.

Виж резултатите на анкетата: Velvet Revolver или Guns N' Roses (Axl N' Friends)

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Guns N' Roses (Axl N' Friends)

16 66,67%
  • Velvet Revolver

8 33,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на quench
    Buahahahahahahaha!!!!

For the Dark Gods!

Донна направи клането!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

По тоя повод - кое пеене ви харесва повече - на Cannibal Corpse или на Morbid Angel?

И двете групи са много музикални и леките трели на лиричния вокал се леят,ли,леят....

Като поток от КРЪВВВВВВВЕВВВВВВВВВВ!!!!!!

И РОИЗИЧКИ!!!!!!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Крис Барнс над всичко!

Cannibal Corpse-Butchered at Birth

eй тва е албума!
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Не отричам,че гласът му е СПЕЦИФИЧЕН.
    Между другото много интересна и внимателно подбрана думичка.
    Ти случайно да си чувала,че почти всеки един вокал в рокендрол-а
    има СПЕЦИФИЧЕН глас?!Но това,че гласът на Аксел е такъв все още не означава,че може да пее.Е,нали е секси и се врътка готино у лево и у десно по сцената.Пък и готини дрешки,кво повече ти тряя.Ако Шакира беше малко по-мъжествена,новата й песен моеше да мине за Гънс. И такиа разбирачи кат тебе няяше и да се усетят хаХАа.
    Аз не претендирам,че разбирам,но няма никоя дребна лигла да ми каже,че не мога да мисля,защото не харесвам неква си група.гат ит? а тааа секси мааа фака на аватара ти ако я фана ше я чукам бясно..
    Не мога да разбера защо постоянно повтаряш колко секси е Axl?! Не мисля, че това е най-важното нещо при него, пък и дори и да е секси това не е недостатък. Все пак един изпълнител трябва да има визия и сценично поведение. Никой не те кара да харесваш Guns, но те са група, която заслужава уважение. Ако бяха толкова зле, колкото ти ги описваш нямаше да имат толкова много фенове и на никого нямаше да му пука за Chinese Democracy. Те са на четвърто място в класацията за най-търсени в интернет групи при положение, че отдавна не са издавали албум или сингъл, а това означава, че все още имат верни фенове и все още на някого му пука.

jenny_e,не отколнявай темата - ние сме почнали разговор важен тука,а ти?! :P

Ето и моето мнение - they both suck!

Тва е,за да няма необидени и да спрете да спорите за глупави въпроси!

Една група като си продава песните,значи е що-годе добра!

Дайте сега за грайнда да поспорим!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от quench
    jenny_e,не отколнявай темата - ние сме почнали разговор важен тука,а ти?! :P

Ето и моето мнение - they both suck!

Тва е,за да няма необидени и да спрете да спорите за глупави въпроси!

Една група като си продава песните,значи е що-годе добра!

Дайте сега за грайнда да поспорим!
    Не е моя вината, че всяка подобна тема се превръща в спор "за или против Guns N' Roses". Аз просто си защитавам любимата група . А за вашия разговор можете да си направите отдена тема. Така никой няма да ви пречи

няма смисъл!

по-добре иди и си налей един 8-годишен коняк,отпусни се край отоплителния уред и си почини...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Баси троловете...
    Добре, муцуната е подигравателна, не ехидна- ше отида да си заровя главата в пепелта направо...
    КОйто квот иска да слуша и толква
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Абе всъщност който е слушал Cock and ball torture мисля че спокойно може да заяви,че други такива вокали на света няма,такова грухтене простооооо.....
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    @ErinEverly,ама стига си писала офф-топици кой колко бил глупав бре дете.ше получиш някой припадък от нерви.слушай си там Гънс и мирясвай.защо всички трябва да ги харесваме?

чакай само да спомена една от твоите причини поради които Аксел е велик-ходи с манекенки?!

