- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Muzika po vreme na seks
Е, НЯМА по-комерсиални песни! Някой да каже Metallica - Nothing Else Matters и Aerosmith - Crazy? Чувам ли Nazareth - Love Hurts?Първоначално написано от Nonsense
![]()
![]()
![]()
Някои от вече изброените, но иначе мен ме кефи и тази David Banner - Play.
Depeche Mode-World in my eyes
Enigma-Voyageur
NIN-Closer
Madonna-Justify my love
Delerium-Silence
Plumb-Damaged
....Za tva se se6tam v momenta![]()
Massive Attack
...
Дааааааааа,с две ръце за Massive Attack.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от c0ca1na
хахаха абе бегай бе кат чуя бат азо най-много да стана и да си тръгна
![]()
Пускам фифти цент казвам и че съм ъндерграунт и е готова за 3ка .
Номерата на сички кучки които познаваш преглеждаш ..
Първоначално написано от malka_sladuranka
a tai![]()
Ае не че съм правил секс ама да кава
най-добре е без музика ама щом сте казали
Enigma - Principles of lust
страхотна песен за правене на секс![]()
Много е яко, нали!? Сметнах, обаче, че няма да намери широк отклик сред форумджиите! (аз лично много се възбуждам и на всякакъв grunge, особено Alice in Chains, не знам защо)Първоначално написано от hydra
Мен пък Tool ме възбуждат.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Joi - Lick :>
Където плюя, там не лижа
Massari-Show me и Enigma![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Prarhamansah & H2O
поддържат добър ритъм и помагат да се абстрахираш от комшията,който е решил сега да пробива дупки с бормашината
![]()
Delerium - Silence ponqkoga moga da svrasha bez partniorDobre e nqkoq barza i v ritama inache moje da zaspish ...
![]()
Spored men e mn hubavo dokato pravi6 seks da slu6a6 lubima pesen,koqto te vuzbujda o6te pove4e.Ina4e ako ne si podbral nqkakfa opredelena muzika moje golem gaf da se polu4i.Vednuj taka s gadjeto ni se slu4i 4e po4na nqkfa adski tupa pesen,pri koeto az ne izdurjah i otidoh da q spra...
...it's WilD ObseSSioN...
Аз преди време се бях зарибила на Alice in Chains, но за секс... не знам, можеПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
abe 6tom kato ne e freestyler da ti doide powera, ne mi go hvalete!
Нали знаеш.. Всеки луд с номера сиПървоначално написано от hydra
На мен лично ми е много трудно да правя по-груб секс на някоя от любимите ми балади - предпочитам да е тихо пред това да поругавам (примерно) Scorpions - Send Me An Angel.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Joe -Get A Little Closer Тази песничка сега я чух за първи път, но ми се струва, че й сексът би бил хубав на нея \/
Не вярвах, че тук има толкова почитатели на Масив Атак... Песните са едни от най-подходящите за секс според моите критерии. Е малко са бавнички, но мен това определено не ми пречи нашето темпо да е доста по-бързо![]()
az slusham muzika dokato cheta,ucha,govorq po telefona...abe po vsqko vreme..i na muzika mn obicham da pravq sex,ama ne mi se sluchva chesto,shtoto moqt priqtel ne obicha - razseivala go...![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Така си е.. Всъщност това е поради фактът, че мазолестото тяло, свързващо двете полукълба на мозъка е по-дебело при жените, което им позволява да извършват едновременно дейности, които поначало са ситуирани в различни полукълба.. Нооо, да не ви отегчавам с медицински факти, че сега ще ми се нахвърлят мразителите на наукатаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ми нз
някои балади са мн подходящи
а и вие няма да надуете музиката
тя е само за фон
все пак вие сте плътно един до др
всичко си се чува
аз съм за музиката по време на секс