet se pak e ot myjki pol az kolkoto i momi4eta da pitam kvoto i da pravq Moito BEBE ne mi vqrva i tova e HELP MY mnogo go obi4am s raka na sarce ne sam mu izneverqla mnogo mn mn mn go obi4am be aide pi6ete mi plsSSSs

Голям фен
    vapreki 4e 6et se zaradva6 pove4e na majkite mneniq,az 6et si izrazq moito!
    ako toi te obi4a i darji na teb ne bi bil tolkova lekoveren,nezavisimo 4e vqrva mn na priqtelite si!prosto ti e nqmal doverie qvno i e stigalo smao da mu kajat ne6to i toi da povqrva!a tova 4e sega e s biv6ata si priqtelka moje bi zna4i 4e sled 3 godini s neq ne q e zabravil...pogovori s nego sega kogato e s biv6ata si i 6et razbere6 dali te obi4a ili obi4a neq...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си