ot 3 meseca hodq s 1 momiche,obache kato q pitam dali iska da pravim sex mi otgovarq che ne se chuvstva gotova...kakvo shte posavetvata...osven "ne barzai"
хех,ами подготви я![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
абе аз й казах че за нея ще направя всичко,а тя ебаси дори се притеснява да се целуваме пред хора...па кво остаа за секс.говори ми с мръснишки закачки,а не ги осъществява...?!?!от типа..."да го направим тук и сега" "грабни ме" и някви такива...ще взема сериозно да я питам ебаси
E-basi ... fashtash smykfash gashtite bez da q pitash i shte ili neshte she i se naloji ...![]()
Странно .![]()
ми такива са малките български лигли говорят ти колко са развратни колко не знам си какво ама като стане време за нещо и..
тя е срамежлива,ама иначе много ме обича...не знам как да подходя...ще й дам време още ама и аз съм човек![]()
еее,човек тя ,ако е срамежлива няма да ти говори мръсни неща
а може да е развратен травестит който те будалка![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Възможно е,повечето момичета не може да разбереш дали са момичета или траверси.
хуя избирач не е ебач!
Тоя изтреще![]()
Първоначално написано от dedo
Да я опипваш страшно много за да я възбудиш невероятно, и тогава да видим дали ще се почувства готова.
ПС Целувай я по врата
Или просто я налей с алкохол....... след обилно количество водка ще е напълно готова !
се 1 и в двата случея ще му пусне![]()
Няма да напиваш момичето. Ако не щеш да чакаш, най-много можеш да се опиташ да я предразположиш...да я накараш сама да те иска. А, повярвай, това не е толкоз трудно. Ти си човек, ама и тя е човек - да не мислиш, че жените не искаме физическа интимност. Просто явно се притеснява, че искаш от нея само секс (много момичета минават през тоя период на страх).
Опитай се а я възбудиш. Когато сте сами целувай врата, лицето, ушите, прокарвай ръце през косата й, гали я, плъзгай ръце по тялото й (но много предпазливо - трябва да видиш как реагира и до колко би те допуснала.) Ако видиш, че наистина се отпуска, ако самата тя те докосва, целува и гали, можеш да посегнеш към по-интимни места като гърдите, вътрешната част на бедрата... (да пробваш да свалиш някоя дрешка) Всичко това примерно го казвам и не е нужно да става за един път - постепенно, всеки следващ път ще се отпуска повече и повече. Можеш да й предложиш да й направиш масаж... Прояви въображение
Целта е на нея да й се прииска да те има
А иначе - момичетата се правели на отворени?! Аз пък от момче съм чувала "какво ще ми направи"...ама не би(както и да е, вярвам, че се опитва да ме предпази, което уважавам...ама това е друга тема
)
Успех с мацката![]()
Btw, тя на колко е години?![]()
bla bla bla totalno me obyrka ... mai warianta s napiwaneto e nai odachen![]()
Strength thru Oi!
Ма чакай малко! Я не обобщавай..Първоначално написано от Анонимко
..нЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА..дА ВЗЕМЕМ НАПРИМЕР МЕН..Хем говоря..хем правя..( или поне имам намерението понеже още не съм имала възможността, само да дойде
![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
и като дойде ще се насереш от страх и ще избягашПървоначално написано от Dead inside
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Айде сега... "винаги правят така"...
Нали казах, че не са само момичетата - момчетата сте същата работа. Говори ми какво ще направи...аз казвам "Добре - тук и сега." и какво - глас в пустиня. Тва е един младеж, дето особено много ми се дърпа и върви против всичките ми досегашни разбирания за мъжката сексуалност. Тъй че, не ме дразнете, че ми е болна тема![]()
Старая се да го гледам от добрата страна...опитва се да бъде коректен..ама...гррррррррр![]()