- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оня ден си ходим и що да видя.
да не е била тя по гащи бе?Първоначално написано от Amayo
Първоначално написано от Антираста
Не са ти натикали тревата отэад, нали?
Тогаа кво?
Не энам дали си момче rли момиче, но предполагам че слушаш чалга, така че върви си тъпчи дънките в ботушките и стига обижда хората!
хаааааааеххехахехе дънките в ботушките ахехахехе еваларка човече кажи им го...че са хипер турбо смешни така...хаеахеха ма те вс са такива бе като стадо ...сиурно ф некоя чалготека са като нощни шкафчета вс.никъф стил и желание да бъдеш различен![]()
Хехе, а ти кво слушаш ако не е тайна?Първоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
Точно такаПървоначално написано от sWeEt_SeEd
нощни шкафчета ама от МАРТИНЕЛИ дето едното струва 5999 лева и тук таме некой от наште момчета дето помпаме сме като четирикрилни гардероби
, и пред входа некой скейтър дето не го пуска охраната щото е като пернишка печка с кюмюр.
![]()
2т. системно
Първоначално написано от x ray eyes
Смисъл не чалга де, мноо ясно (ясно от квот си написал/а)![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
хйахахха Ф коя дискотека 'шкафчетата' са за 6000 леа бе ахехаехахе ...смешно ... и кога един скейтър е умрел!!! за тъпата чалготека ахеахха некой хора мн се бъркатако ще от 100000 леа да са им тъпите дрешки пак ше са еднакви смешно изглеждащи кошници-половината де,щото другата половина няма някой богат чичко да им дава пари за дрешки и силиконче в устните-та да станат като ухапани от оса ...поне ф чужбина да ходеха да си ги правят
по качествено щеше да е,а другата половина са още по-голямото зле...чалготеката е пълна с мазни пиани мъже и жени клатейки се на грозни ритми ,разсъбличайки потните си тела за да им глеаме ножите сутиени и прашки...щом по вестниците почна снимки да има
за такива като нас дет не знаеме кфо стаа там...иначе добре ги представат
ае
П.С. x ray eyes - ми tech-house,electro-to po4ti sy6toto i hard-techno,ponqkoga gabbica ma zavisima hard nai mn uvajavam
хахахахахаха смешке Амайова или кват си там...ако си някъв чалгар по хубаво да спра да говоря да не ти затормозявам акъла дет го нямаш.Клати се бясно на ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ ИСКАМ ТВОЯ ГЪЗ ТЪРЪТРЪРЪРЪТ щото го можеш най добре.Писнало ми е да споря с кифли като тебе а и като гледам за кво да го правя като ти изобщо не четеш кво ти пишат другите.Ти май и в чужбина не си ходил,ти май и книжка не си хващал-за кво говорим тогава.Стягай се и не пиши глупости щото заради такива като тебе България се излага
![]()
![]()
САмо не разбрах къде съм казал че съм чалгар? Слушам хаус музика и рап. Не мога да ви разбера вие некви комплекси ли имате от чалгарките, по добре изглежат от вас ли, мъжете са ви длъжни сигурно да се кефат на дрисни като вас вместо на секси пиченцами да ви кажа ако спрете да се правите на хейтърки и да не ходите с кецове и с панталони в които мога да си паркирам колата може да се почувствате и вие хора. Ама тва е манталитета на българина (щото съм обиколил Европа госпожице) некой като е по добър от него и веднага трябва да го намразите. Ми аре хейтвайте там и тънете в мизерия. Аз може да мразя чалга ама чалгарите поне са свестни хора за разлика от вас кисели и недоебани изтрещелници.
2т. системно
Добавям и скейтъритеПървоначално написано от Amayo
![]()
Къде туй?
2т. системно
при най нисшите слоеве на обществото
ххахахахаах затъваш Амайо хахаха все повече и повечехахаха усещаш ли на каде води пътеката хахахаах мриии кучеееееее хахахаххаахах смешник![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Това и то да си андаргралнд брътленце. Ъхъ ъхъ ъхъ....мнооол якуПървоначално написано от niGGa
![]()
2т. системно
ахеахеха ти като Бай-Ганьо а? -Аз що свят съм изръшнал(Европа до някъде) ахехахеах Coo вече може да ти викам Магелан или Колумб![]()
Булгар булгар а?![]()
2т. системно
аха![]()
Първоначално написано от Amayo
![]()
A ima li nekvo zna4enie celata taq ralta pitam qze deeba.....
deeeba taq cicka deeba mi az si piem i to jestoko pu6im cigari po kutiq i polovina na den,i trevica pripalvam nekoi put ako donesat ma nai mi e kef alkohol treva i medikamenti super qko eee...samo pod4ertavam ne se subiram s mirizlivite izpruhnali skeituri hateri metuli i tem podobni mirizlivi otrepki na ob6testvoto...i za da ne me obvinite 4e sum 4algar 6e kaja 4e slu6am 4alga ma slu6am i house i dance i si4ko slu6am....i kola karam demek ne sum uvreden 4e edna knijka da ne moga da zema na 18 godini sum i si pravq kefa pa vie si se karaite koe e polezno i koe vredno....uvrejda kvo uvrejda we zna4i edni kazvat 4e trevata te pravi nekuv super prostak a alkohola vodi do ceroza taka li mi vi kajem 4e sum si super dobre fizi4eski i psihi4eski....i forumnite mutri da se pouspokoqt malko nema kvo da sporite vinagi 6te ima hora koito predpo4itat edno ot vsi4ki opqtni ve6testva nali...
i vie kak go opredelqte horata kvi sa po tva kak si pravqt kefa neznam az gi opredelqm po tva kak se durjat kak izglejdat kak razsujdavat....naprimer draznat me nekvi rasti i nekvi propadnali urod4eta deto neznaqt kak obuvkite da si vurjat ma rasti mi turili i nekvi dunki smuknati deto ne sa prani 16 meseca e tva pravete si kefa dupenca aide leka
аххахахаххаа брао брао неотразим си =D>Първоначално написано от Анонимко
ma nai6 li kolko mi puka dali sum neotrazim ili ne we az ne go pravq za da se dokaja na nqkoi a za sobstven kef razbira6 li a tam liceto koeto mi kazva 4e 6e sum alkoholik i kvo ot tova kvo lo6o ima da si alkoholik we devoi4e nema na koi da mu puka za mene spkoino vie si perkaite tam masurite i ne me gledaite mene az sum voivoda i sum si sam prosto si kazvam mnenieto![]()
A i kato iska6 da ti zvunna pone ostavi telefon !Първоначално написано от ligla999
![]()