- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Muzika po vreme na seks
Moje li da kajete nqkoi pesni za po vreme na seks...nqkakvi takiva eroti4ni![]()
мм спооред мен е по добре без музика..да се чуват звуците, стенанията, всичко![]()
J.R. Writer--I Got Em![]()
Не виждам нищо лошо в музиката по време на секс. С моя приятел даже се забавляваме с фона от Winamp-a /предварително съм подбрала "по-палави" песнички/ . Вярно, това е секс, а не диско, но все пак един приятен фон никога не е излишен.
Има една компилация - Erotic Lounge, която е доста интересна. Освен това като заден фон сме ползвали.. Ghost in the Shell OST, 1492: Conquest Of Paradise OST, Alternative Moments (малко по-нестандартни балади), Sting, Joe Cocker, Kenny G, Enigma, Era, Enya, ирландско (например Hevia или Celtic Experience), Scorpions, Queen, Yanni, Sax and Sex компилацийката.. Май само това се сещам за момента.
Но пък понякога просто ми идва да надуя Star One или Dream Theater (да кажем Awake) или Alice In Chains (тази група МНОГО ме възбужда) или пък руски поп (това от нейна страна ^^)
Музиката може да служи и като заглушител на стоновете от родители, така че не я подценявайте![]()
Enigma, Kenny G - това на background.
Ползва търсачката.
Ей...туй ме довърши...ще слуша Hevia по време на секс![]()
Аз пък...де да знам...музика за фон...не съм си поставял за цел да пускамТо трябва да е нещо специално за секс инъче...вземе нещо бързо да тръгне, че да не взема пого да си спретна (с кой ли)
![]()
Thousand Foot Krutch - Art of Breaking![]()
нз дали сте запознати,но жената се възбужда ,чрез слуха си(като и говориш мръсотии,като и разказваш секси сцена или слушате еротична или романтична музика)все пак вената мисли дори докато прави секс...докато мъжа възприема всичко със зрението си...![]()
\
/ :P
Има най-различни колекции особено по торентите - романтични колекции с песни и музика , които са доста добри. Но класиката е доста добра ако е на Клайдерман всичко е супер!Първоначално написано от herrerra
op podpisaПървоначално написано от MySel`f
![]()
em nz tova e za gryb seks DAII DIADIAIDA AAA DAIDAI ahah vjiqvah se mnogo![]()
Аз съм правил 2 часа на Bad Religion.Аз просто си слушах Б.Т.Р., когато приятелката дойде изневиделица и ме подхвана. Няколко песни по-късно тръгна дискографията на тъпите пънкари, ама нямах ръка да спра глупавата музика.
![]()
![]()
![]()
Виж, на Клайдерман не съм. На Клайдерман решавам задачи по математика ^^
Зависи какъв секс ще се прави.Имам 2 предложения - Rolling Stones - Anybody Seen My Baby, Nirvana - Smell Like Teen Spirit
a phenomenon ?Първоначално написано от MySel`f
Strength thru Oi!
Cannibal Corpse - I Cum Blood. Какво по-еротично от тази песен?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Carl Cox-Dirty Bitch![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Първоначално написано от {Poison}
Stiga s twa techno ...![]()
Strength thru Oi!
Ми това е музиката.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Какво ми се случи веднъж: бяхме у тях...ама уинампа си беше на shuffle и никой не си беше играл да компилира нищо... И както си...нали, лежим...не щеш ли, изневиделица Черно Фередже: "...кой бъзика баба ми по пъпа, а дядо ми по рунтавия саксофон..."... Беше супер..."възбуждащо". По-скоро избухващо, защото малко избухнахме в смях.
Иначе, както каза моят мн. добър приятел Шизъл, "Иротик Лаундж" (да, знам, че изглежда идиотски, но ме мързи да сменям езика на писане - дори повече, отколкото да напиша тези скоби) компилациите са много готини и тематични и подходящи. Да, правилно прочетохте - компилациИ. Аз имам поне 4-5 албумчета. Препоръчвам ги с 2 ръце.
Между другото, като фен на Depeche Mode (ето че за тях не ме домързя да сменя езика:P ), намирам доста техни парчета за доста подходящи. Знам, знам, че не сте чували такива. Но има, вЕрвайте ми...![]()
![]()
![]()
Abe nikoi li ne se seti za Madonna - Justify My Love ???? pfffff![]()