.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Space
    Guest

Нещо не разбирам

Защо винаги момичетата се хващат с по големи.....

Мега фен Аватара на koalka
    Питай ги.

:)

Vij sega na mene specialno 4esto mi go zadavat tozi vapros i az sam bila s mom4eta na moqta vyzrast i s mom4eta po golemi no prosto moga da si kaja 4e s mom4eto psoledno koeto bqh be6e na 23 toi me predrazpolagha s vsi4ko vsi4ko bih spodelila s nego i v vsi4ko bi mi pomognal dokato 16godishniqt si misli 4e si4ko e ta6ak pone tezi koito az sam sre6tala si4ki sa neseriozni a serioznite momi4eta se zahvashtat s po golemi kato si mislqt 4e s po golqm 6te imat po dylga vryzka no ne vinagi se polu4ava tova

Мега фен Аватара на iiirish
    защото търсим емоционална опора и стабилност във тях! нещо което малцина на собствената ни възраст по принцип могат да ни дадат. но разбира се всяко нещо със рисковете си!

Голям фен
    Не е така...Познавам доста момичета,които са били и с по-малки момчета,и които са си харесвали по-малки момчета,но найстина ги харесват.Лично при мен...Ами да си призная честно,има едно момче,което е с 1 година по-малко от мен и ми харесва,но това е единствения случай ...Иначе не съм се хващала с по-малки.А защо е така...............НЕ ЗНАМ,и предполагам никой не знае,просто зависи от характери и от вкусове...На теб как ще ти изглежда по-добре
    1-во: Голямо момиче,якя мацка с малко момченце,което още не си е обръснало девствения мустак или 2-ро: Голямо момче,на което вече му личи,че е мъж с момиче почти на неговата възраст...Ми,много ясно,че второто,а и така е прито,то това не е от вчера....Това е откакто свят светува!А ако разликата не е много голяма тогава не е от значение и има доста такива случаи...Не си ли виждал всъщност???
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    moje bi za6toto momi4etata se razvivat po-barzo ot mom4etata.iskame sigurnost i razbirane,koito mom4etata na na6ta vazrast sqka6 ne mogat da ni dadat,za6toto ne sa dostata4no sazreli i porasnali...razbira se ima i izkliu4enie,no na pove4eto vijdaniqta sa im o6te detski...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    strah li kompleksi li bqgstvo ot realnosttaza vseki slu4ai kogato e lubov ok ama za kva lubov moi da staa duma kat toi e na 20 a tq na 15

абе стига да сте на 1 акъл няма особено значение кои е по голям поне аз сам на тва мнение
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си