.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: SEX---->

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от 23достаповечекъщиотколи
    да знаеш целта в живота ми се основава на това да намера моята изгора ЖУЛИ в някой форум
    Значи живота ти е безмислен.....по принцип,но дефакто може ида имаш късмет :P ....все пак колко му е да намериш идеален харектер,прекрасна фигура,страхотна отвсякъде,но кибер-мадама..... .....шанса наистина да намериш таква не е много голям,затова си постави за цел в живота....да докоснеш женска плът и да разпуснеш хаха (реална женска плът а под разпускането познайте какво имах предвид хаха...)....
    А сега сериозно.....
    ....наистина ли си мислиш така? :P .....

ax ti gaden typ hater 23neznamsikuf... za6to izbiva6 kompleksite si za malocennost v tozi smislen sait ?

myself iska6 li da te vidq na jivot i da ti recitiram ot omir do vazov ? Ot qvorov do dostoevski .. za6toto ti naistina si unikalna.. s takaf avatar ne moje da si zle.. siguren sam !

Guest
    Не , Жули , гет оувър ит , аз нямам къщи , нито коли .

myself... ymee da razsajdava .. napomnq mi na edin priqtel seibulmage koito praae6e sy6toto v edin drug forum.. mnogo gotin pi4

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от OrientalecaStasy
    myself iska6 li da te vidq na jivot i da ti recitiram ot omir do vazov ? Ot qvorov do dostoevski .. za6toto ti naistina si unikalna.. s takaf avatar ne moje da si zle.. siguren sam !
    Ако можеш да рецитираш от-до,явно си доста начетен тип.За разлика от моя милост,която е прекалено зле вече на тази тема,заради страничните занимавки,но нямам кой знае какво против да наваксам някой ден... ...
    А аватара е опит да сложа нещо,дето прилича на мен,но все пак не е точно същото (а и неможе да е (то може,ама....аа отплеснах се хаха....)) ....

myself... ymee da razsajdava .. napomnq mi na edin priqtel seibulmage koito praae6e sy6toto v edin drug forum.. mnogo gotin pi4
    Лелее сега остава да ме наречеш "готин пич" и направо те признавам хаха....
    .....мм...благодаря за хубавите думи де :P ....замалко да забравя да кажа важната думичка ^^ .....

Guest
    Fuck , OrientalecaStasy натрупа повече виртуални точки от мен в забиването на форумни мацки .
    Как да заспа сега ? :/

нот,.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    myself ti si burqta...
    ....в сърцето ти?Леле леле,дайте малко по-сериозно де,може пък и да си харесам някой от вас ^^ ....
    Sama se nabuta ...
    Strength thru Oi!

Abe are prestanete s tq tupotii vsi4ki i se vzemete v ruce!PO forumite za zapoznanstva ima milioni zagoreli krokodili,koito ako ima6 malko po-snosen face vednaga 6e gi praska6!Ili si pi6ete na li4no i si razmenete koordinati,snimki i tn,a ne pulnete foruma s tupotii i evtini svalki!

england batka.. ti qvno toq forum mnogo go obi4a6 a ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си