- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще кажете
Значи много яко съм хлътнал по едно момиче от моя клас. С нея имам приятелски отношения. Какво ще кажете направо да я поканя на кафе и да и го кажа?
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
emii macko perfekno bi postypil samo 4e vnimavai da ne se oparish neshto to se oseshta de dali ima nqkakvi simpatii kam teb ili ne ako ima deistvai USPEH
emi pokani q!ako prieme tva e dobar znak!posle nabliudavai kak se darji i po povedenieto moje da razbere6 dali ima simpatii,ako e taka deistvai i dano ima uspeh...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Мерси на всичики. Още утре ще пробвам.
добре ще направишсамо внимавай,защото може на края да си без нея като гадже и без нея като приятелка
![]()
Да знам. От това се боя най-много
Като я поканиш на кафе не губиш нищо!Само можеш да спечелиш от това! Трябва само да прецениш дали да и кажеш веднага или да изчакаш малко, но това зависи от нейната реакция! Успех!
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
то от поканата-да ама после...Аз съм прекалено директен и сигурно ще оплета нещата
Е опитай се да не си чак толкова дирентен, въпреки че е много трудно! Аз също винаги си казвам дадено нещо, дори и да не са ме питали, но аз държа да го кажакоето не е много приятно понякога, но в такива моменти се въздържай
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ок. Мерси за съветаПитах я за утре и тя прие. Остава най-тръдното.
![]()
Osven da ti pojelaq USPEH...i da razkaje6 kakvo e stanalo![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
uspeh i ot menn
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Няма нищо страшно...Радвам се,че не си започнал темата си "Как да я поканя на кафе и как да и кажа...?",защото повечето така започват...Хубаво е,че не си срамежлив,или ако си поне не те притеснява на кафе да я поканиш.Според мен ще мине добре,действай,кажи и,но по-добре да е след като си тръгнете от кафе,защото някак в заведение не върви много според мен.Накарай я да се поразходите и и кажи,но не прекалено много,а лека полека...Желая ти много успех и много късмет утре
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Мерси за помоща. Непремено ще разкажа как е минало![]()
Първоначално написано от vivian
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Ами най-добре направо я покани,все пак сте в приятелски отношения.