.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Titanik

Guest
    Man on Fire...не съм плакала на него, но ме сви под лъжичката....страхотен филм.

Emii..Az lichno si placha chesto..osobenu na nqkoi decki filmcheta ..a inache If OnLy naistina me razchuvstva i plakax posle cql chas..Hubavo filmche
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Na "Titanic" i na "Fluke"
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Na Vsi4ko pla4a! Sigurno na pove4eto ot filmite koito sam gledala,kade ot smqh,kade ot taga! Sega ne moga da se setq film ama imam edno pisance deto vseki pat reva na nego A da saglasna sam za "Titanik"
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    И аз съм от по-чувствителните. От гореизброените съм се натъжавал от Gladiator, Lion King (е, това преди 100 години, като съм ходел прав под масата, но може и сега да ме разчувства); Road to Perdition (с Том Ханкс, за мафията, там любовта, която се визира, е бащино-синовна, така че не е за случая на авторката на темата);
    Според мен в тъжни случаи от реалния живот е по-добре да се гледат филми с хепи енд! Love Actually ("Наистина Любов" го превеждат) е една супер романтична история, която включва страхотен, по мое мнение и това на пряителите ми, хумор, има и наистина тъжни моменти...Освен това там играят доста известни актьори. Един от любимите ми филми е.

Guest
    Heart of Dragon s jackie chan

На отделни моменти от One Tree Hill-най-вече на моментите с Брук и Лукас.

бодигард ;( tozi fim me razbiva totalno ;( no vse pak go priznavam za nai hubaviq film na sveta osobenno pesenta mu - I Will Aways Love You abe number 1 sa
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Guest
    "if only" -mn qko film4e!prosto strahotno

... na mn`filmi sum plakala ... na nezabravimata plakah.. i na divi i krasivi (togava plakah 2 4asa sled filma) ne mi se be6e slu4valo predi..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]... na mn`filmi sum plakala ... na nezabravimata plakah.. i na divi i krasivi (togava plakah 2 4asa sled filma) ne mi se be6e slu4valo predi..
    Може ли линк към филма?
    Иначе аз много,ама наистина много плаках на "Списъкът на Шиндлер"...геноцидът винаги ме е разстройвал много,но геноцид примесено със човешка доброта,а по-късно и благодарност-това не го издържаха нервите ми Още повече е по истински случай...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не рева на филми ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    "A walk to remember"
    "The Notebook"
    "Hum Tum"
    "Of only"
    "Lake house"
    "Sweet November"
    "Titanic"
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Gladiator
    A walk to remember
    Click
    Titanic

Баси лигльото съм
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Град
    София
    MOULIN ROUGE revah kato bebe naistina mnogo trogatelna istoriq gore6to vi go preporu4vam

титаник-имам чувството че колкото и пъти да го гледам пак ще рева
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

И аз съм момче и ко ?

Titanic
    Lion King
    K 19

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

nRg_giRJ
    Guest
    `LeGeNdI Za sTraStA` i `Titanic` mnogo t1jen film naprayY se sk1ss1 da reva ama az po princip pla4a na dosta ot filmite

Мен пък като ми е сдухано си пускам нещо по-весело да ми оправи настроението, но всеки с предпочитанията си.
    По темата има много филми за реване, но така като разглеждах май не сте споменали този "The Notebook"

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    на Титаник.. и на други филми съм ревала обаче титаник.. не можех да си спра сълзите, даже и кърпа си бях взела да си ги попивам.. блузата цялата ми беше мокра от рев..

Guest
    Last night /Поледната нощ/
    A.I./Изкуствен интелект/- нали така беше заглавието
    Има доста филми, които ме разчустват, но сега не се сещам конкретно...

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Други: Moulin Rouge
    Absolutno toq musikal e prost strahoten i Leon tova sa nai hubavite filmi ...

Град
    stamboliyski
    Titanik
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Pearl Harbour a ina4e i na titanic i na o6te nqkolko ama v momenta to4no zaglaviq ne se se6tam... ama d1rpai Pearl Harbour

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си