- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На Кое ФилмЧе сТе ПлчКаЛи мНого...?
Titanik
Man on Fire...не съм плакала на него, но ме сви под лъжичката....страхотен филм.
Emii..Az lichno si placha chesto..osobenu na nqkoi decki filmcheta![]()
..a inache If OnLy naistina me razchuvstva i plakax posle cql chas..Hubavo filmche
![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Na "Titanic" i na "Fluke"
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Na Vsi4ko pla4a!Sigurno na pove4eto ot filmite koito sam gledala,kade ot smqh,kade ot taga!
Sega ne moga da se setq film ama imam edno pisance deto vseki pat reva na nego
A da saglasna sam za "Titanik"
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
И аз съм от по-чувствителните. От гореизброените съм се натъжавал от Gladiator, Lion King (е, това преди 100 години, като съм ходел прав под масата, но може и сега да ме разчувства); Road to Perdition (с Том Ханкс, за мафията, там любовта, която се визира, е бащино-синовна, така че не е за случая на авторката на темата);
Според мен в тъжни случаи от реалния живот е по-добре да се гледат филми с хепи енд! Love Actually ("Наистина Любов" го превеждат) е една супер романтична история, която включва страхотен, по мое мнение и това на пряителите ми, хумор, има и наистина тъжни моменти...Освен това там играят доста известни актьори. Един от любимите ми филми е.
Heart of Dragon s jackie chan
На отделни моменти от One Tree Hill-най-вече на моментите с Брук и Лукас.
бодигард ;( tozi fim me razbiva totalno ;( no vse pak go priznavam za nai hubaviq film na sveta osobenno pesenta mu - I Will Aways Love You abe number 1 sa
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
"if only" -mn qko film4e!prosto strahotno
... na mn`filmi sum plakala ...na nezabravimata plakah.. i na divi i krasivi (togava plakah 2 4asa sled filma) ne mi se be6e slu4valo predi..
![]()
Може ли линк към филма?Първоначално написано от [B
![]()
Иначе аз много,ама наистина много плаках на "Списъкът на Шиндлер"...геноцидът винаги ме е разстройвал много,но геноцид примесено със човешка доброта,а по-късно и благодарност-това не го издържаха нервите миОще повече е по истински случай...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
"A walk to remember"
"The Notebook"
"Hum Tum"
"Of only"
"Lake house"
"Sweet November"
"Titanic"
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Gladiator
A walk to remember
Click
Titanic
Баси лигльото съм![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
MOULIN ROUGE revah kato bebe naistina mnogo trogatelna istoriq gore6to vi go preporu4vam
титаник-имам чувството че колкото и пъти да го гледам пак ще рева![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
И аз съм момче и ко ?
Titanic
Lion King
K 19
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
`LeGeNdI Za sTraStA` i `Titanic` mnogo t1jen film naprayY se sk1ss1 da revaama az po princip pla4a na dosta ot filmite
![]()
Мен пък като ми е сдухано си пускам нещо по-весело да ми оправи настроението, но всеки с предпочитанията си.
По темата има много филми за реване, но така като разглеждах май не сте споменали този "The Notebook"
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
на Титаник.. и на други филми съм ревала обаче титаник.. не можех да си спра сълзите, даже и кърпа си бях взела да си ги попивам.. блузата цялата ми беше мокра от рев..
Last night /Поледната нощ/
A.I./Изкуствен интелект/- нали така беше заглавието![]()
Има доста филми, които ме разчустват, но сега не се сещам конкретно...
Absolutno toq musikal e prost strahoten i Leon tova sa nai hubavite filmi ...Първоначално написано от Th3WildAng3l
Titanik
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE