- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mnoo mi e zle
prei polovin chas se napushih mnogo i veche pochvam da poluchavam haliucinacii useshtam che skoro shte pripadna vsichko mi se varti i chuvam muzika v glavata si a sam v gorata s laptop torbichka koz i tubichka lepilo KALE . tova normalno li e po dqvolite
p.s. toku shto ustanovih che se zapenih...
хахахаха! =D>Първоначално написано от stroshen
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
pak sam az nekoi da mi e vijdal torbichkata ?
kaji kude si da doidem i nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ne sum ti vijdala torbi4kata , ogledai se , moje i da q nameri6 !!!![]()
toku shto ustanovih che vladeq telepatiq govorq si s gospod i mi kaza neshto mnogo vajno
xhahxhahxhahhxhahxhahxhhahxhahxhahxhahxhaxhahxhahh xhahxha![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Кажи го бързо преди да ти е паднала батерията на лаптопаПървоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
хахха луд луд..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ei vqrno kaji kakvo ti kaza ako pomni6 o6te![]()
mi kaza mi che nai qko se chupish kato pushish na kofa a perfektniq bong trqbva da bade s 7 dupki
ТъпотоКопеле дума и за тебе-Каза че си пълен тапир и толко мноо си затъпел от коза че вече понякога си забравяш името и адреса!Каза да спреш да пушиш и да почнеш да друсаш повече Амфе та да ти доиде пак акъла!Нали така Господин Бозовайски !!! Пърдел изпърдел !!!
Наркотиците убиват бавно,но аз за никаде не бързам! Колкото повече-толкова по-добре!
pumaaaaaaaxaxaxaxa
izroooddd shto staa we izpardel xaxaxaxa
p.s. kato pomnim kolko zle beshe kato pisahme temata snoshti xaxaxax
Кой подяволите е тоя Пумата ??? Еи перде аз съм от Свищов,ама ми разправяха в чата за тебе-Къв гаден изпърдел наркома си бил и колко си бил затъпял!!!
Наркотиците убиват бавно,но аз за никаде не бързам! Колкото повече-толкова по-добре!
xaxa toshe toshe ti si se filmiral neshto momche sopri malko s tiq amfeti relaksirai koza e klasika to e qko sintetikata ama ne seki den![]()
я кажи какво си пушил, че и на мен ми се говори с Господ![]()
![]()
![]()
Dan si sa oburkal i vmestu da si pushil da si pil nqkoi hap4e
Kat ne darjite na takiva raoti ne pushete
obarkal sam se ne e bil gospod edin fr e bil chak dneska razbrah...