на теб май също ще ти трябва речник!ама не са толкова скъпи тия речници,даже втора употреба може да си намерите на някоя сергийка за по 2 лева!"комерсиално" не значи "глупаво".да,музиката на Гънс е комерсиална не заради онези хорица,които слушат само 2 техни песни,а заради всички хора,които ги слушат.И Бийтълс са комерсиални и Куин и Сабат и квото си поискаш .. разбирам,ЯКИте тийнчета като теб говорят на некъв жаргон само защото всички други говорят на него,без да се замислят.."братле,е тва е Е*АТИ КОМЕРСА",айде кажи ми,че не съм права,баф..

+ ЩОМ ТИ МОЖЕШ ДА ПУСНЕШ ТЕМА ЗА ГЪЗА СИ И АЗ МОГА ДА СЕ ИЗКАЗВАМ КАКТО СИ ИСКАМ И ДАЖЕ МОГА ДА ПУСНА ТЕМА "ГЪНС СМЪРДЯТ ОТДАЛЕЧЕ" И ТИ НЯЯШ ПРАВО ДА МИ КАЖЕШ НИЩО.ЦЕПИШ?

А за излагането..първо ти на мен нищо не можеш да ми кажеш.
    Второ,аз ще се оправям с тоя проблем с излагането.Аз се излагам както искам и където искам и ти няма да ми кажеш къде да се излагам.
    Само се чудя защо си се загрижила толкова за МОЕТО излагане,след като съм просто някакво безмозъчно.Май по-скоро си се загрижила за ИЗЛАГАНЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ГЪНС.

Да видим..защо хората тачат толкова Гънс?!

Една от по-късните и поносими група в рок'енд'рол-а.
    Типичен олдскуул рок,немодерен.Глътка свеж въздух било.
    Ок.Харесвайте си ги.Моето мнение-Аксел не може да пее,
    Слаш е добър китарист,но има и по-добри от него,а и всеки знае,че една птичка пролет не прави.Оттам нататък,една мегаизвестна балада с отвратителен край и няколко зареждащи песнички на нивото на групи като Cheap Trick ПРИМЕРНО.

Защо още?

Щото Аксел е секси,
    а Слаш е още по-секси.
    И щот' пеят за лУбов.
    И щот си купуват сценичните дрешки
    от магазин за олдскуул рокендрол старс.
    Нее..не,не ми говорете.
    Еми, да, писала съм кой колкло е глупав. И особено ти. Се пак ти не можеш да вденеш, че не се занимавам с теб, щото ме нервиш или мразиш Гънс, а щото пишеш те колко са тъпи. Ми не пише, бе! Се пак можеш спокойно да замълчиш, особено след като не знаеш за какво се говори в темата. Ок, разбрахме кво мислиш. Защо още седиш и правиш неуспешни опити да изнервиш някого. Не ти се получава.

Не искам от никого да харесва Гънс. Искам всички, които са слушали 2 тяхни песни и незнаят нищо за тях като теб, да мълчат, щото пишат само глупости. Темата ми е интересна и смятам че може спокойно да видим кой кво мисли, а не да се правим на тъпанари. След като ти не можеш да кажеш никакъв аргумент за мнението си - ми, мълчи си.

Не съм казала, че тва е мой аргумент. Просто ти използваш някакви много тъпи епитети. Ти нещо против гейовете ли имаш, че обиждаш Аксел с тях?

Ти не се притеснявай за моя речник. Той си е доста добре.

Еми, да, така говорим. И ти така. А за яките тинейджъри - миси квото искаш. Хубаво е че ме познаваш толкова добре, че да кажеш аз ква съм.

Можеш, естествено, но аз мога да си дам моето мнение. Въпреки че си мисля, че сигурно въобще няма да се занимавам. То няма смисъл.

Ха, как пък да не мога. Вече ти казах

Излагането на големите гънс?Къде, бе? Чай че не мога да го видя къде
    е.

Е, тва си е твое мнение. Са няма да ти обяснявам защо Гънс са велика група. Ти просто не искаш да разбереш. Няма смисъл да пускам километражни мнения.

Бтв, не трябва да съдиш за хората по годините. Се пак глей ти на колко си, а кви глупости ръсиш!

