- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- xhaxahxaa
hxahxxaxaxxa
Az nishto ne iskam toi mi e dokazal 4e me obi4a prosto nemojah da mu dokaja 4e i az go obi4am nemojah da mu pokaja neshtata koito 4uvstvam a ina4e gi mislq i seki be6e s/u nas i vsi4ko ni razdeli prosto neznam kakvo da napravq za da go vyrna a az znam 4e bih si go vyrnala smao da znam kak.. e sq osobenno kakto idva nOVA GODINA smqtam na nova godina da mu se obadq i ako moje da se vidq s nego ama neznam kakvo da mu kaja 4e da razbere 4e go obi4am i dyrja na nego
след като той вече е взел решение да опита повторно със бившата си приятелка ти не можеш да направиш нищо. примири се, че си го загубила и се надявай някой ден той да осъзнае, че не ти си била виновна. истината винаги рано или късно излиза на яве, така че съм сигурна, че ще дойде време когато той сам ще дойде при теб за да те помоли за извинение. а по-нататък не знам...
a be macki ve4e mesec daje i pove4e mina az ne izdyrjam.. kogato go vidq se raztapqm osobenno kato me pregyrne i mi kaji kakvo pravish i kato kaja nishto po4va da me gali i posle si zaminavakak da mu obqsnq kakvo da mu kaja 4e da se vidq s nego da govorq seriozno TOI NE E RESHIL DA SE VYRNE PRI BIVSHATA SI a prosto 1vid toi na puk toi sma mi go kaza... kaza mi 4e ako uspeq da napravq neshto za da go vyrna 6te se vyrne pri men ako ne nqmalo smisal..
![]()
Leleeeeee interesna rabota ... toi se predpolaga che triabva da ti e syrdit ... shtom priema vsichko s leka ryka i si te pregryshta i t.n. ne mu dreme mnogo mnogo ... chovek na koito mu puka za drug i misli che toi go e izigral po niakakyv nachin e naranen ... gadno mu e samo ot tova da sreshta choveka, koito go e naranil ... a tvoia bivsh si se dyrji se edno nishto ne e stavalo ... s izkliuchenie che ne si hodite pak de ! Moia syvet e da si otvorish ochite ... hodili ste pochti tri meseca, nai-dobria mu priatel ti izigrava nomer, awe gluposti intrigi ... ama i na tvoia bivsh ne mu e pukalo tolkova mnogo kolkoto ti si mislish shtom zagyrbva vsichko s leka ryka ! Ako sym na tvoe miasto bih se dyrjala po syvsem razlichen nachin .. no nie moje bi sme i razlichni hora ... tova e moia syvet, ti si reshavai !
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Олеле...Да не съм ти в положението.Като го видиш просто му казваш,че искаш да си поговорите и ако не е готов на момента си уговорете час и се срещнете.Тогава му кажи всичко,което ти е на сърцето,кажи му че го обичаш и ако се съберете пак му доказвай без да спираш,че искаш да си с него повече от всичко...А ако не стане,бори се,това мога да ти кажа,бъди упорита и не се отказвай,ако стане грешка,защото ще е много тъпо...Успех![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
emm macki toi me pregry6ta zashtoto az sam mu kazala.. 4e ako mi se pravi 4e ne me poznava 4e 6te sam mu mn obidena 1 leglo sme delili i po4ti da ne kazvam sme jivqli zaedno ama po4ti jiveehme zaedno naistina 1vata sedmica minavashe samo zdr zaminava nishto az sa iznervih mn kazah mu tolkova se obi4ame i 1 den me podminava a pak toi e mnogo 4uvstvitelen i takiva intrigi mnogo go naranqvat .. i osobenno kakto nai dobriqt mu aver mu kazva 4e e spal s men[ama ne e ] kak bi se po4uvstvalpff mn mi e kofti macki nz ve4e 6te se pobyrkam a tuka sre6tnah i 1 drug 4ovek s koito se vijdam seki den no znaete li prevli4a me no nz mislq si samo za moito bebe i kolkoto i simpati4en da mi e nqkoi seedno imam perde seedno pi6e stop kato trygvam da se doblijavam do drug nz nemoga ne izdyrjam ve4e
