.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 135
    OMGD
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пенчу
    kakvo e rasta i kakvo sa dredi? pro4etoh gi v edna tema ,no zabravih koq e i reshih da pitam tuk
    ХАхахахахаххАХХАхАхаха No comment!!!!!

Фен
    Град
    Варна
    Какво ве?? Ти като си бил на 14 да не би да си знаел кво е раста ?
    Место да се забавляваш вземи ми отговори..

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Пенчу
    Какво ве?? Ти като си бил на 14 да не би да си знаел кво е раста ?
    Место да се забавляваш вземи ми отговори..
    rasta.cult.bg
    Прочети информацията там. Ако нещо не ти е ясно ми пиши. Ще ти го обясня

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хм незнам какво толкова имате против раститата ...мен пък мно ме радват .... а относно куките ...ами супер тъпо е маина ..но хората си вършат работата ...и ако някой аз се прецакам ще ми е мно кофти но аз ще съм си виновна а не някой друг ... кецове на глобе .... =D>

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Ъмм ехооо- тоя с романа... Яж ми кура брато. Дядо ми е на 85 години пие секи ден по малко. Нищо му няма още помни къде живее. Познавам и хора дето пушат трева - ми зверски тъпи са. Половината от тях я отказаха и то доста трудно и съвсем искрено си пизнаха че тревата ги беше превърнала в пълни парцали. Такаче предпочиташ да го лапнеш надървен или да го лапнеш мек и да усещаш как ти расте в устата. Наркомани ебани....
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Такаче предпочиташ да го лапнеш надървен или да го лапнеш мек и да усещаш как ти расте в устата. Наркомани ебани....
    Сериозна чисто научна аргументация... при такива доводи просто трябва да се оттегля от спора с подвита опашка...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Of ko si me nasral ve. Za tebe nqma nikakva nadejda. Shte si ostanesh "zadrusten"
    Аха значи пушиш трева защото иначе ти викат задръстен и да се направиш на готин. Ясни сте ми сичките.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    София
    Тея куки само това могат да правят, да джобат потребителите и да им вземат паричките....
    Нямам думи... Страшно корумпирана държава сме!
    А иначе нито тревата, нито тютюна, нито алкохола са витамини! Мисля че това е достатъчно!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Дее*а и ушатите копеленца!Как ги мраза...Мен около 3 пъти са ми бъркали в сутиена!

Guest
    Amayo samo po postovete ti moga da precenya kolko si tup... luzerche, zaradi takiva kato teb shte se mahna ot bulgaria, a vie si vyarvaite v kvoto shtete, i az poznavam mnogo hora koito piat alkohol, i to po mnogo , ne sa ot mnogo POUMNELITE , poznavam i takiva koito pushat treva i sa TAPUNGERI, i kfo ot tova? Dali sa stanali tupi zashtoto pushat treva ili sa si tupi po princip i zatova sa pochnali da pushat treva? Nikoga nemojesh da znaesh...

No vish, pod nivoto mi e dori da zabelyazvam takiva individi kato teb, puk predstavi si da obshtuvam s tyah. Jivei si mizernia jivot i se radvai na glupostta si, oshte si maluk shte porastnesh, no ako ostanesh sushtia idiot, po dobre ni spesti prisustvieto si na tazi planeta.

Guest
    До оня малумник с роднините, въобще не ми давай дядо ти за пример, става въпрос за твърде индивидуални неща и дядо ти пие "ПО МАЛКО" сам го каза. А не се налива целодневно, целоседмично като днешен БГ тиийнеджър. Повярвай ми знам за какво говоря, и знам на кякво заприличват тези хора след време.

По същата логика и аз мога да ти дам пример с 120 годишната индиийка дето пафила по 2,3 джойнта на ден заедно с дъщеря си на 92 и внучка си на 72. Имаше статия в нюз.бг и в няколко чужди нюз сайта. Не си мързеливо момче, напиши в гугъл "120 марихуана баба" и чети.

Като заключение : ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА

а тези приятелчета дето са немогат да си кажат името , милите пре-пофват по цял ден гледайки в една точка, ами те и да не пофиха ако по цял ден седяха и гледаха в една точка щяха същите да са. Отделен е въпроса колко им е чиста марихуаната, да не говорим че много от тях и пият и друсат всакякви химии, в които дори дилърите понякога незнаят какво има с точност, така че въобще неможеш да си правиш толкова смешни и необективни изводи... но ще порастнеш има време.

Супер фен Аватара на _donna_
    @Amayo,или не можеш или не искаш да усетиш,че нещата са прекалено относителни.Имаше един дядо от село Мирково дето разправяше "аз кат си праим гаргара с ракия и малко се понапивам" и друг,който лежеше до стълба пред ракиджийницата и псуваше въображаемото си гадже,а след това го видяхме легнал в каруцата и рита коня по задника с крака и му разказва приказки..

Има много хора съсипали живота си заради алкохола.
    Има много хора съсипали живота си заради тревата.
    ..или заради друго.

В крайна сметка всичко зависи от човека и от целта.
    Просто на лигавите,кухи наркоманчета дето все им е кисел света не им стиска да се 'фанат и да се метнат отнякъде..
    А може би просто искат да са ГОТИНИ.

Предполагам виждал си алкохолици?
    И те биха продали и майка си и баща си и лелинчо си за пиячка.
    Както и някой наркоман.Или тревоман.

И не виждам защо се присмиваш на хората защитили мнението си в повече от два реда съдържащи "лапай ми го мек и надървен" ..

А..и да поздравиш дядо ти от мен,да е жив и здрав човека!

то има световен заговор да крият полезните свойства на марихуаната, но добре, че са тези храбри млади откриватели, които всеки ден си опушват мозъка, за да ни го покажат...
    Недей да нападаш с тази не толкова непроницаема ирония без да знаеш за какво точно става въпрос.След като ти си решил да докажеш,че си прав ЕСТЕСТВЕНО можеш да го направиш.Но можеш поне да признаеш пред себе си фактите и това че хората са различни.
    Аз изтъквам това че тревата (в някои свои разновидности и количества) е лекарствено средство не за да докажа,че аз не съм "оня шибан,кух нарко с празния поглед и опадалите зъби"..аз тва си го знам и ценя себе си(между другото съм убедена,че мисля много по-трезво и съм прочела много повече книги от някои с по две висши образования дето ми пишат запетайката между "за" и "да",а не преди тва..)Казвам го защото прекалено много неща ни биват внушавани..както преди 14 годишните момиченца са си мислели,че са болни от рак,щото майките им не са им обяснили кво е мензис.

И се присъединявам към :ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА.
    Ти ако искаш можеш да се натровиш и с МакДоналд'с,да станеш 300 килограмов дебелак и да умреш от сърдечен удар..

И ся ако 'почнете пак да ми обясняяте за дядовците и пра лелите си
    ше сте ебаси гадните копелета..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    @Amayo
    Ама момент само малко. Аз съм против алкохола също. Пия само по коледа и рождения ми ден и то една чашка. Темата е за наркоманите и как те пушат тревица само за да не ги сметнат за задръстени както разбрахме в по горните примери. Тва се отнася и за сякви расти ,скейтъри, метъли и други деца лишени от внимание.
    2т. системно

Супер фен
    Amayo samo po postovete ti moga da precenya kolko si tup... luzerche, zaradi takiva kato teb shte se mahna ot bulgaria, a vie si vyarvaite v kvoto shtete, i az poznavam mnogo hora koito piat alkohol, i to po mnogo , ne sa ot mnogo POUMNELITE , poznavam i takiva koito pushat treva i sa TAPUNGERI, i kfo ot tova? Dali sa stanali tupi zashtoto pushat treva ili sa si tupi po princip i zatova sa pochnali da pushat treva? Nikoga nemojesh da znaesh...

No vish, pod nivoto mi e dori da zabelyazvam takiva individi kato teb, puk predstavi si da obshtuvam s tyah. Jivei si mizernia jivot i se radvai na glupostta si, oshte si maluk shte porastnesh, no ako ostanesh sushtia idiot, po dobre ni spesti prisustvieto si na tazi planeta.
    Ми всъщност ми дреме на оная работа кви отрепки познаваш, явно само такива познаваш дето нивото им е се над мойто то от толко наркотици или ше витаеш някъде нависоко в облаците или някъде в гроба . Пич тия индивиди като мен няма как да ги забелязваш изобщо, щото нито ще те пуснат в заведенията които посещавам, нито пък аз ще стъпя някога в наркоманските ви градинки, единствения начин евентуално да ме забележиш е като спра до тебе с баварецо на некое кръстовище за да ми измиеш предния джам с гъбка и веро. Чат ли си?
    2т. системно

Guest
    Пич тия индивиди като мен няма как да ги забелязваш изобщо, щото нито ще те пуснат в заведенията които посещавам, нито пък аз ще стъпя някога в наркоманските ви градинки, единствения начин евентуално да ме забележиш е като спра до тебе с баварецо на некое кръстовище за да ми измиеш предния джам с гъбка и веро. Чат ли си?
    Именно заради такива хора като теб можем да спорим за значението на думата "елит". Защото за мен елит не е твоя тип елит - тип "баварецо". Тука иде реч за духовен елит. Защото макар и да не съм те срещал на живо, само по постовете ти разбирам, че си... ограничен човек. Човек, за когото "баварецо" и "яж ми хуя" може да са аргументи.
    Една част от познатите и приятелите ми пушат трева. Аз включително. Е искам да ти кажа, че може никога да не се кача на "баварецо", но поне ще знам, че поне мога да защитя някаква теза. Мисълта ми беше, че 90% от пушещите трева, които познавам са доста по - интелигентни от тебе. И тука не става въпрос за тревата или алкохола. Ако си тъпанар, ще си тъпанар винаги. Ако ли пък не - само от теб зависи да поддържаш някакво ниво. Искам да кажа, че ти свободно може да си употребяваш каквото искаш, в тоя контекст. Защото в твоя измислен свят на скъпи коли и турбо-скъпи заведения, май никъде я няма личността и интелекта. Че защо са ти бе? Ти нали си имаш БМВ?! Че защо да не плюеш хората дето пишат дълги постове?! Че ти си от друга планета - Планета Пайнер.
    Аз може никога да не стъпя в твоите заведения, но ти никога няма да стъпиш в моя свят. Чат ли си?!

Guest
    Баварецо , дето мами и тати са ти го купили, нали?
    А ти откъде си толкова сигурен че ще ме намериш само по градинките?

Guest
    О боже, не е страшно да си тъп. Страшно е да си тъп и да не го осъзнаваш!

CRaZy_IKTе
    Guest
    аххахахаххаххахаа трагедия "Омайо" или къвто си там омаен-смешен си човек Другите ти го написаха...няма смисъл и аз да пиша тъй като наистина е трудно да си тъп влизам ти в положението

sladkoto_zai4e
    Guest
    Ъмм ехооо- тоя с романа... Яж ми "мъжкия полов орган" брато. Дядо ми е на 85 години пие секи ден по малко. Нищо му няма още помни къде живее. Познавам и хора дето пушат трева - ми зверски тъпи са. Половината от тях я отказаха и то доста трудно и съвсем искрено си пизнаха че тревата ги беше превърнала в пълни парцали. Такаче предпочиташ да го лапнеш надървен или да го лапнеш мек и да усещаш как ти расте в устата. Наркомани ебани....
    Mamoooooo 4isto typ si we!6to ne mlykne6 6toto staa6 sme6en.mOa ti kaja samo 4e trevata ne e vredna/dori e polezna/Ostani si zadrasteno mamino sin4e!I si navri nedygaviq malak hui v tesniq zadnik!Ta iba v prostiq..mnooo se nervq na takia mnogoznaikovci kat tebe!

Супер фен
    Охх мамини златни наркоманчета. Полезна е наистина. не 90 - 99% са по интелигентни от мене. В моя университет дори и деканите пафат по една купчина трева защото това е показателно че са по интелигентни от останалите 10 процента хора - (които са толкова тъпи че дори не могат да защитят аргумент ).
    Охоо па като отида в офиса ми, давам на сичките ми адвокати счетоводители и тн. да смучат наркотичен дим.
    Аааа ако баща ми ми беше купил каквато и да е кола, лада дори, са щех да съм такъв безделник че и аз по цял ден като вас щях да бездействам в некоя градинка и да си мушим треволяк, за кво ми трябва да си скъсвам задника от бачкане по цял ден.

Оо сладкото зайче - мноо си ми сладко бе. Ми добре е си остана задръстено мамино синче. Не като тебе уверявам те. Се пак ти пушиш трева - начи си модерна.
    И откъде забога я изровихте тая тема? Толкова е стара че вече видях въпросната гледка още два пъти за новата година при същите обстоятелства ( с тая разлика че климатът вече е много по благоприятен за слънчеви бани на тротоара )
    2т. системно

Амайо, имаш ли изощо някаква представа, колко елементарно и комплексарски звучат постовете ти? Едно знам - човек дето много ебе, печели и се бие, не говори за това. С други думи "Куче дето лае, не хапе". Така че... лай си, кервана си върви, покрай тебе.

