- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На Кое ФилмЧе сТе ПлчКаЛи мНого...?
Кажете ми филмче на което човек може да си поплачка когато му е тежко по любовни причини...ако може ми го напишете на английски) 10х предарително
![]()
A walk to remember- strahotno filmche(za men)![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Въпреки, че съм момче (doh, какво е това твърдение, че не плачем), винаги съм плакал на Армагедон (Armageddon).
А пък ако си тъжна в момента и Улица Сезам може да те разплаче.
Просто пробвай с някой романтичен филм...но недей плака прекалено много![]()
![]()
...
ако си в такова настроение би плакал над всеки филм.... :/
в момента веднага се сещам за "Армагедон", там с Брус Уилис, пък и като се пусне и саундрака на Аеросмит, просто няма как да се здържи човек"Бодигард" също не е за изхвърляне. Търси драма/романтика
Don't hate me, I'm just blind.
в момента се сещам само за "бодигард"....но ако си в такова настроение всичко може да те разплаче....просто си потърси някоя романтична история...нещо с тэжен край и така ще плачеш че няма се спреш...но сега ни ми идват по такива филми на ум....сори![]()
хм, винаги съм се чудила защо хората като са в гадно настроение, търсят начини да си го скапят още повече чрез гледането на ревливи филми или слушането на депресантски песнина мен като ми е кофти, винаги се опитвам да се пооправя чрез нещо весело и приятно, а не допълнително да се сдухвам...
както и да е, тва не беше по темата
та, един от малкото филми, които са успявали да ме разплачат и които си спомням, е A Walk To Rememberи при това бях в отлично настроение преди да го гледам
има някои тъжни епизоди на One Tree Hill, на които съм си поревавала, ама само заради тва да си дърпаш целия сериал.. не върви![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
podkrepqm predlojenieto za A walk to remember!!!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Аз също се присъединявам - A walk to remember и Армагедон. Всъщност на всеки тъжен филм плача, така че са доста...![]()
Финалната сцена на Click и най-много са ми подеиствали сцените в Гладиаторът
И без да ме е срам казвам че съм момче и то на 19 години... И въпреки всичко всеки път когато гледам тези филми се разчуствам!
![]()
![]()
![]()
На края на Click ревах като заклана с призив към приятелите си да не си пропиляваш животаама нещо се бях разчувствала тогава...Иначе подкрепям A Walk To Remember , а аз плаках също и на 8 героя (eight bellow) май така се пишеше там за едни кученца
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
миии и аз можи би на A Walk To Remember... просто това филмче всеки път като го гледам.... все ми става много тъжноммм... и другия филм е Титаник, това си е класика ;] иии напълно подкрепям за One Tree Hill ... има някои наистина много тъжни епизоди ... уф сигурна съм че има още филми които мога да ти кажа но просто не мога да се сетя сега ;]
--== LoVe Me 0r HaTe Me That's ThE quEsTioN!? If YoU LoVe Me ThaN... ThaNk YoU! If YoU HaTe Me ThaN... FuCk You ! ==--
Да-а-а-а-а забравих за Click...наистина тъжно беше в края![]()
...
Ами банално но все пак един от филмите, на които винаги ама винаги рева, дори и да съм била преди това на кеф е Титаник. Други: Moulin Rouge, Original Sin...
Click
Също много странно се чувствах когато гледах The Butterfly effect - когато го гледах първия път, в края на филма имах чувството че някой ме е размазал и не зная къде се намирам.
Ползва търсачката.
Уффф и аз много ревах на тоя филмПървоначално написано от pinK_Baby
И тогава бях в такова настроение, искаше ми се да гледам някоя готина комедийка, пък то кво стана...
Аз по принцип не плача (мъж съм) но като гледам Армагедон ми става тъжно![]()
ami na film4eto BRATAT NA ME4KATA na kraq mnogo pla4kah 3-ripati sam go gledala i 3-pati pla4kah![]()
![]()
ми на всякакви филми: Цар Лъв,Титаник и дори на някой клип от песен!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Leon - един страхотен филм.
He who runs with aggression walks with no dignity
на Титаник най-мн съм плакала![]()
![]()
отгоре Госта бях аз
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами аз на много филми си рева,ама на "Титаник" доста,а и на някои серии на "Блясък".
A Walk To Remember!!!Първоначално написано от DeSerT``R0Se
![]()
![]()
![]()
Присъединявам се за A walk to remember,мноого красив филм...
f@nt@zi@