.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Тема: az

dedo
    Guest

az

ot 3 meseca hodq s 1 momiche,obache kato q pitam dali iska da pravim sex mi otgovarq che ne se chuvstva gotova...kakvo shte posavetvata...osven "ne barzai"

Повече от фен Аватара на Buttk0
    zareji q !

Фен
    Град
    Свищов
    хех,ами подготви я
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest
    абе аз й казах че за нея ще направя всичко,а тя ебаси дори се притеснява да се целуваме пред хора...па кво остаа за секс.говори ми с мръснишки закачки,а не ги осъществява...?!?!от типа..."да го направим тук и сега" "грабни ме" и някви такива...ще взема сериозно да я питам ебаси

E-basi ... fashtash smykfash gashtite bez da q pitash i shte ili neshte she i se naloji ...

Фен
    Град
    Свищов
    Странно .

Guest
    ми такива са малките български лигли говорят ти колко са развратни колко не знам си какво ама като стане време за нещо и..

Guest
    тя е срамежлива,ама иначе много ме обича...не знам как да подходя...ще й дам време още ама и аз съм човек

Фен
    Град
    Свищов
    еее,човек тя ,ако е срамежлива няма да ти говори мръсни неща

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    а може да е развратен травестит който те будалка
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Фен
    Град
    Свищов
    Възможно е,повечето момичета не може да разбереш дали са момичета или траверси.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    Тоя изтреще

Guest

Re: az

Цитирай Първоначално написано от dedo
    ot 3 meseca hodq s 1 momiche,obache kato q pitam dali iska da pravim sex mi otgovarq che ne se chuvstva gotova...kakvo shte posavetvata...osven "ne barzai"

Да я опипваш страшно много за да я възбудиш невероятно, и тогава да видим дали ще се почувства готова.

ПС Целувай я по врата

Голям фен
    Или просто я налей с алкохол....... след обилно количество водка ще е напълно готова !

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Или просто я налей с алкохол....... след обилно количество водка ще е напълно готова !
    ili myrtfa !

Голям фен
    се 1 и в двата случея ще му пусне

Супер фен Аватара на Barbie
    Няма да напиваш момичето. Ако не щеш да чакаш, най-много можеш да се опиташ да я предразположиш...да я накараш сама да те иска. А, повярвай, това не е толкоз трудно. Ти си човек, ама и тя е човек - да не мислиш, че жените не искаме физическа интимност. Просто явно се притеснява, че искаш от нея само секс (много момичета минават през тоя период на страх).
    Опитай се а я възбудиш. Когато сте сами целувай врата, лицето, ушите, прокарвай ръце през косата й, гали я, плъзгай ръце по тялото й (но много предпазливо - трябва да видиш как реагира и до колко би те допуснала.) Ако видиш, че наистина се отпуска, ако самата тя те докосва, целува и гали, можеш да посегнеш към по-интимни места като гърдите, вътрешната част на бедрата... (да пробваш да свалиш някоя дрешка ) Всичко това примерно го казвам и не е нужно да става за един път - постепенно, всеки следващ път ще се отпуска повече и повече. Можеш да й предложиш да й направиш масаж... Прояви въображение Целта е на нея да й се прииска да те има

А иначе - момичетата се правели на отворени?! Аз пък от момче съм чувала "какво ще ми направи"...ама не би (както и да е, вярвам, че се опитва да ме предпази, което уважавам...ама това е друга тема )

Успех с мацката

Btw, тя на колко е години?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Няма да напиваш момичето. Ако не щеш да чакаш, най-много можеш да се опиташ да я предразположиш...да я накараш сама да те иска. А, повярвай, това не е толкоз трудно. Ти си човек, ама и тя е човек - да не мислиш, че жените не искаме физическа интимност. Просто явно се притеснява, че искаш от нея само секс (много момичета минават през тоя период на страх).
    Опитай се а я възбудиш. Когато сте сами целувай врата, лицето, ушите, прокарвай ръце през косата й, гали я, плъзгай ръце по тялото й (но много предпазливо - трябва да видиш как реагира и до колко би те допуснала.) Ако видиш, че наистина се отпуска, ако самата тя те докосва, целува и гали, можеш да посегнеш към по-интимни места като гърдите, вътрешната част на бедрата... (да пробваш да свалиш някоя дрешка ) Всичко това примерно го казвам и не е нужно да става за един път - постепенно, всеки следващ път ще се отпуска повече и повече. Можеш да й предложиш да й направиш масаж... Прояви въображение Целта е на нея да й се прииска да те има

А иначе - момичетата се правели на отворени?! Аз пък от момче съм чувала "какво ще ми направи"...ама не би (както и да е, вярвам, че се опитва да ме предпази, което уважавам...ама това е друга тема )

Успех с мацката

Btw, тя на колко е години?
    С други думи купи 1 ботилка зелен смирнофф и е твоя
    П.С. Барби мислинето ти грешка няма ти си единствената дето даде полезен съвет

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

bla bla bla totalno me obyrka ... mai warianta s napiwaneto e nai odachen
    Strength thru Oi!

Голям фен
    ааа ша дойдеш на моя акъл

Град
    Някъде....но сама...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми такива са малките български лигли говорят ти колко са развратни колко не знам си какво ама като стане време за нещо и..
    Ма чакай малко! Я не обобщавай.. ..нЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА..дА ВЗЕМЕМ НАПРИМЕР МЕН..Хем говоря..хем правя..( или поне имам намерението понеже още не съм имала възможността, само да дойде
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от Dead inside
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ма чакай малко! Я не обобщавай.. ..нЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА..дА ВЗЕМЕМ НАПРИМЕР МЕН..Хем говоря..хем правя..( или поне имам намерението понеже още не съм имала възможността, само да дойде
    и като дойде ще се насереш от страх и ще избягаш
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    винаги правят така

Супер фен Аватара на Barbie
    Айде сега... "винаги правят така"...
    Нали казах, че не са само момичетата - момчетата сте същата работа. Говори ми какво ще направи...аз казвам "Добре - тук и сега." и какво - глас в пустиня. Тва е един младеж, дето особено много ми се дърпа и върви против всичките ми досегашни разбирания за мъжката сексуалност. Тъй че, не ме дразнете, че ми е болна тема
    Старая се да го гледам от добрата страна...опитва се да бъде коректен..ама...гррррррррр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си