Супер фен
    Аре бе нали бехте толкова интелектуално извисени? Не долавяш ли нотките на сарказъм в думите ми. Къде съм писал че се бия?
    2т. системно

sLaDkOtO_zAi4e
    Guest
    Охх мамини златни наркоманчета. Полезна е наистина. не 90 - 99% са по интелигентни от мене. В моя университет дори и деканите пафат по една купчина трева защото това е показателно че са по интелигентни от останалите 10 процента хора - (които са толкова тъпи че дори не могат да защитят аргумент ).
    Охоо па като отида в офиса ми, давам на сичките ми адвокати счетоводители и тн. да смучат наркотичен дим.
    Аааа ако баща ми ми беше купил каквато и да е кола, лада дори, са щех да съм такъв безделник че и аз по цял ден като вас щях да бездействам в некоя градинка и да си мушим треволяк, за кво ми трябва да си скъсвам задника от бачкане по цял ден.

Оо сладкото зайче - мноо си ми сладко бе. Ми добре е си остана задръстено мамино синче. Не като тебе уверявам те. Се пак ти пушиш трева - начи си модерна.
    И откъде забога я изровихте тая тема? Толкова е стара че вече видях въпросната гледка още два пъти за новата година при същите обстоятелства ( с тая разлика че климатът вече е много по благоприятен за слънчеви бани на тротоара )
    Не казвам, че щом пуша трева съм модерна, ама ти говориш като някой задръстеняк чесно...ма ти си знайш де!Въпсор на личен избор е кой пуши трева и кой не!А тфа че пуша трева най-малкото ме прай наркоманка!Не ми се развиват теории що!

Guest
    Amayo глОпак . Кво като майка ти изчела 300 учебника и била шефка на нещо си . Да не е с 2 чифта ташаци . Ти кво искаш да ме убедиш че ако тревата беше легална нямаше да се употребява повече от алкохола така ли ? Тя затова не пуши трева , освен че е от соц. времето ами поради простата причина че е нелегална . Спри да ми говориш шиб*ни клиширани фрази че това и онова било вредно . Що тогава в Холандия е легална е ? Шматка кво викаш наркоманчета . При положение че много добре знаеш че и 2-те фази Алкохолик и Наркоман са мн лоши . Само че към тревата трудно се пристрастяваш докато към алкохол можеш бързо и лесно . Ти много компетент го раздаваш . Ами алкохола го направят НЕлегален , а тревата легална ? Кво праим ?
    Еххх деба . Само идиоти в този форум . Аз мисля че темата бе направена за това да се похвалиш че имаш не'к'во кИрЛиВУ БМВ . Комплексар смотан

А ето и 1 любопитен факт . Камен Воденичаров е пушил трева в Амстердам .
    Повече от ясно е че ако я легализират ще измести алкохола...

Супер фен
    Amayo глОпак . Кво като майка ти изчела 300 учебника и била шефка на нещо си . Да не е с 2 чифта ташаци . Ти кво искаш да ме убедиш че ако тревата беше легална нямаше да се употребява повече от алкохола така ли ? Тя затова не пуши трева , освен че е от соц. времето ами поради простата причина че е нелегална . Спри да ми говориш шиб*ни клиширани фрази че това и онова било вредно . Що тогава в Холандия е легална е ? Шматка кво викаш наркоманчета . При положение че много добре знаеш че и 2-те фази Алкохолик и Наркоман са мн лоши . Само че към тревата трудно се пристрастяваш докато към алкохол можеш бързо и лесно . Ти много компетент го раздаваш . Ами алкохола го направят НЕлегален , а тревата легална ? Кво праим ?
    Еххх деба . Само идиоти в този форум . Аз мисля че темата бе направена за това да се похвалиш че имаш не'к'во кИрЛиВУ БМВ . Комплексар смотан

А ето и 1 любопитен факт . Камен Воденичаров е пушил трева в Амстердам .
    Повече от ясно е че ако я легализират ще измести алкохола...
    А защо не я направят легална? Нещо така причинки некви? Ти в амстердам бил ли си? Знаеш ли за какво става на въпрос там, се едно си в лудница? Камен воденичаров е отдавна замесен с много по твърда дрога. Стар беломан е още от каналето, затова и Слави му тегли майната. Айде като си дупе кажи колко точно не е вредна тревата, и с какво е полезна? Дай ми някви научни доклади примерно доказано влияние върху главни мозъчни функции, влияние върху настроението и темперамента. Влияние върху ПАМЕТТА, последици при пристрастяване и евентуално при спиране. Кажи ми са върху сички тия неща тревата позитивно или негативно влияе. Наблегни на позитивното, много ми е интересно какво ще скалъпиш.

Сладкото зайче - говоря като задръстеняк за да ме разбираш. Като си имам работа с такива като вас модерни винаги подхождам като със болни хора.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си