- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Velvet Revolver или Guns N' Roses (Axl N' Friends)
Buahahahahahahaha!!!!
For the Dark Gods!
Донна направи клането!![]()
По тоя повод - кое пеене ви харесва повече - на Cannibal Corpse или на Morbid Angel?
И двете групи са много музикални и леките трели на лиричния вокал се леят,ли,леят....
Като поток от КРЪВВВВВВВЕВВВВВВВВВВ!!!!!!
И РОИЗИЧКИ!!!!!!
![]()
Крис Барнс над всичко!![]()
Cannibal Corpse-Butchered at Birth
eй тва е албума!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Не мога да разбера защо постоянно повтаряш колко секси е Axl?! Не мисля, че това е най-важното нещо при него, пък и дори и да е секси това не е недостатък. Все пак един изпълнител трябва да има визия и сценично поведение. Никой не те кара да харесваш Guns, но те са група, която заслужава уважение. Ако бяха толкова зле, колкото ти ги описваш нямаше да имат толкова много фенове и на никого нямаше да му пука за Chinese Democracy. Те са на четвърто място в класацията за най-търсени в интернет групи при положение, че отдавна не са издавали албум или сингъл, а това означава, че все още имат верни фенове и все още на някого му пука.Първоначално написано от _donna_
jenny_e,не отколнявай темата - ние сме почнали разговор важен тука,а ти?!:P
Ето и моето мнение - they both suck!
Тва е,за да няма необидени и да спрете да спорите за глупави въпроси!
Една група като си продава песните,значи е що-годе добра!
Дайте сега за грайнда да поспорим!
![]()
няма смисъл!
по-добре иди и си налей един 8-годишен коняк,отпусни се край отоплителния уред и си почини...
Баси троловете...
Добре, муцуната е подигравателна, не ехидна- ше отида да си заровя главата в пепелта направо...
КОйто квот иска да слуша и толква![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Абе всъщност който е слушал Cock and ball torture мисля че спокойно може да заяви,че други такива вокали на света няма,такова грухтене простооооо.....![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Еми, да, писала съм кой колкло е глупав. И особено ти. Се пак ти не можеш да вденеш, че не се занимавам с теб, щото ме нервиш или мразиш Гънс, а щото пишеш те колко са тъпи. Ми не пише, бе! Се пак можеш спокойно да замълчиш, особено след като не знаеш за какво се говори в темата. Ок, разбрахме кво мислиш. Защо още седиш и правиш неуспешни опити да изнервиш някого. Не ти се получава.Първоначално написано от _donna_
Не искам от никого да харесва Гънс. Искам всички, които са слушали 2 тяхни песни и незнаят нищо за тях като теб, да мълчат, щото пишат само глупости. Темата ми е интересна и смятам че може спокойно да видим кой кво мисли, а не да се правим на тъпанари. След като ти не можеш да кажеш никакъв аргумент за мнението си - ми, мълчи си.
Не съм казала, че тва е мой аргумент. Просто ти използваш някакви много тъпи епитети. Ти нещо против гейовете ли имаш, че обиждаш Аксел с тях?
Ти не се притеснявай за моя речник. Той си е доста добре.
Еми, да, така говорим. И ти така. А за яките тинейджъри - миси квото искаш. Хубаво е че ме познаваш толкова добре, че да кажеш аз ква съм.
Можеш, естествено, но аз мога да си дам моето мнение. Въпреки че си мисля, че сигурно въобще няма да се занимавам. То няма смисъл.
Ха, как пък да не мога. Вече ти казах
Излагането на големите гънс?Къде, бе? Чай че не мога да го видя къде
е.
Е, тва си е твое мнение. Са няма да ти обяснявам защо Гънс са велика група. Ти просто не искаш да разбереш. Няма смисъл да пускам километражни мнения.
Бтв, не трябва да съдиш за хората по годините. Се пак глей ти на колко си, а кви глупости ръсиш!
П.П. Темата не е "Тъпи ли са Гънс или не"!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
нали затва става въпрос - дали сме за новите Гънс или не, що пък да не пише, извинявай ама Chinese Democracy се 4ака от 4 години, как може да вярваш 4е те правят нещо за феновете си?!?
за пореден път обяснявам, 4е тя не каза, 4е Аксел е педераст
просто нека погледнем другите - jenny_e - моля те престани да пишеш простотии, аз, която не харесвам ни най-малко Гънс, мога да дам по-добри аргументи от теб, ти не разбираш май - аз обяснявам и пак и пак 4е като нямаш с во да оправдаеш защо ги харесваш толкова, казваш, 4е Аксел е секси и започваш да обясняваш поведението му![]()
тва за гласа, не ми разправяйте, 4е има уникалени специфи4ен глас, той може да пее и има привли4ащ вниманието тембър, но въпреки това, в един друг стил той е можел да направи 4удеса, само да се беше разфрани4ил поне малко от бесния комерс, който са го карали да прави агентите му...
(пиша тва мнение не мн на трезво, но все пак имам по-добри доводи от вас)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Уф спора стана смешен вече... КОмерс или не, Гънс имат хубави песни. Не е логично да избираш вкусовете си според това дали групата е комерс или не. В крайна сметка нещо ако не е комерс, за него са чували шепа избрани хора... ПОчват ли да го харесват, става комерсиално...
Това няма значение. И не мисля, че група като Гънс има нужда да я защитавам. Успехите и сами си говорят...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Velvet Revolver даже не ги знам кои са..
А за Guns N' Roses.. Да харесвам най-много две техни песни..
Знам ли..
Все ми е тая..
Chinese Democracy се чака от 10 години, но това е един албум, който си заслужава чакането. Групата прави най-доброто за феновете-подготвя уникален албум(всички, които са били на концертите от турнето тази година го харесват). Ако на Axl не му пукаше за феновете нямаше да напише писмото, в което дава обяснение за отменените концерти. Никога не съм казвала, че харесвам Guns само заради тези неща, които _donna_ повтаря. В тази тема въобще не съм се опитвала да обясня защо за мен те са една от най-великите групи. И точно Axl е човекът, който по никакъв начин не може да се повлияе от това какво го карат да прави неговите агенти. Ако беше такъв със сигурност нямаше да има толкова скандални песни като One in a million. Упреквате Guns, защото според вас те са комерсиали, но всъщност те имат много фенове и са слушани от хора, които си падат по различни стилове музика и според мен в това няма нищо лошо.Първоначално написано от alice sw
Поправка - ака се от '94. Нали точно Слаш си е прибрал песните, заради нов член в групата и впоследствие са се разделили. А колкото повече се чака - толкова по-яко е като дойде.Първоначално написано от alice sw
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
na Velvet Revolver pesnite sa pylna boza az sam za GUNS 6toto si4kite pesni ma kefat