- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На Кое ФилмЧе сТе ПлчКаЛи мНого...?
Az Poprincip rqdko placha a pyk kamoli na filmi.. Isteglih Click i si misleh che shte e neshto dosta zabavno pyk to ko zeh che se razplakah v kraq.. Tva e edinstveniq film na koito se seshtam da sym plakal
ами на "Ice Princess"(ледената принцеса,принцесата на леда...) на "А cinderella story"(историята на пепеляшка) и на.. "ТHe perfect man"(перфектния мъж)
Уф и аз много плача на The Lion King и TitanicДо сега никой не е споменал The Pianist ('Пианистът')- е тва е филмЪТ на всички времена
![]()
Titanic
klasika![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
Титаник и Армагедон, Властелинът на Пръстените.![]()
Никой..Де да знам гледала съм много тъжни филми но никога не съм плакала
![]()
"A walk to remember"
"Click"
"Titanic"
"Armageddon"
"Of only"
"Pearl Harbour"
Еее на теа флими съм ревала като лудааа ии на 2 епизода от първия сезон на О.С....
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Titanik
The Notebook
If only
Sweet November
Злеее, злеее... Аз като съм тъжен, верно си пускам депресарски песни, ама те ми оправят настроението... Да плачеш на филм (мама му стара, песента поне можеш да асоциираш със себе си, ама филм!), още повече пък на Титаник, за мен е признак на адската слабост и депресарщина.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Beautiful Mind
The Notebook
Armagedon
Скъсала съм се да рева на тия филми.
revli nedorasli
Аз съм ревала на НУ ПАГДИ. Горкия вълк хич не му варви. голям калитко. А ДА и на ПЕПЕЛяШкА и Снежанка като умря дааа
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg
SeKi PuT kAtO ViDq shibani malki i golemi bukvi mi se reve![]()
![]()
![]()
live forever or die trying
Да,и аз на тоя филм много ревахПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()