.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: xhaxahxaa

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Ami milichka ,ako priqtelqt ti vqrva poveche na priqtelite si otkolkotona teb , ti nishto ne mojesh da napravish,kazvam go zashtoto symm bila v podobno polojenie.Kollkoto i vreme da mine toi vinagi ste vqrva na priqtelite si,koito qvno sa te vzeli ne mushka i nqma da prestanat dokato ne vi skarat.A vechnite skandali,razpravii i intrigi ne sa hubavo neshto nali?..zamisli se

xah
    Guest
    Kak moje da vqrvate na tova dete koeto jivee v edin nerealen svqt???

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alkka
    Това си е чиста проба педофилия, ама така си е! Той те използва, аз не мисля че може да има истинска любов при такава разлика в годините. Просто някакво увлечение

na Toq pak moga da mu kaja 4e jiveem v 21 vek i da si otvori malko o4ite i 4e lubov moje da ima navsqkyde nezavisimo ot godinite i razlikata kakto kom6iqta mi e na 16 i hodi s 22 godishna emiii obi4at se toi ne mqza na 16 ne razsyjdava kato za 16g obi4at se ot godina sa zaedno tyi 4e tva za pedojiliqta i 4e nemoje d aima lubov moga da posporq MNOGO !!
    алкка сещаш ли се за рекламата Аз съм мария и съм на 12 години и си търся приятели и един 40 годи6ен чичка пи6е аз съм петио и съ6то съм на 12 еи тва е 21 ви век а не простотиите ти

Град
    Constantinopole, Byzantium

®

GiRl^Of^Priston: Ne se li pishe Prinston.. )

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво да ти кажа...с 23 годишен какво искаш?

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    bez komentar da vi zavijdat li mali kat stana na 23 ako hodq s nqkvo 15 godi6no f4e 6te se grymna jalka kartinka

Супер фен
    Начи да ти кажа как стоят нещата помои предположение.Сто процента тоя се е чудил как да скъса теб затва ги е наговорил тия така че в края на краищата ти да излезеш като пълна курва а той като герой. Просто гениално, не знам какво повече да кажа.
    2т. системно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Начи да ти кажа как стоят нещата помои предположение.Сто процента тоя се е чудил как да скъса теб затва ги е наговорил тия така че в края на краищата ти да излезеш като пълна курва а той като герой. Просто гениално, не знам какво повече да кажа.
    Не особено мило, но пък си го каза точно на мястото или пък наистина момичето си съчинява някакви историй ... Въобщеееееее .......................... no more comment
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Re: xhaxahxaa

hahah kakwo i vqrvate na tazi elena be vie ne ste dobre towa momche dori ne iska da q vijda toi e bil s neq samo za da q naebe i nishto poveche a tq se vlubila v nego towa veche si e lichno nein problem xhahxah eleno smeshna stawash s tezi istorii ako te poznavat horata xhahxh maiko nikoi nqma da ti obyrne vnimanie

Голям фен
    аз нищо не виждам .. само едно - xhuahxuah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си