- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX---->
Значи живота ти е безмислен.....по принцип,но дефакто може ида имаш късмет :P ....все пак колко му е да намериш идеален харектер,прекрасна фигура,страхотна отвсякъде,но кибер-мадама.....Първоначално написано от 23достаповечекъщиотколи
.....шанса наистина да намериш таква не е много голям,затова си постави за цел в живота....да докоснеш женска плът и да разпуснеш хаха (реална женска плът а под разпускането познайте какво имах предвид хаха...)....
А сега сериозно.....
....наистина ли си мислиш така? :P.....
ax ti gaden typ hater 23neznamsikuf... za6to izbiva6 kompleksite si za malocennost v tozi smislen sait ?
myself iska6 li da te vidq na jivot i da ti recitiram ot omir do vazov ? Ot qvorov do dostoevski .. za6toto ti naistina si unikalna.. s takaf avatar ne moje da si zle.. siguren sam !
Не , Жули , гет оувър ит , аз нямам къщи , нито коли.
myself... ymee da razsajdava .. napomnq mi na edin priqtel seibulmage koito praae6e sy6toto v edin drug forum.. mnogo gotin pi4![]()
Ако можеш да рецитираш от-до,явно си доста начетен тип.За разлика от моя милост,която е прекалено зле вече на тази тема,заради страничните занимавки,но нямам кой знае какво против да наваксам някой ден...Първоначално написано от OrientalecaStasy
...
А аватара е опит да сложа нещо,дето прилича на мен,но все пак не е точно същото (а и неможе да е(то може,ама....аа отплеснах се хаха....)) ....
Лелее сега остава да ме наречеш "готин пич" и направо те признавам хаха....Първоначално написано от OrientalecaStasy
.....мм...благодаря за хубавите думи де :P ....замалко да забравя да кажа важната думичка ^^ .....
Fuck , OrientalecaStasy натрупа повече виртуални точки от мен в забиването на форумни мацки .
Как да заспа сега ? :/
нот,.
Sama se nabuta ...Първоначално написано от MySel`f
![]()
Strength thru Oi!
Abe are prestanete s tq tupotii vsi4ki i se vzemete v ruce!PO forumite za zapoznanstva ima milioni zagoreli krokodili,koito ako ima6 malko po-snosen face vednaga 6e gi praska6!Ili si pi6ete na li4no i si razmenete koordinati,snimki i tn,a ne pulnete foruma s tupotii i evtini svalki!
england batka.. ti qvno toq forum mnogo go obi4a6 a ?