.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен
    Град
    Бургас
    аз не обичам да има музика
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

и аз съм за музиката по време на секс...
    Kenny G си остава класика.... \/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хм... и все пак според мен е по-приятно без музика, някак...разеива..отклонява вниманието, и колкото и да е фон..пак заглушава по-тихите стонове

миленита
    Guest

За секса с отношение..когато ти ПУКА за другия !

Искам да ви кажа,че няма нищо по-хубаво от секса с човек,за когото ти пука,когото искаш повече от всичко,защото го обичаш с цялата си душа...не може да се сравнява с животинското чукане,защото мислите един за друг,как отсрещния да е доволен повече,отколкото вас самите даже,интересувате се от него..невероятно е! Не се подлъгвайте само да се чукате...правете любов !

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз също съм ЗА музиката, въпреки, че не мисля да има чак толкова голямо значение-все пак си с човека, който обичаш, заради самия него, пък музиката е просто едно допълнение Иначе песни за секс колкото искаш Сега например се сещам за Lenny Kravitz-Believe in me и I belong to you, на Enigma песните също са подходящи, а щях да забравя Darren Hayes-Insatiable Страхотна песен, наистина \/

za men nai dobrite sa :spice girls-viva forever,pleace for give me,rial love
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си