bez komentar da vi zavijdat li mali kat stana na 23 ako hodq s nqkvo 15 godi6no f4e 6te se grymna jalka kartinka
NE vij sega ima golqma razlika ot momi4e do momi4e na 15g taka 4e .. i da vi se pohvalq dneska ot kakto po4nah da pi6a v tozi sait sma MN HAPPY SEGA V 22:57 4asa moito bebe doide v nas s biv6ata si i me zapozna s neq i mi kaza 4e prosto sa se vijdali a nqmal ni6to ob6to s neq samo az sam si mislila taka a toi iskal da mi go dokaje i dneska doshyl tozi den all .. NAI SHTASTLIVATA SAM NA SVETA pff i koleda i nova godina 6te q karam s 4oveka koito sam obi4ala nai mn'
a do godinite moga da vi kaja 4e po bivshiqt mi e na 21 toq e na 23 a s nqi golqm sam bila na 28 i ako me poznavash i me vidish i t.n nadali 6te kajesh nali u mu edno e da 4uesh t.e da pro4ete6 edno 4islo 15 drugo e da vidish obraza pred teb na vid i mislene i t.nn taka 4e izvudi po godini vyn6en vid i pisane nemoje da se izkarvat !!!
Другия път си хвани някой на 53Първоначално написано от alkka
![]()
vvs_go и аз ако се хвана с някоя 8 години по-малка и аз ще се гръмна, е кажи не е ли пошло? Това жените не мога да ги разбера, все искат повече и повече и да им се обръща страшно много внимание. Като си на 15 си вземи некой на 15, или айде на 16, а не на 23, баси майката какво е това нещо? Направо ме е яд на жените, че са такива![]()
Eeeeee sega ne vsichki jeni sa takiva ... kakvo beshe tova izkazvane ... a do tova tam s tvoia bivsh i ne bivsh ... mn gi oplete neshto .. opraviai se kakvo da ti kaja i naistina malko mislia che prekaliavash ! Cial jivot shte hodish s po-golemi ot teb, ama chak pyk s tolkova ?! Ti spodeliash negovia jivot, negovite interesi ... ne toi tvoite .. toi gi e minal tia godini ... tria ti momche g.d na tvoita vyzrast da si spodeliate interesite i da haresvate ednakvi neshta ... no neznam moje pyk ti da si si PRERASNALA vyzrastta ...![]()
![]()
![]()
VIJ sq az poprincip nikoga ne se ahvashtam s golqm zashtoto sq sam go nabelqzala si4o se polu4i na rojdenniqt mi det toi doide s drugite mi priqteli zapoznahme se 1 sedmica hodihme plaj mlaj i toi 1 den mi se obadi i akza 4e iska da govori s men seriozno i do nego den az ne sam si i pomislila 4e bih se obvyrzala s nego si4ko stana ot negovata strna i kato mi kaza 4e mn me haresva i t.n i 4e ako az sy6to pone malko izpitvam nqkakvi simpatii kam nego moje da sme zaedno i tova e edinstvenoto mom 4e s koeto sma si govorela za vsi4ko koeto iskam s vsi4ko me e razpolagal kakto i az nego i do den dnes6en si spodelqm az moite problemi i toi negovite makar 4e vijdam na nego ne mu e priqtno 4e ne sme zaedno i na mene ne mi e no toi sled kato me e izostavil az nemoga da mus e molq a 4akam o6te malko vreme da mine i da zeme da se seti a o6te neznae kak da postypi poprincip sma se obedila 4e na si4i myje im trqva vreme za vsi4ko zatova sam go ostavila .. da misli iska kakvo iska s koi iska i taka ...
