VIJ sq az poprincip nikoga ne se ahvashtam s golqm zashtoto sq sam go nabelqzala si4o se polu4i na rojdenniqt mi det toi doide s drugite mi priqteli zapoznahme se 1 sedmica hodihme plaj mlaj i toi 1 den mi se obadi i akza 4e iska da govori s men seriozno i do nego den az ne sam si i pomislila 4e bih se obvyrzala s nego si4ko stana ot negovata strna i kato mi kaza 4e mn me haresva i t.n i 4e ako az sy6to pone malko izpitvam nqkakvi simpatii kam nego moje da sme zaedno i tova e edinstvenoto mom 4e s koeto sma si govorela za vsi4ko koeto iskam s vsi4ko me e razpolagal kakto i az nego i do den dnes6en si spodelqm az moite problemi i toi negovite makar 4e vijdam na nego ne mu e priqtno 4e ne sme zaedno i na mene ne mi e no toi sled kato me e izostavil az nemoga da mus e molq a 4akam o6te malko vreme da mine i da zeme da se seti a o6te neznae kak da postypi poprincip sma se obedila 4e na si4i myje im trqva vreme za vsi4ko zatova sam go ostavila .. da misli iska kakvo iska s koi iska i taka ...