П.П. Темата не е "Тъпи ли са Гънс или не"!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    нали затва става въпрос - дали сме за новите Гънс или не, що пък да не пише, извинявай ама Chinese Democracy се 4ака от 4 години, как може да вярваш 4е те правят нещо за феновете си?!?

за пореден път обяснявам, 4е тя не каза, 4е Аксел е педераст

просто нека погледнем другите - jenny_e - моля те престани да пишеш простотии, аз, която не харесвам ни най-малко Гънс, мога да дам по-добри аргументи от теб, ти не разбираш май - аз обяснявам и пак и пак 4е като нямаш с во да оправдаеш защо ги харесваш толкова, казваш, 4е Аксел е секси и започваш да обясняваш поведението му

тва за гласа, не ми разправяйте, 4е има уникалени специфи4ен глас, той може да пее и има привли4ащ вниманието тембър, но въпреки това, в един друг стил той е можел да направи 4удеса, само да се беше разфрани4ил поне малко от бесния комерс, който са го карали да прави агентите му...

(пиша тва мнение не мн на трезво, но все пак имам по-добри доводи от вас )
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Уф спора стана смешен вече... КОмерс или не, Гънс имат хубави песни. Не е логично да избираш вкусовете си според това дали групата е комерс или не. В крайна сметка нещо ако не е комерс, за него са чували шепа избрани хора... ПОчват ли да го харесват, става комерсиално...
    Това няма значение. И не мисля, че група като Гънс има нужда да я защитавам. Успехите и сами си говорят...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Velvet Revolver даже не ги знам кои са..
    А за Guns N' Roses.. Да харесвам най-много две техни песни..

Знам ли..
    Все ми е тая..

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    нали затва става въпрос - дали сме за новите Гънс или не, що пък да не пише, извинявай ама Chinese Democracy се 4ака от 4 години, как може да вярваш 4е те правят нещо за феновете си?!?

за пореден път обяснявам, 4е тя не каза, 4е Аксел е гей

просто нека погледнем другите - jenny_e - моля те престани да пишеш простотии, аз, която не харесвам ни най-малко Гънс, мога да дам по-добри аргументи от теб, ти не разбираш май - аз обяснявам и пак и пак 4е като нямаш с во да оправдаеш защо ги харесваш толкова, казваш, 4е Аксел е секси и започваш да обясняваш поведението му

тва за гласа, не ми разправяйте, 4е има уникалени специфи4ен глас, той може да пее и има привли4ащ вниманието тембър, но въпреки това, в един друг стил той е можел да направи 4удеса, само да се беше разфрани4ил поне малко от бесния комерс, който са го карали да прави агентите му...

(пиша тва мнение не мн на трезво, но все пак имам по-добри доводи от вас )
    Chinese Democracy се чака от 10 години, но това е един албум, който си заслужава чакането. Групата прави най-доброто за феновете-подготвя уникален албум(всички, които са били на концертите от турнето тази година го харесват). Ако на Axl не му пукаше за феновете нямаше да напише писмото, в което дава обяснение за отменените концерти. Никога не съм казвала, че харесвам Guns само заради тези неща, които _donna_ повтаря. В тази тема въобще не съм се опитвала да обясня защо за мен те са една от най-великите групи. И точно Axl е човекът, който по никакъв начин не може да се повлияе от това какво го карат да прави неговите агенти. Ако беше такъв със сигурност нямаше да има толкова скандални песни като One in a million. Упреквате Guns, защото според вас те са комерсиали, но всъщност те имат много фенове и са слушани от хора, които си падат по различни стилове музика и според мен в това няма нищо лошо.

Супер фен Аватара на _donna_
    @ErinEverly,ти още ли бучиш,бре?!

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Поправка - ака се от '94. Нали точно Слаш си е прибрал песните, заради нов член в групата и впоследствие са се разделили. А колкото повече се чака - толкова по-яко е като дойде.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на _donna_
    ака се от '94
    трю,трю ..

Guest
    na Velvet Revolver pesnite sa pylna boza az sam za GUNS 6toto si4kite pesni ma kefat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си