Friend_witH_Benefit emmm macka za interesite i za prekarvaneto na vrememto vinagi si4ko si e bilo perfekno vinagi sme se izslu6vali i si4ko si e bilo perfekno seki sikazvamnenie i si go izbirame
Това си е чиста проба педофилия, ама така си е! Той те използва, аз не мисля че може да има истинска любов при такава разлика в годините. Просто някакво увлечение![]()
Това си е чиста проба педофилия, ама така си е! Той те използва, аз не мисля че може да има истинска любов при такава разлика в годините. Просто някакво увлечение
na Toq pak moga da mu kaja 4e jiveem v 21 vek i da si otvori malko o4ite i 4e lubov moje da ima navsqkyde nezavisimo ot godinite i razlikata kakto kom6iqta mi e na 16 i hodi s 22 godishna emiii obi4at se toi ne mqza na 16 ne razsyjdava kato za 16g obi4at se ot godina sa zaedno tyi 4e tva za pedojiliqta i 4e nemoje d aima lubov moga da posporq MNOGO !!
Em alkka neznam ... az si kazah moeto mnenie, no kakto kazah i predi tova ne znam kak tochno stoiat neshtata ... shtom za teb vsichko e perfektno i ne mojesh da se primirish ot razdialata, bori se ... sega dali az te podkrepiam ili ne e otdelen vypros ... ti si preceniavash kak da postypish, no prosto iskash mnenie s tazi tema i az ti dadoh moeto ... ot tam natatyk ti si reshavai![]()
Виж ся мацка ко щи кажа... Щом толкова те обича твойто бебче (както ти казваш) защо е послушал приятелите си, а не вярва на теб??? Нали те обича... Защо се е върнал тогава при бившата си, а не е намерил начин да се свърже с теб и да си изясните проблемите. И как така 2-3 месеца ще ходите и вече го обичаш??? Аз бих те посъветвала да го оставиш намира щот парво че е 23 годишен а ти си на 15 и второ просто не си заслужава да плачеш за нещо, което не плаче за теб така де той даже вече те и заместил. Ще излезе някоя нова любов утре-другиден и така...
ааа моми4е ти луда ли си да се занимава6 с мом4е 8 години по-голям от теб..ее нее.. тва не мога да го възприема.. ако бе6е ти на 20 и тои на 28 да..бива ама сега..ти лапе6ник на 15..6те ми ходи с батко на 23..и твърди6 4е го оби4а6..олее..та ти о6те не знае6 истинския смисъл на думата...нее..няма ко да говоря.. с една дума пълна к*рва си...не се обиждай..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Тотално съгласнаПървоначално написано от Анонимко
Това се опитвах и аз да ти кажа, но с малко по-различни думи ... надявам се да си помислиш хубаво
![]()
Q nedei da lyjesh.. ti si na 14 a toi ne iskashe nishto poveche ot teb osven sex! Ti mu go dade i toi te otrqza ei tova stana! Toi ne moje da te ponasq a ti si mislish che ti ticha sled gyza kato kuchence.. malee kak lyjesh!!!!!!
Opaaaaa kfi sa tia filmi weПървоначално написано от xah
Koi e istinskia scenarii posledno ??!!?!?!
Istinskiq scenarii? Ami nai-dobre da popitame momcheto. Az sys 100% sigurnost ti kazvam che tova vsichko e edna golqma izmislica! Porednata intriga na tazi malkata. Momcheto koeto e vkliuchila v istoriqta si do predi malko stoq pred negoviq si kompiutyr i me pita kakvi sa tezi izmislici! Sega na kogo shte povqrvash? Nqma da se ochudq ako toi sled malko pusne tuka nqkoq druga naredba za Elena, koqto jivee v svoi sobstven izmislen svqt!!!
Мале накаде отива днешното поколение.Вразка с 23 годишен..ебати педофилията
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........