Всичко е въпрос на възпитание и самоконтрол. Няма лошо в тревата (аз не пуша но имам доста приятели) ама ако има тука някой дърт наркоман да си спомни дали навремето не си е пафкал безобидната тревица и в един хубав ден решава ей така за експеримента да пробва стаф на фолио щото някой му казал че било много яко (някой който най-вероятно не е пушил щото не познавам наркоман който да се гордее с навиците си и да зарибява други) и така малко по малко за тези които се окачат дозите се увеличават, докато накрая не опрат до добрата стара помпа щото не могат да си позволят по няколко пакета на ден за фолио. Щото 14-15-16 годишните келеши тука които въртят 1 път в седмицата го правят заради същото нещо което ще ги накара да пробват и друго - ГЪЗАРИЯ. АМА КВА ГЪЗАРИЯ Е БАТЕ ДА ПУШИШ ТРЕВА, ОСОБЕНО ШИТОВЕТЕ КОИТО СИ КУПУВАТ ПОВЕЧЕТО ХЛАПЕТА. Ми то не доставя никакво удоволствие. Ами гъзария е щото така е казано и никой не се замисля че няма нищо гъзарско в цялата работа тоя тука дето го гледам че предпочитал да пуши и да лети вместо да пие и да пълзи най вероятно е на 12-14 год и го е страх че ако пие една бира ша го надушат вкъщи,ама иначе извади тежкарския лаф. И изобщо тоя форум за наркотиците трябва да го затворите или да го модерирате много строго щото вместо полезни неща тука има само хлапешки изцепки и обсъждане на едни и същи стари митове които несъзнателно могат да зарибят някой да се забърка в глупости.